Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(eliss @ 2015 03 18, 09:29)
A Young Doctor's Notebook/2012 - mano filmas, nors turėjau kur pasijuokt.

Cia tikrai filmas? g.gif Nes imdb randu tik seriala ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 03 18, 17:29)
Iš pastarųjų krūvos matytų įstrigo keli:

Die Tür/2009 - man jis kraupus, pati filmo atmosfera,  į Mikkelseną negaliu žiūrėt, atstumiantis vyras rolleyes.gif

labai geras filmas apie bandymą sugrįžti į praeitį smile.gif Mikkelsenas Mano Meilė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2015 03 18, 16:39)
Cia tikrai filmas?  g.gif Nes imdb randu tik seriala  ax.gif

mini, bet labai trumpas, net nelaikau serialu, po 20 min .kelios serijos. Pagal Bulgakovo romaną, jau toks ironiškas, juodas humoras, kad keliose vietose reikėjo nusukt akis doh.gif
Atsakyti
Focus (2015)
105 min | Comedy, Crime, Drama

Smith'as ir per visą filmą suraukta jo kakta.. kaip T.Hardis. anksčiau tas nekliuvo, o dabar užkliuvo; nors apatinė veido dalis išraiškingesnė už Hardžio, bent tiek, bet erzino. M.Robbie neįspūdinga - poroj vietų tereikėjo išspausti ašarą...
šiaip - apie vagį stambiu mastu ir psichologines vingrybes: kaip įtikinti, paveikti žmones, kitaip tariant manipuliuoti - gera tema, išpildymas, sakykim, man jis geriau nei Now you see me, bet neperspjauna tai jau tikrai nei Iliusionisto, nei Prestižo.
Atsakyti
Pagaliau paziurejau The imitation game
Jau senai bebuvau maciusi tikrai gera filma. Man labai labai patiko thumbup.gif Nors jauciu apie kiekviena geniju butu neblogesnes istorijos, nes jie aplamai kitokie ir ju gyvenimai ypatingi blush2.gif
Atsakyti
Men, Women & Children (2014)
119 min | Comedy, Dramaiek tiek Dis

gera tema, man šiek tiek Disconected priminė; kai tėvai, šiais virtualaus gyvenimo socialiniuose tinkluose, blog'uose, kompiuteriniuose žaidimuose laikais, norėdami, linkėdami gero vaikui, gali perlenkti lazdą - kas geriau: pernelyg didelė kontrolė, atsainus požiūris į tai, kuo užsiima vaikas ar toks pat proto užtemimas ir aklas tikslo siekimas idant vaikas pasiektų maximum populiarumo ir sekėjų
turintiems paauglių namie reiktų pažiūrėt smile.gif
Sandleris dramose man patinka, tą jau senokai ištyriau, o komedijų su juo nemačiau ir neplanuoju žiūrėt

Atsakyti
Relatos salvajes (2014) / wild tales - ne veltui imdb reitingas 8,2 ! Filmas apie tai,ko žmonės gali pridaryt stresinėje situacijoje. Filmas susideda iš šešių trumpų istorijų, bet taip sakyčiau jos tiesiai į dešimtuką yra ir iš ko pasijuokt ir apie ką pamąstyt smile.gif Man labai patiko thumbup.gif

Fury (2014) - filmas apie tankistus Antrajame Pasauliniame kare. Įspūdžio nepadarė, bet ir nbesakyčiau, kad labai blogas. Vidutiniškas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(starke @ 2015 03 20, 16:05)
Pagaliau paziurejau The imitation game
Jau senai bebuvau maciusi tikrai gera filma. Man labai labai patiko  thumbup.gif Nors jauciu apie kiekviena geniju butu neblogesnes istorijos, nes jie aplamai kitokie ir ju gyvenimai ypatingi  blush2.gif

Man irgi sis labai patiko, ir Whiplash - itemptas, nei kiek neprailgo. O va vakar bandeme su vyru ziureti Birdman, tai doh.gif Viduryje filmo visgi isjungem, nebesugebejom baigti ziureti, visiskai nepatiko..
Atsakyti
Le règne de la beauté/2014

Toks visai nieko filmas, apie vedusį architektą, kurį vienoj komandiruotėj suvilioja kolegė.
Atsakyti
Gal kas matę ir galit pasakyti kaip vadinasi filmas - kai jaunas vyras sužino, kad jis turi daug vaikų, skirtingų rasių ar pan., čia turėtų būt komedija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesa. @ 2015 03 21, 18:57)
Gal kas matę ir galit pasakyti kaip vadinasi filmas - kai jaunas vyras sužino, kad jis turi daug vaikų, skirtingų rasių ar pan., čia turėtų būt komedija smile.gif

Judas Law? laugh.gif juokauju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 21 kovo 2015 - 17:16
QUOTE(Tesa. @ 2015 03 21, 17:57)

user posted image
Atsakyti