Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(laTulipe @ 2015 03 07, 23:47)
Disturbia (2007) - jei taip trumpai - prastesnė Rear Window versija su Shia LaBeouf priešaky. Norėjosi kitokios atomazgos (t.y., kad paaiškėtų, jog jiems ten tik vaidenosi), vietom įtampą neblogai laikė. Momentais nervino, bet šiaip gan smagus.

man šitas fainas, kai rodo per tv vis pažiūriu biggrin.gif ir tie abu paaugliukai faini tokie smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2015 03 07, 23:50)
O pabaigoj visgi kas ten bus, kaip kas supratoto?

23 šios temos puslapy merginos apie tai kalbėjo 4u.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau šiandien The Second Best Exotic Marigold Hotel http://www.imdb.com/title/tt2555736/.

Nenuvylė, nors žinant filmo stilistiką pagal pirmąją dalį jau nebebuvo viskas taip netikėta. Iš anonso gali pasirodyti, kad R. Gere filmo vinis, taip nėra, visi veikėjai kaip ir ankstesniajame lygiaverčiai. Sanio viešbutis plečiasi, taip pat ir gyvenime reikia pagaliau žengti žingsnį santykių įtvirtinimui.
Kaip ir pirmoje dalyje - britiškas humoras, indiškos spalvos ir garsai, puikūs aktoriai.

iš anonsų jau žinau, kad eisiu į Little Boy, Desert Dancer , Aloha, Pan (dėl Hugh Jackman wub.gif ) ir dar vieną, kurio pavadinimo nebepamenu smile.gif
Atsakyti
The British romantic dramedy The Second Best Exotic Marigold Hotel, which stars celebrated British actresses Judi Dench and Maggie Smith, among many others, knocked the sexy drama Fifty Shades of Grey out of the top spot at the U.K. box office in its opening weekend.

The Marigold Hotel sequel earned $5.8 million, securing the film's position at No. 1. Fifty Shades, however, only took in $3.3 million in its third weekend in British theaters.
Atsakyti
Boyhood/2014
Visai įdomiai , nenuobodžiai pažiūrėjau, galėjau ir dar sekančių 12 m pažiūrėt. Bet šiaip labai jau paviršutiniškas filmas, amerikietiškas, be gilios prasmės. Tiesiog eina tas gyvenimas ir tiek, o tas bernelis plaukia paviršium, per daug nesusimąstydamas, nors jis galvoja kitaip. Kas patiko, tai jų pokalbiai su tėvu, manau , tai ir buvo filmo įdomumas.

Jutro idziemy do kina/2007
Patiko, toks šviesus filmas apie tris jaunuolius, jų meiles, nuotykius karo išvakarėse. Nors jie tuo netikėjo. Kai pagalvoji, tai baisu, kiek daug gyvenimų nusinešė (a) karas...
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 03 08, 09:11)
Boyhood/2014
Visai įdomiai , nenuobodžiai pažiūrėjau, galėjau ir dar sekančių 12 m pažiūrėt. Bet šiaip labai jau paviršutiniškas filmas, amerikietiškas, be gilios prasmės. Tiesiog eina tas gyvenimas ir tiek, o tas bernelis plaukia paviršium, per daug nesusimąstydamas, nors jis galvoja kitaip. Kas patiko, tai jų pokalbiai su tėvu, manau , tai ir buvo filmo įdomumas.

"Tiesiog eina tas gyvenimas ir tiek". Bet juk toks ir būna gyvenimas (dažniausiai). Būtent tuo ir išsiskiria šis filmas, kad jis apie gyvenimą, o ne įprasta dramų/įvykių lavina.

Paviršutinišku amerikietišku niekaip nepavadinčiau. Kaip tik, sakyčiau, neįprastas amerikietiškas, primena Europos kiną rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 08 kovo 2015 - 10:41
A Bear Named Winnie (2004) - apie realiai egzistavusią meškutę, kurią nuo mirties išgelbsti kareivis. Toks a la šeimai skirtas filmas, mielas, paprastas, visai įtraukiantis, nors greit pasimiršiantis. Bet turint omeny, kad įsijungiau tik dėl M. Fassbender, rezultate gavau ir neblogą filmą.

Monster (2003) - Ch. Theron tikrai gerai pasirodė, nors patį filmą vertinčiau dvejopai. Iš vienos pusės - ji šaltakraujė žudikė, iš kitos - turinti sudėtingą ir liūdną istoriją. Ir filme neabejotinai yra nusveriama liūdnoji gyvenimo pusė ir tos ,,šaltakraujės'' nelabai ir lieka. Pabaiga net ir liūdnai žiūrėjosi, liūdna ne dėl to, kokia viso to baigtis, bet dėl aiškumo, kad iš duobės pakilti nebėra įmanoma, per vėlu kažką keisti, kad ir kaip ji norėtų. Filmas visai patiko, tik per daug užtęstas pasirodė.
Atsisiunčiau dokumentinį filmą apie šią personą, bus įdomu ją realesnę pamatyti.
Atsakyti
The way he looks (2014) - Leonardo – aklas paauglys, kuris stengiasi pabėgti nuo per didelio tėvų rūpesčio. Nusivylęs geriausia drauge Džiovana, jis ketina išvykti studijuoti į užsienį. Bet į jų klasę atėjus naujokui Gabrieliui, Leonardo gyvenimas ir ateities planai stipriai pasikeičia. Neseniai paziurejau, man visai patiko smile.gif

As vis pasiilgstu romantiniu filmu, kuriuos man labai sunku surasti bent kiek idomesnius, tai paskutinis matytas Stuck in Love (2012) - trys meiles istorijos, teko ir asara nubraukti, patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 10 kovo 2015 - 13:10
QUOTE(FoxLady @ 2015 03 10, 14:09)
As vis pasiilgstu romantiniu filmu, kuriuos man labai sunku surasti bent kiek idomesnius, tai paskutinis matytas Stuck in Love (2012) - trys meiles istorijos, teko ir asara nubraukti, patiko smile.gif

Aš irgi pasiilgstu tokių romantinių filmų, kurie patiktų. drinks_cheers.gif Iš tų, kurie dar nepasirodę, atrodo, kad bus visai gražus The Age of Adaline, tai laukiu jo pasirodymo pavasario antroje pusėje.

The Disappearance of Eleanor Rigby: Her (2013) - nežinau, kiek kas girdėjot apie šį filmą, bet yra sukurtos dvi versijos ,,Her'' ir ,,Him" bei po to režisierius abu juos sukomponavo (aišku sutrumpinęs) į bendrą versiją ,,Them". Ta pati istorija (vaiko neteikties išgyvenimai) pateikiami iš motinos ir tėvo pusės.
Taigi, žiūrėjau pasakojimą iš moters perspektyvos. Niūrus, liūdnas, depresiškas filmas, kuriame veiksmo nedaug, daugiau - liūdno žvilgsnio, santykių su artimaisiais, bandymu susitaikyti su vaiko netektimi. Man kiek nuobodokas ir ištęstas, bet planuoju bent jau ,,Him" irgi pažiūrėti.
Vaidina James McAvoy ir Jessica Chastain mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 03 10, 16:53)
Aš irgi pasiilgstu tokių romantinių filmų, kurie patiktų.  drinks_cheers.gif Iš tų, kurie dar nepasirodę, atrodo, kad bus visai gražus The Age of Adaline, tai laukiu jo pasirodymo pavasario antroje pusėje.

šito pavadinimą ir buvau pamiršusi, vienas iš laukiamų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 03 09, 00:51)
Atsisiunčiau dokumentinį filmą apie šią personą, bus įdomu ją realesnę pamatyti.

kas per dokumentinis? būtų visai įdomu pažiūrėt.

šitas gal - Aileen Wuornos: The Selling of a Serial Killer?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 10 kovo 2015 - 19:37
QUOTE(Monmorensi @ 2015 03 10, 20:10)
kas per dokumentinis? būtų visai įdomu pažiūrėt.

šitas gal - Aileen Wuornos: The Selling of a Serial Killer?

Siunčiausi šį Aileen: Life and Death of a Serial Killer

Miss Julie
(2014) - žiūrėdama įtariau, kad pagal pjesę bus šis filmas pastatytas, nes itin teatrališkumas jautėsi. Po to pažiūrėjau, kad iš tikrųjų. Kostiuminė juosta, apimanti maždaug parą laiko. Daug dialogų, emocijų, kartais net nebesusivokdavau, kurio kokia nuomonė tam tikru klausimu, per daug man balagano ten buvo. O gal ir šiaip toks erzulys ėmė dėl pagr. veikėjų elgesio ir pokalbių. Nelabai patiko, bet kas mėgstat intensyvius dialogus, siūlau atkreipti dėmesį. Su Jessica Chastain ir Colin Farrell.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 03 10, 17:53)
The Disappearance of Eleanor Rigby: Her (2013) - nežinau, kiek kas girdėjot apie šį filmą, bet yra sukurtos dvi versijos ,,Her'' ir ,,Him" bei po to režisierius abu juos sukomponavo (aišku sutrumpinęs) į bendrą versiją ,,Them". Ta pati istorija (vaiko neteikties išgyvenimai) pateikiami iš motinos ir tėvo pusės.
Taigi, žiūrėjau pasakojimą iš moters perspektyvos. Niūrus, liūdnas, depresiškas filmas, kuriame veiksmo nedaug, daugiau - liūdno žvilgsnio, santykių su artimaisiais, bandymu susitaikyti su vaiko netektimi. Man kiek nuobodokas ir ištęstas, bet planuoju bent jau ,,Him" irgi pažiūrėti.
Vaidina James McAvoy ir Jessica Chastain  mirksiukas.gif

As jau vienai mamytei pasakojau savo istorija su siuo filmu. Parsisiunciau ale tai visus tris filmus, :Him; :Her; ir :Them. Paziurejau Them, iskart galvoju ziuresiu ir kitas dalis,nes turejau laiko,tad isijungiau Her, pradedu ziureti,ziuriu,kad viska ta pati rodo,nieko nesupratau doh.gif , tada isijungiu Him,ziuriu ir vel filmas nuo pradziu biggrin.gif , dar pasukinejau i prieki,bet nu ne,ne ziopla lyg,tas pats filmas,niekas nesikeicia, tai ir istryniau abu lotuliukas.gif
Tai pasirodo dar vienodai reikejo praziureti ir Him ir Her?
Is esmes man asmeniskai patiko sis filmas, nes labai gyvenimiskas, realistiskas.. Taip,jis liudnokas,bet man nepasirode,kad butu labai niurus ir depresiskas,tik tiek,kad veiksmo nedaug..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 11 kovo 2015 - 07:40