Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(muminukas @ 2015 02 23, 05:32)
LEEja, tu žiūrėjai Best MArigold Hotel, ania? tik šiandien pamačiau, kad netrukus pasirodys The Second Best MArigold Hotel thumbup.gif

jo jo žiūrėjau, tęsinį padarė? įdomu įdomu

Mane oskarai kiek nuvylė, Moore pervertinta šitoj juostoj
The immitation of Game irgi nieko kažko tokio... visai eilinis
Atsakyti
Oskarai šiemet buvo labai skoningi, subtilūs, elegantiški ir gražūs, atitinkamai pernai labai juokingi, kai vedė E. DeGenneres. Iš niuansų - du britai dar per Raudonąjį Kilimą atsiprašė, kad LA lyja hihihi.gif
Džiaugiuosi už The Grand Hotel Budapest.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 02 23, 11:23)
jo jo žiūrėjau, tęsinį padarė? įdomu įdomu

Mane oskarai kiek nuvylė, Moore pervertinta šitoj juostoj
The immitation of Game irgi nieko kažko tokio... visai eilinis

"Žmogus-paukštis" kategorijoje už originaliausią scenarijų irgi dry.gif wink.gif kaip čia pasakius.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 02 23, 17:15)
"Žmogus-paukštis" kategorijoje už originaliausią scenarijų irgi  dry.gif  wink.gif  kaip čia pasakius.

Birdmaną ignoruoju smile.gif
Atsakyti
Serialas Bron/Broen 2011-..
laukiu trecio sezono, kol kas tarp 8-9 is 10
http://www.imdb.com/title/tt1733785/
Pirma serija lengva forma atkentejau, o po to uzkabliavo. Pilkas betoninis miestas, skandinaviskas saltumas, artimuju nebuvimas, nesupratimas, meiles nebuvimas, negrazios dideles vyriskos moterys negrazia apranga, seimos be meiles ir pasitikejimo, zodz tokia didele pilka vienisa salis-bet traukia nuo pat antros serijos, kad negali atsiraukt. Aplinka, salies vaizdas puikiai parodytas. Pagrindine aktore Saga nuostabi, tik ziauriai akis bade, kaip ir 1 sezone, taip ir antram, praejus 13 men., pagrindine heroje vis dar su tais paciais drabuziais du sezonus, lyg daugiau vienu kelniu ir keliu marskineliu spintoj nieko neturi doh.gif

ideja idomi, globali, bet antro sezono, kai tu jau lauki visiskos bombos is serialo, nusikaltimai pasirodo kiek leksti.
Papildyta:

Submarino (2010)
105 min - Drama
8 is 10
http://www.imdb.com/title/tt1322385/
Filmo pavadinimas – tai nuoroda į tam tikrą kankinimo metodą , vadinamąjį "submariną", kai aukos galva panardinama į vandenį ir laikoma tol, kol žmogus beveik prigeria.

Nikas ir jo jaunesnysis brolis užaugo siaubingomis sąlygomis: skurdas, išnaudojimas ir alkoholikė mama. Dabar Nikui 33-eji ir jį ką tik paleido iš kalėjimo. Jis žino, ko nori: kuo daugiau treniruotis ir kuo daugiau gerti, kad galėtų pakelti šio pasaulio negandas.

Jo jaunėlis brolis – narkomanas ir vienišas tėvas. Jam gyvenime rūpi tik du dalykai: kasdienė dozė ir šešiamečio sūnaus Martino gerovė. Būtent dėl to jis ir prekiauja narkotikais. Broliai gyvena savo gyvenimus, bet kartu tarsi ieško vienas kito žvarbioje Kopenhagoje. Juos jungia bendras geresnės ateities siekis. Kartais jų keliai susiduria, bet iš tiesų jie pirmą kartą susitinka tik kalėjime. Tik ar ne per vėlai...
is Obuolys.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 23 vasario 2015 - 16:06
QUOTE(LEEja @ 2015 02 23, 16:23)
Birdmaną ignoruoju smile.gif

kodėl?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 02 23, 18:17)

aš nesupratau kodėl jis taip išaukštintas
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 02 23, 17:30)
aš nesupratau kodėl jis taip išaukštintas

O man visai patiko, nors buvo ir erzinančių dalykų. Bet didžiausias atradimas, kad garso takelyje yra ir lietuviška pavardė thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 23 vasario 2015 - 21:32
http://www.imdb.com/title/tt1579361/
Dokumentinis filmas, man paliko didžiulį įspūdį.
Atsakyti
http://www.lrt.lt/te...e_grand_cahier_

Karinė drama Dvynių dienoraštis rytoj per LRT. Bandysiu žiūrėti, gal visai nieko bus.
Atsakyti
guliu su temperatūra namie, tai kai truputį protas prašviesėja - žiūriu:

Serena (2014)
109 min - Drama

labai įdomi sutuacija, žinojau, kad toks yra ir kas vaidina, todėl kažko ieškant, užkliuvau už jo ir parsisiunčiau.
Lawrence, mano manymu, yra pervertinta, kaip aktorė, aš nelabai ją mėgstu ir, kol kas, niekur ji man nepatiko, bet čia labai neblogai žiūrisi
S.Bier kaip režisierė man patinka, moka ji dramas daryti, todėl labai nustebau po filmo IMDB pažiūrėjus, kad jis tik 5.5 turi, aš drąsiai duočiau 7
o filmas apie tai, kad kraujas - ne vanduo, labai fatališkas, man patiko

Black Sea (2014)
114 min - Adventure | Thriller

Judas Law pagaliau išaugo iš saldaininio, tapo vyrišku - man jis čia labai
įdomi istorija, vaidina vien vyrai - patinka man tokie filmai, gan grubus ir tuo pačiu labai jautrus, apie povandeninio laivo kapitoną
Atsakyti
Paziurejau ir as ta Birdman'a.. Idomus tuom,kad savotiskai nufilmuotas,gera vaidyba,bet is esmes,tai arba as jo nesupratau ar ne taip supratau,zodziu man asmeniskai jis turbut nepatiko, o tiksliau pasakyciau taip,jog draugui nerekomenduociau matyt g.gif

Fury ir tai katik geriau susiziurejo,nors ir iaskus kaip du kart du biggrin.gif

Atsakyti