QUOTE(mjforever @ 2015 03 25, 07:53)
Batsiuvys
lengvo jumoro, nuotykių ir stebuklų. 7/10
Kai pamatau sita aktoriu (Adam Sendler), man iskart kyla asociacijos su kvailom komedijom,nes tokiose jis dazniausiai vaidina
Papildyta:
QUOTE(Čija @ 2015 03 23, 20:00)
The One I Love (2014) - iš pradžių žiūrėjosi kaip tipiškas
mindfuckingas, bet maždaug nuo vidurio buvo sunku atsitraukti, o pabaiga išvis gerulė, taip įdomiai perteikianti vyro ir žmonos požiūrį į santykius ir į vienas kitą
Sita kazkada paziurejau kazkieno cia parekomenduota,bet pati pasiulyciau nebent paaugliukui kokiam
Mindfucku man is viso cia nesviete
Papildyta:
QUOTE(Tauriel @ 2015 03 24, 12:44)
gal bado žaidynes
Jei kalbate cia apie filma
Bado zaidynes,tai pamenu ji per TV maciau pries gera menesi,tai man visai patiko
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2015 03 23, 18:19)
filmo esmė yra parodyti, kaip žmonės elgiasi stresinėse situacijose, tikiu, labai tikiu, kad tokių yra daug ir mintyse dar ne tokių dalykų padaro, kiti ir ne mintyse

nuostabus filmas
The film was received with acclaim at Cannes, allegedly receiving a ten-minute standing ovation.
The film was screened in the Pearls section of the 2014 San Sebastián International Film Festival, where it won the Audience Award for Best European Film.
Mergaites,maziau ziurekit ir skaitykit ivairiausius komentarus,kritiku nuomones,apdovanojimus,oskarus ir pan,ziurekite tai ka norite ziureti,turekite savo nuomone,o nesiremkites kitu.. Ne visiems ir ne visada turi patikti vieni ir tie patys filmai
Pvz oskariniai kiek zinau, o gal klystu,nes nesidomiu pernelyg buvo
Whiplah ar
birdman, nu man asmeniskai jie buvo neverti demesio. Na idomus pastatymai,gal muzika,bet tik tiek,nerekomenduociau draugui, na ir kas kad cia kitos liaupsinos,dievino,lygino su kazin kuo,bet ne visiems jie turi patikti..
Su 50 atspalviu tas pats, nu niekam nesiulyciau,paaugliams tai gal ir super butu
Taip kad nesibarkit del tokiu sudniekiu

O dabar galit apmetyti mane pomidorais