Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(j.matuliene @ 2015 02 13, 14:27)
Sveiki, ar jau paziurejot "50 shades of grey" ? kaip jums jis? ar verta eit? smile.gif

http://www.delfi.lt/...s.d?id=67165964
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 13 vasario 2015 - 14:37
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 13, 14:34)

filmas beveik visada prastesnis už knygą, o knyga labai prasta smile.gif

jei norisi stiprios erotikos - ispanų Lulu aistros. jį kažkada Lietuvos kino teatre rodė, su drauge nuėjom (internetas dar nebuvo kasdienybė), uch toks, reitingas imdb aukštesnis - 5,7 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 02 13, 14:46)

drinks_cheers.gif Skaičiau tik kelias ištraukas, bet pritariu, kad nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2015 02 13, 08:22)
Cha Cha, sakiau, kad aktorius nevykęs.

http://www.imdb.com/...1/?ref_=nv_sr_1

reitingas 3,2.....................blogiau už prasčiausią siaubo filmą  doh.gif

biggrin.gif Matyt, iš rašto išėjo iš krašto hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 02 13, 14:46)

jei norisi stiprios erotikos - ispanų Lulu aistros. jį kažkada Lietuvos kino teatre rodė, su drauge nuėjom (internetas dar nebuvo kasdienybė), uch toks, reitingas imdb aukštesnis - 5,7 smile.gif

Rekomenduoju The dreamers biggrin.gif man vietom buvo šlykštu, ypač vonioje žiaukt žiaukt. Einu atiduosiu sumuštinį šuniui biggrin.gif

O šiaip jau visoms tiek alkanoms, kad net ateinančioms į temutę svečių kaukėmis ar tik tyliai šešėlyje skaitančioms, prašom, masturbuokitės į valias lotuliukas.gif

http://www.imdb.com/list/ls057754855/
Atsakyti
Paskutinis tango Paryžiuje esu mačiusi, patiko. sovietmečiu kine rodė blink.gif

keista, kad Malena erotinių sąraše g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 02 13, 15:24)
keista, kad Malena erotinių sąraše  g.gif

Kad ten daug filmų ne į temą. Pora sekso/nuogumo scenų dar nepadaro filmo erotiniu. Antichrist, Irreversible patys tie erotiniai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 13 vasario 2015 - 15:32
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 13, 15:34)

skaičiau šį atsiliepimą, tai irgi pasirodė, kad tiesiog lūkesčiai tikriausiai buvo per dideli. Nors kai kurie pastebėjimai mane kiek nustebino, pvz: Kiti filmai, kurie būna statomi pagal knygas, dažniausiai turi kažką savito ir netikėto, o čia visi dialogai, visas siužetas lyg nurašytas nuo knygos. - nežinau, gal tik man taip atrodo, bet žiūrint ekranizaciją kaip tik ir norisi, kad viskas būtų kuo tiksliau parodyta, nerodomas kūrybiškumas išdarkant ir pateikiant siužetą kitokį nei knygoje g.gif
Apie kitas mintis - Filmas visiškai be jokio siužeto, be jokios gilesnės minties. Man pasirodė paviršutiniškas ir banalus. - kalbėti nelabai galiu, nes knygos tik 50 psl esu skaičiusi, bet nejaugi knyga nėra būtent tokia? Nes iš atsiliepimų būtent tokią ir įsivaizduoju. Nesakau, kad tai blogai, nes ir pati karts nuo karto kažką lengvo paskaitinėju, kas ką nori, tas tą skaito, bet iš esmės kiek galima tikėtis iš kino juostos, pastatytos pagal knygą, kurioje, netikiu, kad yra įmantrus siužetas.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 02 13, 08:19)
spėju daug kas tikėjosi 10 biggrin.gif toks ažiotažas.. nesuprantu - žmonės nematę lytinių santykių?
matyt tikrai senstu

Kodel visi sia knyga/filma mato TIK kaip lytinius santykius? Man knyga labai patiko, sekso scenos visiskai neistrigo, nes knyga patrauke visai kitomis detalemis. As ja prisimenu kaip stiprios meiles/potraukio istorija, o ne lytinius santykius.
Ir juokingiausia - kad dauguma aptarinejanciu yra net neskaite sios knygos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 13 vasario 2015 - 15:42
QUOTE(FoxLady @ 2015 02 13, 15:41)
Ir juokingiausia - kad dauguma aptarinejanciu yra net neskaite sios knygos lotuliukas.gif

O kas čia juokingo, rašymo stilius klaikus. Kad tai suprastum, užtenka perskaityti vieną ištrauką tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 13, 15:50)
O kas čia juokingo, rašymo stilius klaikus. Kad tai suprastum, užtenka perskaityti vieną ištrauką tongue.gif

Bet perskaicius viena istrauka, diskutuoti apie visa jos turini... Nerimtai kazkaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2015 02 13, 15:55)
Bet perskaicius viena istrauka, diskutuoti apie visa jos turini... Nerimtai kazkaip smile.gif

Apie turinį nieko nesakiau, bet galima įsivaizduoti ax.gif
Atsakyti