Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(laTulipe @ 2015 03 10, 21:02)

Miss Julie
(2014) - žiūrėdama įtariau, kad pagal pjesę bus šis filmas pastatytas, nes itin teatrališkumas jautėsi. Po to pažiūrėjau, kad iš tikrųjų. Kostiuminė juosta, apimanti maždaug parą laiko. Daug dialogų, emocijų, kartais net nebesusivokdavau, kurio kokia nuomonė tam tikru klausimu, per daug man balagano ten buvo. O gal ir šiaip toks erzulys ėmė dėl pagr. veikėjų elgesio ir pokalbių. Nelabai patiko, bet kas mėgstat intensyvius dialogus, siūlau atkreipti dėmesį. Su Jessica Chastain ir Colin Farrell.

Kur radote parsisiusti? Nes niekur nerandu geros kokybes sio filmo doh.gif
Atsakyti
rekomenduoju pasiziureti sita filma 4u.gif

Tu nesi tu / Youre Not You (2014)

Siužetas: Vienai gerai moteriai, atėjo vidurinio amžiaus krizė ir ne už ilgo, ją pradėjo kamuoti stiprūs galvos skausmai. Nusibodus tai kentėti, moteris kreipėsi į ligoninę, kur po atliktų būtinų analizių, buvo nustatyta, kad gyventi jai liko ne taip ir ilgai. Po išgirstos diagnozės, jos gyvenimas prarado prasmę. Dienos tapo pilkos, o aplink ji nieko nebepastebi. Bet viskas pasikeičia sutikus paprastą, kiek vėjavaikę, savanaudę, jauną merginą. Jai kiek daugiau nei 20 metų, bet susiklosčius aplinkybėms jos pamažu tapo geriausiomis draugėmis...

Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 03 07, 00:22)
Mano šiandieninis žiūrėtas - Soldier's Girl (2003) - tikra istorija paremtas filmas apie kareivio ir transeksualo santykius, apie atradimus, praradimus, nuostatas ir beprotiškumą. Jau pradžia nuteikia atitinkamai pabaigai, vietomis kovojau su noru išjungti. Ne dėl to, kad nepatiktų - todėl, kad bijojau ir visaip kaip norėjau išvengti pabaigos. Filme transeksualą vaidina Lee Pace, tai apskritai pirmasis jo vaidmuo karjeroje (neskaitant pasirodymo kažkokio serialo vienoje serijoje) - puikiai suvaidino ir įtikinamai, ne ką prasčiau nei koks nors Jared Leto Dallas Buyers Club. Įdomus ir įtraukiantis, tad kam netrukdo panašūs santykiai (nes kad ir subtiliai pateiktų, bet scenų lovoje bus), visai rekomenduočiau. Jei ne dėl siužeto, kuris gal kiek ir nuspėjamas, tai bent dėl puikios aktorių vaidybos.

pažiūrėjau ir aš, labai patiko filmas. vaidyba tikrai labai gera. išskyrus pora muštynių scenų, kur labai matėsi, kad netikra viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 03 11, 08:37)
As jau vienai mamytei pasakojau savo istorija su siuo filmu. Parsisiunciau ale tai visus tris filmus, :Him; :Her; ir :Them. Paziurejau Them, iskart galvoju ziuresiu ir  kitas dalis,nes turejau laiko,tad isijungiau Her, pradedu ziureti,ziuriu,kad viska ta pati rodo,nieko nesupratau  doh.gif  , tada isijungiu Him,ziuriu ir vel filmas nuo pradziu  biggrin.gif  , dar pasukinejau i prieki,bet nu ne,ne ziopla lyg,tas pats filmas,niekas nesikeicia, tai ir istryniau abu  lotuliukas.gif
Tai pasirodo dar vienodai reikejo praziureti ir Him ir Her?
Is esmes man asmeniskai patiko sis filmas, nes labai gyvenimiskas, realistiskas.. Taip,jis liudnokas,bet man nepasirode,kad butu labai niurus ir depresiskas,tik tiek,kad veiksmo nedaug..

taip, ten tokia ir idėja, kad ta pati istorija iš dviejų pusių parodyta. Pradžioj buvo sukurti Him ir Her, kuriuos reik pažiūrėti abu. O po to ten dėl kažkokių paskatų (gal kad kino teatrai labiau priimtų, nežinau) buvo iš tų abiejų sukurtas ir bendras Them. Aš bent jau susigundyčiau ir tuos atskirus filmus pažiūrėt, ypač, jei patiko ,,bendra'' versija mirksiukas.gif

QUOTE(Vajuza @ 2015 03 11, 12:41)
Kur radote parsisiusti? Nes niekur nerandu geros kokybes sio filmo  doh.gif

kickass, ten vienintelį failą šio filmo ir išmeta. Tam faile yra keturių kalbų titrai pridėti, bet juos galima užsislėpt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 03 08, 01:01)

23 šios temos puslapy merginos apie tai kalbėjo  4u.gif

As tai ne taip graziai supratau pabaiga.. Man atrodo, kad ta mociute susiruose visus juos ten nuzudyti, todel tiek daug peiliu skirtingu dydziu blizgino....
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 03 11, 20:42)
As tai ne taip graziai supratau pabaiga.. Man atrodo, kad ta mociute susiruose visus juos ten nuzudyti, todel tiek daug peiliu skirtingu dydziu blizgino....

aš manau čia palikta žiūrovui vietos interpretuoti savaip - galėjo dvi pabaigos būti: nuo vilko ant meškos - užrakinamos spynos trakštelėjimas, kaip džiaugsmo pabaiga dėl mirusio to tėvo/senelio ir kito košmaro pradžia arba tiesiog jos išsilaisvina nuo jo ir viskas
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 03 11, 19:45)
aš manau čia palikta žiūrovui vietos interpretuoti savaip - galėjo dvi pabaigos būti: nuo vilko ant meškos - užrakinamos spynos trakštelėjimas, kaip džiaugsmo pabaiga dėl mirusio to tėvo/senelio ir kito košmaro pradžia arba tiesiog jos išsilaisvina nuo jo ir viskas

Nezinau, man tai uzrakinamos durys niekaip nesiderina su issilaisvinimu, laiminga pabaiga..
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 03 11, 19:02)
Nezinau, man tai uzrakinamos durys niekaip nesiderina su issilaisvinimu, laiminga pabaiga..

nu tipo, kad tėvas liepdavo duris atdaras laikyt. o dabar patapo galima rakint.
man tai toks irgi labiau - kad nuo vieno maniako prie kitos. vis tiek ta moterėlė ne smarkiai normali turėjo būt, kad tokius dalykus leist
g.gif
Atsakyti
The Disappearance of Eleanor Rigby: Him (2013) - ši dalis patiko daug labiau, nė nežinau kodėl. Tiesiog įvairiapusiškesnis gal pasirodė g.gif O gal aną dalį kažkaip nelaiku žiūrėjau, nes pastebėjau, kad pabaigoje esantį pokalbį, kurį rodė ir ,,Her'' daly, kažkokiu būdu sugebėjau praleisti. O jis visiškai kulminacinis ir emociškai stipriausias. Dar ir pabaiga man žavi. Abu filmai prasideda skirtinguose momentuose, baigiasi - irgi skirtinguose.
Patiko pamatyti, kaip idėja, kuri skambėjo intriguojančiai, buvo įgyvendinta. Neretai būna įdomu, ką kitas veikėjas veikia, kol vienas rodomas, o čia puiki galimybė tai pamatyti. Struktūra abiejuose filmuose išlaikyta panaši, net ir tam tikri elementai kartojasi, kas atrodė įdomiai. Kurią nors dieną ir Them žiūrėsiu, kad visą istoriją apibendrintų.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 03 11, 19:08)
taip, ten tokia ir idėja, kad ta pati istorija iš dviejų pusių parodyta. Pradžioj buvo sukurti Him ir Her, kuriuos reik pažiūrėti abu. O po to ten dėl kažkokių paskatų (gal kad kino teatrai labiau priimtų, nežinau) buvo iš tų abiejų sukurtas ir bendras Them. Aš bent jau susigundyčiau ir tuos atskirus filmus pažiūrėt, ypač, jei patiko  ,,bendra'' versija mirksiukas.gif
kickass, ten vienintelį failą šio filmo ir išmeta. Tam faile yra keturių kalbų titrai pridėti, bet juos galima užsislėpt 4u.gif

Reiks vel man parsisiusti si filma ir neprasukant paziureti Him ir Her,nes ziurejau Them , o anuos prasukdama pamaniau,kad tai vienas ir tas pats filmas,net dialogai man rodes tie patys smile.gif

Reiks Miss JUlie dar tada palaukti smile.gif
Beje su Farrelliu praziurejau paskutinem dienom beveik visus jo filmus,tai labai daug geru radau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 12 kovo 2015 - 08:54
La fille sur le pont/1999

Juodai baltas filmas apie du žmones , susitikusius ant tilto. Patiko, gražus filmas.
Atsakyti
Paskutiniai žiūrėti:
50 shades - nesiplėsiu - man patiko, ėjau nusiteikusi pažiūrėti romantinį filmą su erotikos prieskoniais ir gražiais aktoriaus - tą ir gavau. Knygas perskaičiau pažiūrėjus filmą.

Lost Valentine 2014 - Labaimelodrama be absoliučiai jokios intrigos. Nors tam tikrai nuotaikai tikrai sueis.

Love, Rosie 2014 - mažai romantinių dramų man neįtinka, tad ir šis ne išimtis. Visai įtikinamai susižiūrėjo viskas.

Wolf of Wall Street" - nemėgstu chaotiškų filmų su erzinančiomis masinėmis nuogų kūnų scenomis, šou elementais ir daug žodžių "kruš.." šaknimis. Pati filmo mintis gera, bet, ko gero, neįtiko pats pastatymas.

I Origins - patiko filmo mintis. Rekomenduoju.
Atsakyti