QUOTE(Vajuza @ 2015 03 11, 08:37)
As jau vienai mamytei pasakojau savo istorija su siuo filmu. Parsisiunciau ale tai visus tris filmus, :Him; :Her; ir :Them. Paziurejau Them, iskart galvoju ziuresiu ir kitas dalis,nes turejau laiko,tad isijungiau Her, pradedu ziureti,ziuriu,kad viska ta pati rodo,nieko nesupratau

, tada isijungiu Him,ziuriu ir vel filmas nuo pradziu

, dar pasukinejau i prieki,bet nu ne,ne ziopla lyg,tas pats filmas,niekas nesikeicia, tai ir istryniau abu
Tai pasirodo dar vienodai reikejo praziureti ir Him ir Her?
Is esmes man asmeniskai patiko sis filmas, nes labai gyvenimiskas, realistiskas.. Taip,jis liudnokas,bet man nepasirode,kad butu labai niurus ir depresiskas,tik tiek,kad veiksmo nedaug..
taip, ten tokia ir idėja, kad ta pati istorija iš dviejų pusių parodyta. Pradžioj buvo sukurti Him ir Her, kuriuos reik pažiūrėti abu. O po to ten dėl kažkokių paskatų (gal kad kino teatrai labiau priimtų, nežinau) buvo iš tų abiejų sukurtas ir bendras Them. Aš bent jau susigundyčiau ir tuos atskirus filmus pažiūrėt, ypač, jei patiko ,,bendra'' versija
QUOTE(Vajuza @ 2015 03 11, 12:41)
Kur radote parsisiusti? Nes niekur nerandu geros kokybes sio filmo
kickass, ten vienintelį failą šio filmo ir išmeta. Tam faile yra keturių kalbų titrai pridėti, bet juos galima užsislėpt