Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(eliss @ 2015 03 23, 18:10)
nu laba diena, žiūrėti kaip bado ir must see doh.gif į mano žiūrimų kategoriją tokie neįeina.

tai ir nežiūrėkit, jei nusuprantat, ko čia piktintis? 50 atspalvių žiūrėkit biggrin.gif
filmo esmė yra parodyti, kaip žmonės elgiasi stresinėse situacijose, tikiu, labai tikiu, kad tokių yra daug ir mintyse dar ne tokių dalykų padaro, kiti ir ne mintyse smile.gif
nuostabus filmas
The film was received with acclaim at Cannes, allegedly receiving a ten-minute standing ovation.
The film was screened in the Pearls section of the 2014 San Sebastián International Film Festival, where it won the Audience Award for Best European Film.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 23 kovo 2015 - 17:20
QUOTE(LEEja @ 2015 03 23, 18:19)
tai ir nežiūrėkit, jei nusuprantat, ko čia piktintis? 50 atspalvių žiūrėkit biggrin.gif

kas čia piktinasi ir prie ko čia atspalviai rolleyes.gif ar matei, kad siūlai?
Kas ką nori lai ir žiūri, bet ne visų vienoda turi būt must see kategorija.
Atsakyti
The One I Love (2014) - iš pradžių žiūrėjosi kaip tipiškas mindfuckingas, bet maždaug nuo vidurio buvo sunku atsitraukti, o pabaiga išvis gerulė, taip įdomiai perteikianti vyro ir žmonos požiūrį į santykius ir į vienas kitą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 03 23, 16:46)
Ką bado?

Pažiūrėjau trailerį, atrodo geras. Reiks pažiūrėt.

gal bado žaidynes lotuliukas.gif
Atsakyti
Batsiuvys

user posted image

lengvo jumoro, nuotykių ir stebuklų. 7/10
Atsakyti
Wild Tales (2014) "Relatos salvajes"
Tikrai vertas dėmesio filmas. Toks sakyčiau gyvenimiškas. Juk viskas ir prasideda nuo smulkmenų: nuo vieno pikto žodžio, nuo kreivo žvilgsnio ar šypsenos.

Olive Kitteridge (2014) drama, mini serialas (4 serijos)
Gyvenimiškas, nenusaldintas, priverčiantis susimąstyti.
Atsakyti
paskutinis ziuretas filmas tikrai kelentis juoka biggrin.gif
user posted image

dar labai emociskai sunkus filmas
user posted image
Atsakyti
Golgota (2014)
"Calvary" (original title)
102 min | Drama
7.5

geras, kokybiškas europinis filmas, pakankamai liūdnas, bet atskiestas gera ironijos doze, man labai patiko tiek turinys, tiek dialogai, veikėjai, gamta - taip išeina, viskas patiko smile.gif

Chef (2014)
114 min | Comedy, Drama
7.3

nepaliko įspūdžio
siužetas kažkoks nelogiškas pasirodė - apie, kaip supratau, gan gero restorano šefą, vietinį užkalnį ir karštus sumuštinius...
toks, sakykim, tinka, kai norisi bukai spoksoti į ekraną ir nieko negalvoti, aš kokius 5.5 duočiau
Atsakyti
Vakar kazkaip paziurejau
Gia (1998) su Angelina Jolie 4u.gif siaip nemegstu sios aktores, nes jinai man kazkokia nerimta atrodo, taip ir likusi larakroft biggrin.gif bet sitame filme man ji visai patiko ir itikinamai suvaidino anuo metu garsu ir populiaru podiumo modeli Gia unsure.gif yra keletas atviru erotikos scenu ko nesitikejau, bet jos gana skoningos (palyginus) cool.gif siaip visai neblogas, toks per viduri g.gif
Atsakyti
Paskutinis žiūrėtas ir patikęs The Wild (2014) - apie merginą, kuri po mamos mirties ir destrukcijos periodo išsiruošia į tūkstančių km kelionę pėsčiomis, turinčią ją atstatyti į vėžias.

https://www.youtube....h?v=tn2-GSqPyl0
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 03 25, 07:53)
Batsiuvys

user posted image

lengvo jumoro, nuotykių ir stebuklų. 7/10

Kai pamatau sita aktoriu (Adam Sendler), man iskart kyla asociacijos su kvailom komedijom,nes tokiose jis dazniausiai vaidina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Čija @ 2015 03 23, 20:00)
The One I Love (2014) - iš pradžių žiūrėjosi kaip tipiškas mindfuckingas, bet maždaug nuo vidurio buvo sunku atsitraukti, o pabaiga išvis gerulė, taip įdomiai perteikianti vyro ir žmonos požiūrį į santykius ir į vienas kitą 4u.gif

Sita kazkada paziurejau kazkieno cia parekomenduota,bet pati pasiulyciau nebent paaugliukui kokiam mirksiukas.gif
Mindfucku man is viso cia nesviete ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tauriel @ 2015 03 24, 12:44)
gal bado žaidynes lotuliukas.gif

Jei kalbate cia apie filma Bado zaidynes,tai pamenu ji per TV maciau pries gera menesi,tai man visai patiko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2015 03 23, 18:19)
filmo esmė yra parodyti, kaip žmonės elgiasi stresinėse situacijose, tikiu, labai tikiu, kad tokių yra daug ir mintyse dar ne tokių dalykų padaro, kiti ir ne mintyse smile.gif
nuostabus filmas
The film was received with acclaim at Cannes, allegedly receiving a ten-minute standing ovation.
The film was screened in the Pearls section of the 2014 San Sebastián International Film Festival, where it won the Audience Award for Best European Film.

Mergaites,maziau ziurekit ir skaitykit ivairiausius komentarus,kritiku nuomones,apdovanojimus,oskarus ir pan,ziurekite tai ka norite ziureti,turekite savo nuomone,o nesiremkites kitu.. Ne visiems ir ne visada turi patikti vieni ir tie patys filmai mirksiukas.gif

Pvz oskariniai kiek zinau, o gal klystu,nes nesidomiu pernelyg buvo Whiplah ar birdman, nu man asmeniskai jie buvo neverti demesio. Na idomus pastatymai,gal muzika,bet tik tiek,nerekomenduociau draugui, na ir kas kad cia kitos liaupsinos,dievino,lygino su kazin kuo,bet ne visiems jie turi patikti..
Su 50 atspalviu tas pats, nu niekam nesiulyciau,paaugliams tai gal ir super butu biggrin.gif

Taip kad nesibarkit del tokiu sudniekiu 4u.gif
O dabar galit apmetyti mane pomidorais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 26 kovo 2015 - 10:59
QUOTE(Vajuza @ 2015 03 26, 10:51)
1. Sita kazkada paziurejau kazkieno cia parekomenduota,bet pati pasiulyciau nebent paaugliukui kokiam  mirksiukas.gif 
Mindfucku man is viso cia nesviete  ax.gif
Papildyta:

2. Pvz oskariniai kiek zinau, o gal klystu,nes nesidomiu pernelyg buvo Whiplah ar birdman, nu man asmeniskai jie buvo neverti demesio. Na idomus pastatymai,gal muzika,bet tik tiek,nerekomenduociau draugui, na ir kas kad cia kitos liaupsinos,dievino,lygino su kazin kuo,bet ne visiems jie turi patikti..

1. Gal supainiojot filmus, kur jau ten paaugliukui bus įdomu išsivadėję vyro ir žmonos santykiai doh.gif O filmas tikrai "užsuktas", todėl laisvai gali būti vadinamas mindfuck'u.

2. Whiplash labai patiko, Birdman nieko toks, bet geriausiu metų filmu nepavadinčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 26 kovo 2015 - 11:26