Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Trash (2014)
114 min - Adventure | Comedy | Crime

tokia, sakyčiau, braziliška Tomo Sojerio ir Heklberio Fino + vienas draugas istorija smile.gif
Atsakyti
Ar kas žiūrėjot The Equalizer? ar verta?

Snowtown išjungiau po 10 minučių, žiauriai nepatiko toks šokščiojimas nuo vieno epizodo prie kito.
Atsakyti
Manhunter (1986) - pirmoji ,,Hanibalo", o tiksliau ,,Raudonojo drakono" ekranizacija. Buvo įdomu pamatyti trečiąjį Will Graham ir Hannibalo variantą, savotiškas ir kiek kitoks nei vėlesnėj ekranizacijoj ,,Red Dragon" (kur Ralph Fiennes vaidino) ir žudikas maniakas. Pats siužetas - lyg eilinio trilerio, vietomis nuobodu, bet muzikinis takelis ir tai, kaip jo pagalba buvo kuriama atmosfera - kažkas puikaus. Vietomis ir filmavimo įdomesni niuansai išlįsdavo. Tai apibendrintai, labiau žavėjausi pastatymu nei siužetu, kita vertus, siužetą jau žinojau ,tad buvo įdomu kaip kitas režisierius ją interpretuos.
Atsakyti
Šįvakar kine žiūrėjom "Annie" - miela muzikinė pasaka vaikams ir suaugusiems. Patiko pozityvi nuotaika. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 04 kovo 2015 - 22:58
QUOTE(Tauriel @ 2015 03 03, 20:41)

Mano vyras baisiai laukia sio filmo geros kokybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2015 03 03, 19:41)

QUOTE(Vajuza @ 2015 03 05, 10:18)
Mano vyras baisiai laukia sio filmo geros kokybes  smile.gif

Mano vyras žiūrėjo kine, tai sakė, kad "visai patiko".
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 03 05, 04:18)
Mano vyras baisiai laukia sio filmo geros kokybes  smile.gif

Kaip trileris tai visai nieko, bet man tik viso to priezastis tokia nelogiska. Neidomu gyventi ramu gyvenima turbut buvo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ahsfreak @ 2015 02 19, 18:30)
Pats geriausias filmas ( tiksliau serialas) kuri esu macius yra AMERIKIETISKA SIAUBO ISTORIJA 1 sezonas patiko labiausiai.Sis serialas net nera toks baisus kaip is pavadinimo bet jis visiskai pakeite mano gyvenima  thumb_yello.gif Jame ir romantikos,ir siaubo, ir paciu mieliausiu dalyku pilna,todel 1 sezonas geriausias.

O kaip jis pakeitė gyvenimą? biggrin.gif Pirma ir antra dalys man labai patiko, net kelis kartus peržiūrėjau. Trečia – niekalas, o ketvirtos net nesugebėjau peržiūrėt.
Iš paskutinių matytų http://www.imdb.com/title/tt3442006/. Pirmas rimtesnis Jennifer Aniston vaidmuo ir visai neblogai ji susitvarkė. Gana įdomi istorija apie moters tragediją, labiausiai man patiko jos charakteris. Tik pabaiga pernelyg holivudiška.
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2015 03 05, 21:14)
Kaip trileris tai visai nieko, bet man tik viso to priezastis tokia nelogiska. Neidomu gyventi ramu gyvenima turbut buvo hihihi.gif

Starke nepatikesi,bet sio filmo treilerio net nemaciau,tik zinau,kad vyras labai laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 02 26, 00:15)
http://www.lrt.lt/te...e_grand_cahier_
Karinė drama Dvynių dienoraštis rytoj per LRT. Bandysiu žiūrėti, gal visai nieko bus.

pasižiūrėjau, bet nepasakyčiau, kad labai patiko. Iš komentarų apie knygą, buvau susidarius nuomonę, kad bus baisu ir atsargiai žiūrėjau. Bet, matomai, knyga geresnė nei filmas, bet aš jos visai nenoriu skaityt schmoll.gif

QUOTE(LEEja @ 2015 02 27, 12:50)
Serena (2014)
109 min  -  Drama

todėl labai nustebau po filmo IMDB pažiūrėjus, kad jis tik 5.5 turi, aš drąsiai duočiau 7

tai va, mane irgi nustebino žemas reitingas, man tai patiko.

Vakar pasižiūrėjau Still Alice/2014. Nei patiko, nei nepatiko. Bet kažin ar duočiau Oskarą. Turbūt, geresnių filmų nebuvo, tiksliau aktorių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 03 06, 15:45)
Vakar pasižiūrėjau Still Alice/2014. Nei patiko, nei nepatiko. Bet kažin ar duočiau Oskarą. Turbūt, geresnių filmų nebuvo, tiksliau aktorių rolleyes.gif

tai va, tai va... man Moore patinka, net labai, bet ne čia... filmas apie nieką
Atsakyti
Inherent Vice - pusvalandį pažiūrėjau, bet neužkabino, kažkoks chaosas. MB dar būtų toliau bandęs, bet aš neturėjau kantrybės. Šiaip visi šio režisieriaus filmai savotiški, bet žiūriu, kad kuo toliau, tuo keistesnius kuria. Kiek mačiau jo filmų, visi patiko, net "The Master", bet į šitą labai sunku įsijausti.
Atsakyti