Something Borrowed (2011) - spėju su šiuo laikinai ir nutrauksiu romantinių komedijų žiūrėjimą, reik keist žanrą ir kažką protingesnio ar bent jau įdomesnio pažiūrėti. Standartinė romantinė komedija, tik kad visiškai nesimpatiškas pagr. veikėjas vyras (labiau apie vidų kalbu, nors iš išvaizdos irgi ne mano skonio), skystoka siužetinė linija, pagr. veikėja - tokia visiškai teigiama, miela, kad net skauda. Nelabai patiko. Ir antrąsyk tikrai nežiūrėčiau.
O beje, netyčia šiandien pamačiau, kad šiais metais pasirodė / turi pasirodyt The Stanford Prison Experiment, tik nelabai suprantu, kam amerikiečiai vėl šią istoriją ,,kedena'', jei yra ta pačia tema ne tik vokiškas Das Experiment (2001), bet ir 2010-ųjų JAV perdirbinys.
O beje, netyčia šiandien pamačiau, kad šiais metais pasirodė / turi pasirodyt The Stanford Prison Experiment, tik nelabai suprantu, kam amerikiečiai vėl šią istoriją ,,kedena'', jei yra ta pačia tema ne tik vokiškas Das Experiment (2001), bet ir 2010-ųjų JAV perdirbinys.

QUOTE(eliss @ 2015 02 14, 19:28)
Metro Manila/2013
Ne veltui gavęs tiek apdovanojimų, patiko savo tikrumu, realybe. Sunkus gyvenimas Filipinų lūšnynuose ir begalinis noras pakilti aukščiau, pasirūpint šeimyna.

QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 16, 20:40)

Ilgai galvojau, koks pernai geriausias matytas filmas (nebūtinai 2014 metų filmas) ir atsiminiau, kad The Broken Circle Breakdown, ko gero tiek verkiau tik per vieną filmą kažkada - Dancer in the Dark.
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 16, 20:40)
Whiplash (2014) - Dievas mato, aš stengiausi. žiūrėjau du kartus. galvojau, kad pirmą kartą gal ne tas momentas ar nuotaika buvo. bet ... sutinku, kad filmas geras, vaidyba gera, tik manęs jis nei sujaudino, nei palietė, nei kaip kitaip ... mea culpa kaip sakant 

QUOTE(off-line @ 2015 02 17, 14:39)
Įdomiai

Taken 3 - nu jau visai nusivažiavo

The Chaser - va iš ko reikia mokytis trilerius kurt, iš p. korėjiečių. Filmas apie žudiką maniaką. Žiaurus ir niūrus kaip ir visi jų filmai tokia tema, bet geras. Paskaičiau, kad sukurtas pagal tikrus įvykius (na, gal ne tiek tiksliai pagal įvykius, bet "based on the real life serial killer").

Aš atsilieku nuo gyvenimo, tik dabar pažiūrėjau The Public Enemies, na labai patiko, labai, ir garso takelis nuostabus, ir Jonukas mielas kaip visada, agentas Purvis irgi aukštumoj...ech...
QUOTE(Tauriel @ 2015 02 17, 18:06)
Ilgai galvojau, koks pernai geriausias matytas filmas (nebūtinai 2014 metų filmas) ir atsiminiau, kad The Broken Circle Breakdown, ko gero tiek verkiau tik per vieną filmą kažkada - Dancer in the Dark.
sutinku su jusu nuomone

istrigo turbut jis mano atminty visam gyvenimui.
QUOTE(Tauriel @ 2015 02 17, 11:06)
As kaip tik pries pora dienu ziurejau Sokeja tamsoje, tai visai nesujaudino manes, tai turbut Broken Circle irgi neziuresiu

QUOTE(starke @ 2015 02 18, 18:23)
As kaip tik pries pora dienu ziurejau Sokeja tamsoje, tai visai nesujaudino manes, tai turbut Broken Circle irgi neziuresiu
Va Zalia mylia kazkodel prisiminiau ziuredama, ten tirkai sujaudino ir buvo tikrai liudna 

Na Žalioji mylia labai paprastas filmas, jį lengva suprasti. Bet jeigu Dancer in the Dark nesujaudino, tai BCB kur kas sudėtingesnis, tikrai nežiūrėkite.
Papildyta:
Man šiandien po darbo ir sporto irgi plyšta galva bei žūsta pilkosios ląstelės. Todėl žiūrėsiu Rebound. Nieko sudėtingesnio irgi nesuprasčiau ko gero

Pažiūrėjau 20 min....tokio šlamšto su tokia prasta aktore seniai nebuvau mačius, Niekam šiukštu nerekomenduoju.
QUOTE(Tauriel @ 2015 02 18, 12:36)
Na Žalioji mylia labai paprastas filmas, jį lengva suprasti. Bet jeigu Dancer in the Dark nesujaudino, tai BCB kur kas sudėtingesnis, tikrai nežiūrėkite.
Papildyta:
Man šiandien po darbo ir sporto irgi plyšta galva bei žūsta pilkosios ląstelės. Todėl žiūrėsiu Rebound. Nieko sudėtingesnio irgi nesuprasčiau ko gero
Papildyta:

Sokeja tamsoje supratau viska, bet nesujaudino ji manes

Kuri ziurejot, nes iMDB net keletas filmu yra tokiu pavadinimu