Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

pagal skaičiusių atspalvius atsiliepimus sprendžiant, jie (jos biggrin.gif ) tos analogijos, manau, tikrai neįžvelgtų lotuliukas.gif American Psycho - ne tas lygis visai g.gif atspalviai - juk erotika ir toooks vyras biggrin.gif

aš tai neketinu nei žiūrėt atstpalvių, nei skaityt apie juos. ne todėl, kad laikyčiau tą knygą ar filmą neišprususiems, tiesiog nelabai įdomu man. Psycho mačiau ir skaičiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 15 vasario 2015 - 20:51
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 15, 20:49)
pagal skaičiusių atspalvius atsiliepimus sprendžiant, jie (jos  biggrin.gif ) tos analogijos, manau, tikrai neįžvelgtų lotuliukas.gif American Psycho - ne tas lygis visai  g.gif atspalviai - juk erotika ir toooks vyras  biggrin.gif

nu ***, tas gaidukas net iš tolo negali lygintis su vienu gražiausių pasaulio vyru Christian Bale.

Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2015 02 15, 20:53)
nu ***, tas gaidukas net iš tolo negali lygintis su vienu gražiausių pasaulio vyru Christian Bale.

čia apie knygą taip sakė. apie filmą dar nespėjau paklausyt atsiliepimų biggrin.gif

man tai geriau 9 1/2 savaitės. jaunas Mikis Riurkas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 15 vasario 2015 - 20:56
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 15, 20:55)
čia apie knygą taip sakė. apie filmą dar nespėjau paklausyt atsiliepimų  biggrin.gif

man tai geriau 9 1/2 savaitės. jaunas Mikis Riurkas  wub.gif

Nu abejojančioms ar tikrai bus erotikos, tooooks vyras ir sudrėkusių kelnaičių, turiu įtikinamą argumentą biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=eWNHfw9W5aQ
Atsakyti
nu bet A Psycho - tikrai ne erotinis filmas biggrin.gif neklaidinkim erotikos ištroškusių moterų biggrin.gif
Atsakyti
Nu jo, jaunas Micke buvo grieko vertas:

https://www.youtube....h?v=3vLBMEWexoI
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 15, 20:59)
nu bet A Psycho - tikrai ne erotinis filmas biggrin.gif neklaidinkim erotikos ištroškusių moterų  biggrin.gif

nu ką tik įdėjau neįtikėtinai erotišką sceną. Žodžiu, seksas, purvas, pinigai. Ir didelė įtampa.
Atsakyti
grįžtant prie temos - šiandien pažiūrėjau Los cronocrímenes (2007) . toks totaliai europietiškas filmas-susuktukas. niekuo neišsiskiriantis pusamžis vyriokas, su žmona atsikraustęs į namą, besižvalgydamas pro žiūronus, pastebi apsinuoginusią merginą. beeinant prie jos, kažkas vyrioką užpuola ir sužeidžia. jį išgelbsti kaimynas, turintis laiko mašiną. o tada ir prasideda susuktukas smile.gif visai nieko filmas, susižiūrėjo.
Papildyta:
QUOTE(Tauriel @ 2015 02 15, 21:01)
nu ką tik įdėjau neįtikėtinai erotišką sceną. Žodžiu, seksas, purvas, pinigai. Ir didelė įtampa.

aš nežinau, ar čia jūs rimtai, ar šposijat. man tame filme erotikos lygiai nulis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 15, 21:06)
grįžtant prie temos - šiandien pažiūrėjau Los cronocrímenes (2007) . toks totaliai europietiškas filmas-susuktukas. niekuo neišsiskiriantis pusamžis vyriokas, su žmona atsikraustęs į namą, besižvalgydamas pro žiūronus, pastebi apsinuoginusią merginą. beeinant prie jos, kažkas vyrioką užpuola ir sužeidžia. jį išgelbsti kaimynas, turintis laiko mašiną. o tada ir prasideda susuktukas smile.gif visai nieko filmas, susižiūrėjo.
Papildyta:

aš nežinau, ar čia jūs rimtai, ar šposijat. man tame filme erotikos lygiai nulis  biggrin.gif

Aš rimtai, prieš tai gi įdėjau straipsnį, kuriame rašo, kodėl žmonės žiūri tokius filmus, tai aš suradau dar geresnį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 02 14, 18:28)
Metro Manila/2013
Ne veltui gavęs tiek apdovanojimų, patiko savo tikrumu, realybe. Sunkus gyvenimas Filipinų lūšnynuose ir begalinis noras pakilti aukščiau, pasirūpint šeimyna.

pažiūrėjau ir aš. patiko. tik gal kiek antroj daly veiksmas rutuliojosi per greitai lyginant su pirma filmo dalimi. nors ir rodomi skaudūs dalykai, vizualine prasme filmas labai gražus, dideliam ekrane turėtų daryt dar didesnį įspūdį.
Atsakyti

vienas iš paskutinių matytų, link fantastikos kažkaip patraukė... doh.gif labai patiko... 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Stigmata, kokį penktą kartą, ir dar neištryniau. Keistai traukia mane šis mistinis filmas.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 02 16, 00:10)
user posted image

Stigmata, kokį penktą kartą, ir dar neištryniau. Keistai traukia mane šis mistinis filmas.

Oi, kaip seniai matytas, bet taip pat nepamirštas.
Atsakyti