Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(drugelis. @ 2015 02 14, 13:47)
"Ana Karenina" (1997m.) - ilgai mąsčiau, kurią ekranizaciją pasižiūrėti, daug ieškojau info, recenzijų apie įvairias Anos Kareninos ekranizacijas ir susidariau nuomonę, jog ši bus geriausia.
Deja, deja... Neskaičius knygos, tai net nesuprastum daug ko, visas filmas supaprastintas, skubotas, toli gražu iki tos nuotaikos, kuri tvyro kiekvienam knygos puslapyje. Net ir to tragizmo jokio nėra...Ypatingai nepatiko aktorių pasirinkimas Levino, Stepono Arkadjičiaus personažams... Nusivyliau.

As nesenai ta naujausia ziurejau, nepatiko kartais tas ale teatro vaizdas, bet siaop visai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2015 02 14, 19:56)
As nesaenai ta naujausia ziurejau, nepatiko kartais tas ale teatro vaizdas, bet siaop visai patiko  ax.gif

o knygą jūs skaičius? Aš negalėjau įsivaizdot Keiros Anos Kareninos vaidmenyje, dėl to ir atmečiau iškart.. Bet gal kada reiktų pažiūrėt, nesitikint per daug. Arba tiesiog luktelt kol išblės knygos niuansai, tada ir filmas geriau susižiūrėtų gal. Taip su Bado žaidynėm man buvo. Po knygos filmas klaikus buvo, o kažkada kai vėl rodė jau per tv, tai visai nieko sužiūrėjau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 14 vasario 2015 - 20:23
QUOTE(drugelis. @ 2015 02 14, 14:16)
o knygą jūs skaičius? Aš negalėjau įsivaizdot Keiros Anos Kareninos vaidmenyje, dėl to ir atmečiau iškart.. Bet gal kada reiktų pažiūrėt, nesitikint per daug.

Knyga tik pradejus skaityti buvau, bet senai ir viska pamirsus buvau ax.gif Nezinijau jo tiketis, baisiai kazko ir nesitikejau, bet man patiko blush2.gif
Atsakyti
zmogus kuris parase recenzija dirba kino srity profesionaliai vertina filmus vaidyba technine puse o o vistas isvadino ne visius zmones nelabai supratot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 02 14, 19:22)
Aš tai šiandien skaičiau atsiliepimą-pamąstymą bernardinuose.lt (na, kadangi bernardinuose, kiek didaktiškai baigiama): http://www.bernardin...uopuolis/127410

tai jei nesugebate paskaityti iki galo, kam reikšti tada savo nuomonę? puikus pavyzdys vištyčių ir gaidelių, niekaip kitaip.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2015 02 14, 21:16)
o knygą jūs skaičius? Aš negalėjau įsivaizdot Keiros Anos Kareninos vaidmenyje, dėl to ir atmečiau iškart.. Bet gal kada reiktų pažiūrėt, nesitikint per daug. Arba tiesiog luktelt kol išblės knygos niuansai, tada ir filmas geriau susižiūrėtų gal. Taip su Bado žaidynėm man buvo. Po knygos filmas klaikus buvo, o kažkada kai vėl rodė jau per tv, tai visai nieko sužiūrėjau...

Kol knygos neprimiršit, neverta žiūrėti, nes minusai lįs ir malonumo nebus. Man pačiai labai graži vizualiai naujausioji ekranizacija, pastatymo stilius irgi patiko, bet siužetas - tik pagrindiniai knygos griaučiai. Pvz. jei kokie Levino pasvarstymai romane darė didelį įspūdį, tai tikriausiai nusiviltumėte, nes ekranizacijoje jų galima sakyti net ir nėra.

QUOTE(nikiukas @ 2015 02 14, 21:30)
zmogus kuris parase recenzija dirba kino srity profesionaliai vertina filmus vaidyba technine puse o o vistas isvadino ne visius zmones nelabai supratot  smile.gif

esu skaičiusi to žmogaus ne vieną pasisakymą fb, taip pat ir vienoje kitoje jo rašytoje recenzijoje vis atsiranda visokie menkinimai - tiek žiūrovų, žiūrinčių tam tikrą kiną, tiek ir vieną kitą aktorių mėgsta nuolat pašiepti. Pamenu, pradžioj visai įdomu buvo jį paskaityti, dar į draugus buvau ,,įsiprašiusi'', bet vieną dieną supratau, kad arogancijos, kuri jo pasisakymuose jaučiama (nors kas žino, gal tik paranoja man, nes skaitydami intonacijas renkamės patys), man jau per daug ir ,,nebeskanu''. Tad jau kurį laiką tik kartais dominančią recenziją buvaukine.lt puslapyje paskaitau. Ten rašo ne tik jis, bet ir jo kolegos, tai stilius ir maniera tikrai skiriasi jų.
Atsakyti
QUOTE(nikiukas @ 2015 02 14, 20:30)
zmogus kuris parase recenzija dirba kino srity profesionaliai vertina filmus vaidyba technine puse o o vistas isvadino ne visius zmones nelabai supratot  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai negatyvus bendravimas jaučiasi visoje temoje. Suprantu, kad turėtų būti nuomonių išsakymų, patarimų forumas, tačiau (atleiskit man už pasakymą) čia kažkoks "bobturgis"- kuri už kurią protingesnė, kuri višta, o kuri ne, nepalankios nuomonės "trypiamos", vyrauja "bandos" jausmas... Neskanu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valentina27: 14 vasario 2015 - 21:13
QUOTE(Tauriel @ 2015 02 14, 20:52)
tai jei nesugebate paskaityti iki galo, kam reikšti tada savo nuomonę? puikus pavyzdys vištyčių ir gaidelių, niekaip kitaip.

Ko nesugebu paskaityti iki galo? Ar jums būtina įžeidinėti kitus?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 02 02, 19:24)
A Good Marriage

Stephen King detektyvas. Gerai suvaidintos emocijos, keistas siužetas. Patiko.

Geras. Visai neseniai tą apsakymą skaičiau. Net nežinojau, kad ir ekranizacija yra. Reikės kada pažiūrėti.

QUOTE(Tauriel @ 2015 02 07, 14:08)
Bet ko gero pačiu neįdomiausiu pernai žiūrėtu filmu pavadinčiau O Brother Where Art Thou?
Įtraukiau Clooney prie griežto nežiūrėti, šalia Jim Carrey, Mel Gibson ir Cage.

Koks fainas filmas. smile.gif Ir Clooney jame. wub.gif
QUOTE(LEEja @ 2015 02 07, 14:13)
ooo čia tai sutinku, man dar labai blogai yra D.Craig

Man tai jis puikus aktorius, ypač nebondiniuose filmuose.

QUOTE(muminukas @ 2015 02 13, 15:46)
filmas beveik visada prastesnis už knygą, o knyga labai prasta.

Na taip, bet aš šiuo atveju tikiuosi, kad filmas knygą pralenks- juk jame nebus kas antrą puslapį minimos Anos pasąmonės, vidinės dievaitės, lūpos kramtymo, akių vartymo ir kitų baisiai erzinusių dalykų. (Tik nesakykit, kas jau matėt filmą, kad ir jame Grėjus nuolat liepia Anai nekramtyti lūpos (nes tai jam žiauriai seksualu) ir nevartyti akių (nes už tai bus baudžiama, jei gerai prisimenu) rolleyes.gif ).
QUOTE(wer @ 2015 02 14, 11:25)

Mane tai prajuokino vienos komentatorės žodžiai apie atspalvių knygas, kad "kiti, brandūs knygų mylėtojai, įžvelgia jose gilesnę prasmę". Na tikrai įžvelgia, kurgi ne. smile.gif

QUOTE(drugelis. @ 2015 02 14, 20:47)
"Ana Karenina" (1997m.) - ilgai mąsčiau, kurią ekranizaciją pasižiūrėti, daug ieškojau info, recenzijų apie įvairias Anos Kareninos ekranizacijas ir susidariau nuomonę, jog ši bus geriausia.

Man šita irgi nepatiko, geresnė pasirodė 1985 metų su J. Bisset ir C. Reeve. Kitų nesu mačiusi.

QUOTE(Valentina27 @ 2015 02 14, 22:12)
Labai negatyvus bendravimas jaučiasi visoje temoje. Suprantu, kad turėtų būti nuomonių išsakymų, patarimų forumas, tačiau (atleiskit man už pasakymą) čia kažkoks "bobturgis"- kuri už kurią protingesnė, kuri višta, o kuri ne, nepalankios nuomonės "trypiamos", vyrauja "bandos" jausmas... Neskanu...

Ot problema, nepatinka, neskaitykit. rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, is kur siunciates filmus originalo kalba?? Piratebay uzdare, negi ir kickass nebeveikia?? unsure.gif
Atsakyti
Ot problema, nepatinka, neskaitykit.
O tai jau rašyt nešlykščiai, neišeina? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valentina27: 15 vasario 2015 - 00:00