Turėjau omenyje, kad žiūrisi lengviau.
http://www.imdb.com/...5/?ref_=nv_sr_2
šitas, bet verčiau negaišt laiko.
Hodejegerne (2011) Headhunters ir kodel as jo perziura tiek atideliojau, turbut nesitikejau is skandinavai + veiksmo trileris gero derinio, vistik nerialus filmas.
Jo ikvepta Submarino (2010) paziurejau, sis jau tikras skandinaviskas, patiko.
Noriu daaar
Jo ikvepta Submarino (2010) paziurejau, sis jau tikras skandinaviskas, patiko.
Noriu daaar
Pats geriausias filmas ( tiksliau serialas) kuri esu macius yra AMERIKIETISKA SIAUBO ISTORIJA 1 sezonas patiko labiausiai.Sis serialas net nera toks baisus kaip is pavadinimo bet jis visiskai pakeite mano gyvenima
Jame ir romantikos,ir siaubo, ir paciu mieliausiu dalyku pilna,todel 1 sezonas geriausias. O seip dar neblogas filmas yra SU MEILE ROUZE (Love Rossie),net asara nuriedejo

QUOTE(ahsfreak @ 2015 02 19, 18:30)
Pats geriausias filmas ( tiksliau serialas) kuri esu macius yra AMERIKIETISKA SIAUBO ISTORIJA 1 sezonas patiko labiausiai.Sis serialas net nera toks baisus kaip is pavadinimo bet jis visiskai pakeite mano gyvenima
Jame ir romantikos,ir siaubo, ir paciu mieliausiu dalyku pilna,todel 1 sezonas geriausias.

Man asmeniškai antrasis sezonas labiausiai išpildytas pasirodė, nors pirmasis irgi geras, juolab, kad tai buvo visai nematyta serialo koncepcija anksčiau.
Tačiau trečiasis visai nepatiko. O prie ketvirto vis neprisiruošiu prisėsti, tik pirmąją seriją temačiau, tai sunku vertinti.
QUOTE(laTulipe @ 2015 02 19, 18:11)
Man asmeniškai antrasis sezonas labiausiai išpildytas pasirodė, nors pirmasis irgi geras, juolab, kad tai buvo visai nematyta serialo koncepcija anksčiau.
Tačiau trečiasis visai nepatiko. O prie ketvirto vis neprisiruošiu prisėsti, tik pirmąją seriją temačiau, tai sunku vertinti.
Ir man antras geriausias

Antras sezonas ir man labiausiai patiko
1 visai nieko, 3 - nelabai (išskyrus patį faktą, kad filmuota Luizianoj, Naujajam Orleane - labai įdomi ir žavinga to miesto atmosfera), o 4 kažkaip neužbaigiau žiūrėt kol kas. Gal pribaigsiu kada.

Butterfly on a wheel pakankamai primityvus, nebuvo jokios įtampos. Butleris, matau, mėgsta vaidinti banaliukuose. Kažkaip paskutiniu metu mane nervina tokia ryški, perspausta vaidyba.
Vakar norejau romantikos tai paziurejau The Best of Me (2014), be reikalo sugaistas laikas, filmas labai nuobodus ir neidomus
Sia savaite dar paziurejau Metro Manila, The Fault in Our Stars (labai verkiau), The Theory of Everything (neverkiau), na ir Fifty Shades of Grey
visi patiko

Sia savaite dar paziurejau Metro Manila, The Fault in Our Stars (labai verkiau), The Theory of Everything (neverkiau), na ir Fifty Shades of Grey

The Fault in Our Stars tai man toks vaikiškas pasirodė, na paaugliams.
QUOTE(FoxLady @ 2015 02 20, 08:41)
Vakar norejau romantikos tai paziurejau The Best of Me (2014), be reikalo sugaistas laikas, filmas labai nuobodus ir neidomus
visi patiko 

Aš kai noriu romantikos, paieiškau kažko panašaus i Across the Universe - ir estetiškas, ir tiek neužsiciklinama ant meilės istorijos, nes platesnė tema filmo, ir muzika gera (kai kurios dainos atliekamos man net geriau nei Bitlų), o pabaigoje - kad ir ne pirmą kartą žiūriu - susigraudinu.
https://www.youtube....h?v=DT_1zrxzFVM
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 02 20, 09:59)
Aš kai noriu romantikos, paieiškau kažko panašaus i Across the Universe - ir estetiškas, ir tiek neužsiciklinama ant meilės istorijos, nes platesnė tema filmo, ir muzika gera (kai kurios dainos atliekamos man net geriau nei Bitlų), o pabaigoje - kad ir ne pirmą kartą žiūriu - susigraudinu.
Aciu, nematytas tai pasizymiu.
O man antras is pradziu AHS sezonas nepatiko bet paskui pamegau, kazkaip maziausiai megstu 4 sezona. 1 sezonas yra pirmoje 2 sezonas antroje,3 sezonas trecioje o 4 sezonas ketvirtoje vietoje
Man tas filma ,,Del musu likimo ir zvaigdzes kaltos" biski nesamone visa laika tas bernas su tipo cigarete dantyse, drauge skaite knyga sake daug fainiau. PVZ man patinka filmas ,,LOL" nes ir aktoriai grazus ir seip fainas netaip kaip del musu likimo ir zvaigdzes kaltos