Gal žinot, iš kur būtų galima parsisiųsti filmą The Unbearable Lightness of Being (1988)? Linkomanijoj jo nėr.
QUOTE(muminukas @ 2015 02 25, 23:15)
http://www.lrt.lt/te...e_grand_cahier_
Karinė drama Dvynių dienoraštis rytoj per LRT. Bandysiu žiūrėti, gal visai nieko bus.
Karinė drama Dvynių dienoraštis rytoj per LRT. Bandysiu žiūrėti, gal visai nieko bus.
ir kaip jums? aš irgi žiūrėjau, visai nieko. nustebau, kad pagal Agotos Kristof "Storas sąsiuvinis" pastatytas filmas. gal todėl tikėjausi kokio nors didesnio twis'to pabaigoj

QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 27, 17:12)
ir kaip jums? aš irgi žiūrėjau, visai nieko. nustebau, kad pagal Agotos Kristof "Storas sąsiuvinis" pastatytas filmas. gal todėl tikėjausi kokio nors didesnio twis'to pabaigoj 

Labai geras, liūdėjau labai. Tikrai vertas žiūrėjimo.
Snowtown (2011) - labai gražiai nufilmuotas, bet labai grūzinantis australų filmas. pagal tikrus įvykius, apie australų serijinį žudiką Džoną Bunting'ą. vaidyba puiki. žiūrint ima dviprasmiški jausmai, iš vienos pusės klaikios žudymo scenos, iš kitos Bunting'as kelia kažkokią nesuprantamą simpatiją, momentais atrodo toks paprastas normalus šeimos vyrukas.
sudėtingas filmas, ne silpnų nervų savininkams.
sudėtingas filmas, ne silpnų nervų savininkams.
Labas rytas, norejau paklausti, gal zinot koks ten filmas per LRT buvo rodomas, rodos ceku ar pan. apie susideginusi zmogu protestuotoja.... Lietuviskai kazkaip Degantis ugnyje ar degantis zmogus
labai norejau paziureti ir nespejau
O as kazkuria diena taip norejau paziureti kazko paprasto, turiu mase neziuretu filmu, tai daznai tiesiog isijungiu kaip per loterija, ka paspausiu, ta
tai uzvakar ziurejau Kai isimaiso meile (2010) Quand l'amour s'emmêle. Nesu prancuzu filmo gerbeja, nes jie man truputi nesuprantami, taciau sis patiko
ir pasijuokiau siek tiek- apie meile, tevu ir vaiku santykius, paaugliu santykius ...lengvam vakarui rekomenduociau, bet jis toks labiau moteriskas filmas...mano vyras tokio neziuretu
o moterims rekomenduociau
ir dar paziurejau Sense and sensibility (1995)
irgi lengvai, smagiai susiziurejo

O as kazkuria diena taip norejau paziureti kazko paprasto, turiu mase neziuretu filmu, tai daznai tiesiog isijungiu kaip per loterija, ka paspausiu, ta

tai uzvakar ziurejau Kai isimaiso meile (2010) Quand l'amour s'emmêle. Nesu prancuzu filmo gerbeja, nes jie man truputi nesuprantami, taciau sis patiko

ir dar paziurejau Sense and sensibility (1995)

QUOTE(Liūnė Sutema @ 2015 03 01, 09:52)
Labas rytas, norejau paklausti, gal zinot koks ten filmas per LRT buvo rodomas, rodos ceku ar pan. apie susideginusi zmogu protestuotoja.... Lietuviskai kazkaip Degantis ugnyje ar degantis zmogus
labai norejau paziureti ir nespejau

šitas gal - Horící ker (2013), Degantis krūmas
vakar užsinorėjau kokį siaubiaką pažiūrėt ir kaip tik per tv rodė Vacancy (2007), kaip jauna porelė priversta užstrigti nuošaliam motelyje ir netrukus supranta, kad yra kas padarys viską, jog gyvi iš jo jie neišeitų.
susižiūrėjo filmas, bet labai vidutiniškas toks. žymiai geresni iš panašios serijos yra Ils (2006) ir The Strangers (2008)
nors, reitingai, kaip žiūriu, imdb labai panašūs visų trijų
susižiūrėjo filmas, bet labai vidutiniškas toks. žymiai geresni iš panašios serijos yra Ils (2006) ir The Strangers (2008)
nors, reitingai, kaip žiūriu, imdb labai panašūs visų trijų

Vacancy - man tikrai patinka

ieško filmų vertimas http://kinoprofy.net...er-lyublyu.html
merginos, jei kas laukiat - linkomanijoj jau yra House of cards trečio sezono 5 serijos
QUOTE(Monmorensi @ 2015 03 01, 12:48)
tas pats- dekui