QUOTE(mjforever @ 2015 02 02, 19:24)
A Good Marriage
Stephen King detektyvas. Gerai suvaidintos emocijos, keistas siužetas. Patiko.
Geras. Visai neseniai tą apsakymą skaičiau. Net nežinojau, kad ir ekranizacija yra. Reikės kada pažiūrėti.
QUOTE(Tauriel @ 2015 02 07, 14:08)
Bet ko gero pačiu neįdomiausiu pernai žiūrėtu filmu pavadinčiau O Brother Where Art Thou?
Įtraukiau Clooney prie griežto nežiūrėti, šalia Jim Carrey, Mel Gibson ir Cage.
Koks fainas filmas.

Ir Clooney jame.
QUOTE(LEEja @ 2015 02 07, 14:13)
ooo čia tai sutinku, man dar labai blogai yra D.Craig
Man tai jis puikus aktorius, ypač
nebondiniuose filmuose.
QUOTE(muminukas @ 2015 02 13, 15:46)
filmas beveik visada prastesnis už knygą, o knyga labai prasta.
Na taip, bet aš šiuo atveju tikiuosi, kad filmas knygą pralenks- juk jame nebus kas antrą puslapį minimos Anos pasąmonės, vidinės dievaitės, lūpos kramtymo, akių vartymo ir kitų baisiai erzinusių dalykų. (Tik nesakykit, kas jau matėt filmą, kad ir jame Grėjus nuolat liepia Anai nekramtyti lūpos (nes tai jam žiauriai seksualu) ir nevartyti akių (nes už tai bus baudžiama, jei gerai prisimenu)

).
QUOTE(wer @ 2015 02 14, 11:25)
Mane tai prajuokino vienos komentatorės žodžiai apie
atspalvių knygas, kad "kiti, brandūs knygų mylėtojai, įžvelgia jose gilesnę prasmę". Na tikrai įžvelgia, kurgi ne.
QUOTE(drugelis. @ 2015 02 14, 20:47)
"Ana Karenina" (1997m.) - ilgai mąsčiau, kurią ekranizaciją pasižiūrėti, daug ieškojau info, recenzijų apie įvairias Anos Kareninos ekranizacijas ir susidariau nuomonę, jog ši bus geriausia.
Man šita irgi nepatiko, geresnė pasirodė 1985 metų su J. Bisset ir C. Reeve. Kitų nesu mačiusi.
QUOTE(Valentina27 @ 2015 02 14, 22:12)
Labai negatyvus bendravimas jaučiasi visoje temoje. Suprantu, kad turėtų būti nuomonių išsakymų, patarimų forumas, tačiau (atleiskit man už pasakymą) čia kažkoks "bobturgis"- kuri už kurią protingesnė, kuri višta, o kuri ne, nepalankios nuomonės "trypiamos", vyrauja "bandos" jausmas... Neskanu...
Ot problema, nepatinka, neskaitykit.