Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 13, 15:57)
Apie turinį nieko nesakiau, bet galima įsivaizduoti ax.gif

As ne konkreciai Jums 4u.gif
Siaip man pikta kad visi joje tik seksa temato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2015 02 13, 18:04)
As ne konkreciai Jums 4u.gif
Siaip man pikta kad visi joje tik seksa temato biggrin.gif

oi, nu ko čia piktintis - juk viso siužeto ašis ir yra seksas toj knygoj, jei ten viskas tas pats, tik be jo būtų arba ta vaikystės trauma jo būtų pasireiškusi tarkim kokia kleptomanija - nejau knyga tokia populiari būtų tapusi? biggrin.gif
Atsakyti
pamenu, praeitais metais sitoj temoj buvo tokia lyg perziuretu filmu metu suvestine. na toks lyg topas, kam kokie filmai labiausiai patiko. ar as kazka praleidau, ar siemet nebuvo tokio apibendrinimo? jei nebuvo, tai gal pasidalinkim? gal kokiu geru nematytu filmu viena nuo kitos nusiziuresim smile.gif man labiausiai patike sie (ne eiles tvarka):

Dallas Buyers Club
Crash
The Hunt
Nymphomaniac: Vol. I vol II
Limitless
Filth
Seven Psychopaths
Hodejegerne
Simtametis, kuris islipo pro langa ir dingo
The Men Who Stare at Goats
The Wolf of Wall Street
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 02 13, 16:07)
oi, nu ko čia piktintis - juk viso siužeto ašis ir yra seksas toj knygoj, jei ten viskas tas pats, tik be jo būtų arba ta vaikystės trauma jo būtų pasireiškusi tarkim kokia kleptomanija - nejau knyga tokia populiari būtų tapusi? biggrin.gif

nu kaip ko, viskas čia gerai. juk yra žmonių, kurie iki putų ginčysis, kad geriausias filmas yra serialas Marija la Del Barjo. Taip ir su knygomis, skonio ir dar kitų įvairių faktorių reikalas. Vieni skaito Aristotelį, kiti Silvą Rerum, treti "Kodėl naudinga plauti indus" ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2015 02 13, 15:55)
Bet perskaicius viena istrauka, diskutuoti apie visa jos turini... Nerimtai kazkaip smile.gif

O negi turi žmogus per prievartą skaityti šlykščią stiliumi knygą, kad susidarytų nuomonę? Kadangi man svarbu rašymo kokybė, stilius, tai irgi dažniausiai paskaitau ištrauką ir pagal ją įvertinu, ar verta pirkti. Daug gali spręsti pagal ištrauką, nes jeigu rašytojas geras, tai palaiko rašymo stilių. Analogiškai ir su filmais - jei iš kokio anonso matosi, kad šūdų šūdas, nėra prasmės žiūrėti, kad pasakytum "čia tai š..."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 13 vasario 2015 - 19:27
QUOTE(YouWhy @ 2015 02 13, 18:22)
pamenu, praeitais metais sitoj temoj buvo tokia lyg perziuretu filmu metu suvestine. na toks lyg topas, kam kokie filmai labiausiai patiko. ar as kazka praleidau, ar siemet nebuvo tokio apibendrinimo? jei nebuvo, tai gal pasidalinkim? gal kokiu geru nematytu filmu viena nuo kitos nusiziuresim smile.gif man labiausiai patike sie (ne eiles tvarka):

senesnėj temoj yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2015 02 13, 17:43)
nu kaip ko, viskas čia gerai. juk yra žmonių, kurie iki putų ginčysis, kad geriausias filmas yra serialas Marija la Del Barjo. Taip ir su knygomis, skonio ir dar kitų įvairių faktorių reikalas. Vieni skaito Aristotelį, kiti Silvą Rerum, treti "Kodėl naudinga plauti indus" ir t.t.

manau, kad jūsų išvardinti pavyzdžiai tikrai ne skonio, o išsilavinimo reikalas smile.gif ir jei kažkas skaito 50 pilkų atspalvių ir tai jo mėgstama knyga, o kitas Nietzsche, tai tikrai ne skonis yra jų skirtumas smile.gif

na, man tiesiog nepatinka, kai viskas suverčiama tam "skonio reikalui"..
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 02 13, 20:53)
manau, kad jūsų išvardinti pavyzdžiai tikrai ne skonio, o išsilavinimo reikalas smile.gif ir jei kažkas skaito 50 pilkų atspalvių ir tai jo mėgstama knyga, o kitas  Nietzsche, tai tikrai ne skonis yra jų skirtumas smile.gif

na, man tiesiog nepatinka, kai viskas suverčiama tam "skonio reikalui"..

o dieve, nu nereikia tai iškart visų kortų atverst. aš tiesiog bandžiau būti subtili ir taktiška.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 13, 15:30)
Kad ten daug filmų ne į temą. Pora sekso/nuogumo scenų dar nepadaro filmo erotiniu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei išmest visas sekso scenas iš filmo,tai istorija tikrai visiškai banali rolleyes.gif kiek tokių prikurta yra? Kai vargšė įsimyli misterį turtuolį? rolleyes.gif visos meksikiečių melodramos ant to pastatytos. Šiaip idomu ko tikėjosi žmonės eidami ten,gal,kad po sekso jie filosofija studijuos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 02 13, 20:26)
senesnėj temoj yra mirksiukas.gif

aciu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
50 atspalvių įdomi recenzija
Atsakyti