Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 10, 22:55)
Aišku. Na, mintis tikrai nenauja, bet filmas man kažkoks užburiantis. Dėl Tresor drinks_cheers.gif Kaip supratau iš jo veiksmų, tai ne tik padavėja, bet ir Sofi jais kvepėjo (tada, kai jis paklausė, kuo kvepia, o ji nenorėjo išduoti).

taip taip, kvepėjo Sofi, o padavėja priminė jam tai
man žiūrėjimą labai gadino du dalykai: pirma, kad labai išgirtas ir visų lieptas (iš mano aplinkos) žiūrėti, todėl pusė filmo ieškojau prie ko prisikabinti;
antra - aktorius, čia tas iš Bright star? ir Silk, labai nervina jis mane, tai sunkiai žiūrėjosi, bet antroj pusėj jau apsipratau ir pusė bėdos buvo
jei ne šitie du dalykai, tikiu, kad efektas būtų žymiai didesnis buvęs...
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 01 10, 20:59)
taip taip, kvepėjo Sofi, o padavėja priminė jam tai
man žiūrėjimą labai gadino du dalykai: pirma, kad labai išgirtas ir visų lieptas (iš mano aplinkos) žiūrėti, todėl pusė filmo ieškojau prie ko prisikabinti;
antra - aktorius, čia tas iš Bright star? ir Silk, labai nervina jis mane, tai sunkiai žiūrėjosi, bet antroj pusėj jau apsipratau ir pusė bėdos buvo
jei ne šitie du dalykai, tikiu, kad efektas būtų žymiai didesnis buvęs...

O aš kaip tik daug nesitikėjau iš šio filmo, kadangi įvertinimas imdb 7.3, galvojau bus iš tų neblogų, bet tik tiek.

O šitas aktorius man kaip tik patinka. Žinau jį iš The Dreamers, Silk, Last Days (vaidino Kurt Cobainą, bet žiauriai nuobodus filmas, nerekomenduoju biggrin.gif ), ir keletos kitų filmų, kur mažesnius vaidmenis atliko. Bright Star jis lyg ir nevaidino g.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 01 09, 19:44)
The Tree of Life (2011) - pirmą pusvalandį nelabai ką supratau išskyrus tai, kas įvyko, nes daug keistų vaizdų, galvojau, jei taip ir toliau, reiks išjungti, nes nesisekė įsijausti man žiūrint į juos. Bet vėliau,kai atsirado siužetas, likau labai patenkinta. Vizualiai beprotiškai gražus filmas pasirodė, kiekviena scena atidirbta iki kone tobulybės, o ir pats siužetas, scenų pateikimas, išsakytos mintys paliko išties gerą įspūdį. Spėju, dar kurį laiką galvoje užsiliks. Vietomis jautrus, kažkas ir pažįstamo bei skaudaus, ir taip pikta, ir liūdna momentais buvo. Toks lėtas, su minimaliai veiksmo filmas apie vidinius ieškojimus... Patiko.

Mano vyras kazkada kai ji ziurejo,tai sake visa tulikinio rulona praraudojo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 10, 19:10)
Ir kaip?
Man tai abu šie filmai savaip geri. Išvis, jeigu filmas man patinka, tai aš jo nenarstau po kaulelį, nuspėjamas, ar ne. I Origins labai jausmingas ir organiškas, o Saving Mr. Banks - geras tradicinis šeimos filmas, su pajuokavimais ir pagraudenimais. Žiūrėjau kine, tai irgi teko ašarą nubraukti.

drinks_cheers.gif
As buna tiesiog parasau patiko ar ne,tingiu gilintis,kapstytis zodziuose,paaiskinimuose ir pan doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
The Damned United 2009 - filmas apie futbola, paremtas tikrais faktais, mums su vyru patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 10, 21:22)
O šitas aktorius man kaip tik patinka. Žinau jį iš The Dreamers, Silk, Last Days (vaidino Kurt Cobainą, bet žiauriai nuobodus filmas, nerekomenduoju biggrin.gif ), ir keletos kitų filmų, kur mažesnius vaidmenis atliko. Bright Star jis lyg ir nevaidino g.gif

Cia apie Michael Pitt? Man jis irgi patinka, dar vaidino Funny games, Murder by numbers.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 02:45)
Cia apie Michael Pitt? Man jis irgi patinka, dar vaidino Funny games, Murder by numbers.

labai duck facesas pas jį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 01 11, 09:00)
labai duck facesas pas jį biggrin.gif

Sutinku. Bet vaidina tikrai neblogai g.gif
Atsakyti
Before I Go to Sleep (2014)
92 min - Mystery | Thriller

su Kidman ir Firth, bet kas iš to - silpnokai išplėtota, kažkaip vis žiūrint neapleido mintis, kad kažko trūksta, kažkas ne taip, kad ramiai galėtum žiūrėti, pastatyta pagal kažkokią knygą, tai toks jausmas, kad perskaityta prabėgom ir "ant greitųjų" kažkas suklijuota g.gif
Kidman su ta papūsta viršutine lūpa ir nejudančia kakta net kai kelia antakius į viršų doh.gif
Atsakyti
Vakar sugalvojom Schindler's List pažiūrėt, nors abu su mb matę ir ne kartą, bet prisiminimui smile.gif nors turbūt visos mačiusios ir net rekomenduot neverta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 12 sausio 2015 - 14:44
WHIPLASH - nors nauji metai tik neseniai prasidėjo, bet manau, kad šis filmas bus mano vienas geriausių matytų šiais metais. patiko viskas, neturiu ir nenoriu prie nieko prisikabinti, tiesiog visas detales kuo ilgiau išlaikyti atmintyje. simmons tobulai atliko savo vaidmenį, nuostabus garso takelis, puikiai nufilmuota. 10 balų.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2015 01 12, 18:00)
WHIPLASH - nors nauji metai tik neseniai prasidėjo, bet manau, kad šis filmas bus mano vienas geriausių matytų šiais metais. patiko viskas, neturiu ir nenoriu prie nieko prisikabinti, tiesiog visas detales kuo ilgiau išlaikyti atmintyje. simmons tobulai atliko savo vaidmenį, nuostabus garso takelis, puikiai nufilmuota. 10 balų.

ne veltui gaublį jis nurovė smile.gif ir man patiko, dusyk mačiau - puikus be išlygų
man šie metai irgi geri prasidėjo, kol kas visi daugiau mažiau puikūs filmai sužiūrėti

Borgman (2013)
113 min - Drama | Thriller

tai yra trečias filmas, kuris bus įtrauktas į sąrašą tų, kur Nieko Nesupratau, NIEKO, bet nepaisant to patiko kiekviena nenuspėjama filmo sekundė, jei yra mačiusių - mielai aptarčiau smile.gif man tai turbūt 'mindfuckas' vienodam lygmenį su Enemy, tik Enemy viską paskaičiau ir supratau, o čia nelabai ką radau, bet dar ieškosiu

Saving Mr. Banks (2013)
125 min - Biography | Comedy | Drama

negaliu sakyti, kad patiko, nes kažkaip skystokai.. nėra jis blogas, bet... nežinau, jei būčiau kokių 50 filmų mačius, gal ir paliktų didesnį įspūdį, o dabar ėjo ir praėjo.. nors rusų pastytymą apie Merę Popins labai ir labai mėgau ir turiu knygą, kurią dukrai duosiu skaityti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Borgman (2013)
113 min - Drama | Thriller

tai yra trečias filmas, kuris bus įtrauktas į sąrašą tų, kur Nieko Nesupratau, NIEKO, bet nepaisant to patiko kiekviena nenuspėjama filmo sekundė, jei yra mačiusių - mielai aptarčiau smile.gif man tai turbūt 'mindfuckas' vienodam lygmenį su Enemy, tik Enemy viską paskaičiau ir supratau, o čia nelabai ką radau, bet dar ieškosiu

Kas du kiti filmai?
turiu seniai jį parsisiuntusi, bet niekaip nerandu atitinkamos nuotaikos, bet reikės prisiversti.

Atsakyti