Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Gal žinot, iš kur būtų galima parsisiųsti filmą The Unbearable Lightness of Being (1988)? Linkomanijoj jo nėr.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 02 25, 23:15)
http://www.lrt.lt/te...e_grand_cahier_

Karinė drama Dvynių dienoraštis rytoj per LRT. Bandysiu žiūrėti, gal visai nieko bus.

ir kaip jums? aš irgi žiūrėjau, visai nieko. nustebau, kad pagal Agotos Kristof "Storas sąsiuvinis" pastatytas filmas. gal todėl tikėjausi kokio nors didesnio twis'to pabaigoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 27 vasario 2015 - 17:12
Zemkauskas rekomenduoja
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 27, 17:12)
ir kaip jums? aš irgi žiūrėjau, visai nieko. nustebau, kad pagal Agotos Kristof "Storas sąsiuvinis" pastatytas filmas. gal todėl tikėjausi kokio nors didesnio twis'to pabaigoj smile.gif

Labai geras, liūdėjau labai. Tikrai vertas žiūrėjimo.
Atsakyti
Snowtown (2011) - labai gražiai nufilmuotas, bet labai grūzinantis australų filmas. pagal tikrus įvykius, apie australų serijinį žudiką Džoną Bunting'ą. vaidyba puiki. žiūrint ima dviprasmiški jausmai, iš vienos pusės klaikios žudymo scenos, iš kitos Bunting'as kelia kažkokią nesuprantamą simpatiją, momentais atrodo toks paprastas normalus šeimos vyrukas.
sudėtingas filmas, ne silpnų nervų savininkams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 28 vasario 2015 - 11:25
Labas rytas, norejau paklausti, gal zinot koks ten filmas per LRT buvo rodomas, rodos ceku ar pan. apie susideginusi zmogu protestuotoja.... Lietuviskai kazkaip Degantis ugnyje ar degantis zmogus g.gif labai norejau paziureti ir nespejau doh.gif

O as kazkuria diena taip norejau paziureti kazko paprasto, turiu mase neziuretu filmu, tai daznai tiesiog isijungiu kaip per loterija, ka paspausiu, ta biggrin.gif
tai uzvakar ziurejau Kai isimaiso meile (2010) Quand l'amour s'emmêle. Nesu prancuzu filmo gerbeja, nes jie man truputi nesuprantami, taciau sis patiko 4u.gif ir pasijuokiau siek tiek- apie meile, tevu ir vaiku santykius, paaugliu santykius ...lengvam vakarui rekomenduociau, bet jis toks labiau moteriskas filmas...mano vyras tokio neziuretu biggrin.gif o moterims rekomenduociau 4u.gif

ir dar paziurejau Sense and sensibility (1995) thumbup.gif irgi lengvai, smagiai susiziurejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2015 03 01, 09:52)
Labas rytas, norejau paklausti, gal zinot koks ten filmas per LRT buvo rodomas, rodos ceku ar pan. apie susideginusi zmogu protestuotoja.... Lietuviskai kazkaip Degantis ugnyje ar degantis zmogus g.gif labai norejau paziureti ir nespejau doh.gif

šitas gal - Horící ker (2013), Degantis krūmas
Atsakyti
vakar užsinorėjau kokį siaubiaką pažiūrėt ir kaip tik per tv rodė Vacancy (2007), kaip jauna porelė priversta užstrigti nuošaliam motelyje ir netrukus supranta, kad yra kas padarys viską, jog gyvi iš jo jie neišeitų.

susižiūrėjo filmas, bet labai vidutiniškas toks. žymiai geresni iš panašios serijos yra Ils (2006) ir The Strangers (2008)

nors, reitingai, kaip žiūriu, imdb labai panašūs visų trijų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 01 kovo 2015 - 12:40
Vacancy - man tikrai patinka smile.gif
Atsakyti
ieško filmų vertimas http://kinoprofy.net...er-lyublyu.html
Atsakyti
merginos, jei kas laukiat - linkomanijoj jau yra House of cards trečio sezono 5 serijos
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 03 01, 12:48)
šitas gal - Horící ker (2013), Degantis krūmas

tas pats- dekui 4u.gif
Atsakyti