Hector and the Search for Happiness Psichiatras, nelabai žinantis kaip padėti pacientams, pats ėmėsi tyrinėti, kas iš tikro yra laimė. Nieko, ko nežinotumėm, nejaustumėm, neparodė, bet gal jis tuo ir jaukus buvo, kad artimas tais herojaus pažįstamais atradimais.

http://tv-torrent.or...at-torrent.html
Min sa kallade pappa (2014)
Jautrus skandinaviškas filmas...
Vaidina puikus aktorius,šią žiemą jau matytas"Žiemos ekranai"festivalyje:
http://kinfo.lt/zyma...la-ritournelle/
Min sa kallade pappa (2014)
Jautrus skandinaviškas filmas...
Vaidina puikus aktorius,šią žiemą jau matytas"Žiemos ekranai"festivalyje:
http://kinfo.lt/zyma...la-ritournelle/
QUOTE(laTulipe @ 2015 02 07, 20:26)
Miss Violence (2013) - iš vienos pusės, džiaugiuosi užsikabinusi už rekomendacijos, iš kitos pusės - nė nemaniau, kad bus toks neigiamas šis filmas.. Sunkus nuo pat pirmos minutės, bet paskutinį pusvalandį žiūrėjau išsižiojus, sudrėkusiom akim, pikta, nesuvokdama, kaip taip gali būti. Taip norėjosi, kad viskas kuo greičiau persiverstų į gerąją pusę, bet kur tau
Patiko.

Tikrai sick filmas... labai panašus į Kynodontas. Baigus žiūrėti pagalvojau, kad nieko nebūč praradus ir nepažiūrėjus

QUOTE(laTulipe @ 2015 02 14, 20:53)
esu skaičiusi to žmogaus ne vieną pasisakymą fb, taip pat ir vienoje kitoje jo rašytoje recenzijoje vis atsiranda visokie menkinimai - tiek žiūrovų, žiūrinčių tam tikrą kiną, tiek ir vieną kitą aktorių mėgsta nuolat pašiepti. Pamenu, pradžioj visai įdomu buvo jį paskaityti, dar į draugus buvau ,,įsiprašiusi'', bet vieną dieną supratau, kad arogancijos, kuri jo pasisakymuose jaučiama (nors kas žino, gal tik paranoja man, nes skaitydami intonacijas renkamės patys), man jau per daug ir ,,nebeskanu''. Tad jau kurį laiką tik kartais dominančią recenziją buvaukine.lt puslapyje paskaitau. Ten rašo ne tik jis, bet ir jo kolegos, tai stilius ir maniera tikrai skiriasi jų.
Pritariu šiaip.. Esu susidūrus ne kartą internete, nes ir pati rašau, tik daug rečiau ir akivaizdžiai neprofesionaliai, nieks neskaito

tai aš gi ir rašiau apie Miss Violence, kad labai sunkus ir sick, kam tada imt ir žiūrėt, o paskui nepatenkintis? m?

QUOTE(LEEja @ 2015 02 16, 14:48)
tai aš gi ir rašiau apie Miss Violence, kad labai sunkus ir sick, kam tada imt ir žiūrėt, o paskui nepatenkintis? m? 

o kur aš rašau, kad nepatenkinta, a?

tiesiog filmas žiauriai panašus į Dogtooth, jei būč žinojus, kad tiek žiauriai, tikrai nebūčiau žiūrėjus, tikėjaus kažkokių kitokių twistų siužete

QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 16, 18:15)
o kur aš rašau, kad nepatenkinta, a?
skaičiau aš tuos atsiliepimus, ir ne tik tamstos 
tiesiog filmas žiauriai panašus į Dogtooth, jei būč žinojus, kad tiek žiauriai, tikrai nebūčiau žiūrėjus, tikėjaus kažkokių kitokių twistų siužete

na, tas 'nebūčiau nieko praradus, jei būčiau nežiūrėjus' pasitenkinimo tikrai nespinduliuoja

nežiūrėjau Dogtooth, sąmoningai
dabar kelinta diena galinėjuosi su noru entąjį kartą Only lovers left alive pažiūrėti, man jis toks meditacinis, bet House of cards irgi vilioja, tai kol kas namelį žiūriu ir kas seriją vis Spacey ir Wright duetu žaviuosi ir myliu, nuostabūs jie abu, ypač kai Spacey's akis varto į kamerą

QUOTE(LEEja @ 2015 02 16, 16:55)
na, tas 'nebūčiau nieko praradus, jei būčiau nežiūrėjus' pasitenkinimo tikrai nespinduliuoja 

nu po tokių filmų jausti pasitenkinimą būtų mažų mažiausiai keistoka

vyras prašė parekomenduoti ką nors panašaus į Metro Manila

QUOTE(Tauriel @ 2015 02 15, 19:07)
Siūlau analogiją, tik žymiai kokybiškesnę atspalviams - American Psycho.
oo, American Psycho - viena pirmųjų pažinčių su Ch. Bale

QUOTE(mjforever @ 2015 02 16, 01:10)
Stigmata, kokį penktą kartą, ir dar neištryniau. Keistai traukia mane šis mistinis filmas.
oo, ankstyvoje paauglystėj žiūrėtas ir vis karts nuo karto jį prisimenu ir pagalvoju, kad reiktų iš naujo pažiūrėti.Tik bijau įspūdį susigandinti.
QUOTE(illuminated @ 2015 02 16, 14:35)
Dažnai su jo nuomone sutinku/pasitikiu, bet kartais net nemalonu skaityt, pasijunti bukapročiu kažkokiu, visiškai nenusimanančiu apie tą kiną.

QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 16, 18:21)
Tyrannosaur 2011
Doodslag 2012
Čia iš mano vyrui patikusių.
QUOTE(eliss @ 2015 02 16, 18:18)
ačiū, iš aprašymų atrodo tikrai įdomiai