Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(abiga @ 2015 02 09, 21:36)
House of Cards ziauriai geras serialas, man ypac patiko 2 sezono serija su interviu - Robin Wright ten parode aktorinius sugebejimus  4u.gif O siaip Kevin Spacey siame vaidmenyje nuostabus, gal matet jo padeka per Auksinius Gaublius, kai Franko balsu isejes i scena sako" THIS IS THE BEGINNING OF MY REVENGE  biggrin.gif
Paskutine vasario diena iseina 3 sezonas, tai jau isivaizduoju, koks bus mano ziurejimo maratonas  bigsmile.gif

mačiau, ir dar šitas labai geras biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=jHtpPIyvBxE
Papildyta:
Po vakarykščio neįtikėtino kvailumo filmo, nusprendžiau, kad radusi laisvesnį vakarą, privalau atgauti formą. Bandysiu užpildyti kultūrines spragas su Inland Empire.
Atsakyti
The Homesman - įvertinimas imdb vidutiniškas, bet mums patiko, nors ir keistas šis vesternas-drama. Niūrius, lėtas, be aiškios pradžios ir be kažkokio didelio išsirišimo. Visi veikėjai savaip nelaimingi.
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2015 02 10, 03:55)
Po vakarykščio neįtikėtino kvailumo filmo, nusprendžiau, kad radusi laisvesnį vakarą, privalau atgauti formą. Bandysiu užpildyti kultūrines spragas su Inland Empire.

Mes sito neistengem perziureti, gal 10-15min ir isjungem blush2.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Niekaip negaliu rasti kazkada ziureto filmo. Net pavadinimo neprisimenu. Filmas apie mergina, kuri suzino, kad serga nepagydoma liga, palieka vaikinas ta pacia diena, tad ji issikrausti gyventi atrodo i Paryziu, leidzia savo santaupas brangiems daiktams ir po kiek laiko suzino, kad isgijo, nes kardinaliai pakeite savo gyvenima. Gal kas zinot kaip vadinasi sitas filmas?
Atsakyti
Galiu rekomenduoti filmą GREY GARDENS - apie ekstravagantiškas, ekscentriškas Jacqueline Kennedy giminaites, mamos ir dukters santykius, neišsipildžiusias ir išsipildžiusias viltis. Visai mielas ir stilingas filmas.

http://www.imdb.com/title/tt0758751/
Atsakyti
Cha Cha, sakiau, kad aktorius nevykęs.

http://www.imdb.com/...1/?ref_=nv_sr_1

reitingas 3,2.....................blogiau už prasčiausią siaubo filmą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2015 02 13, 09:22)
Cha Cha, sakiau, kad aktorius nevykęs.

http://www.imdb.com/...1/?ref_=nv_sr_1

reitingas 3,2.....................blogiau už prasčiausią siaubo filmą  doh.gif

spėju daug kas tikėjosi 10 biggrin.gif toks ažiotažas.. nesuprantu - žmonės nematę lytinių santykių?
matyt tikrai senstu
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 02 13, 08:19)
spėju daug kas tikėjosi 10 biggrin.gif toks ažiotažas.. nesuprantu - žmonės nematę lytinių santykių?
matyt tikrai senstu

mes vakar kaip tik su broliu apie tai diskutavom. jis irgi niekaip nesuprato ar gali būti, kad ten tik dėl sekso taip visi plūsta. nusprendėm, kad mes matomai jau pernelyg susenom ir seksas mums nebeaktualus.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 02 13, 08:19)
matyt tikrai senstu

Aš manau,jog žmonės taip nusivylė šiuo filmu dėl to,kad tai,ką skaitė,juk viskas vyko jų fantazijose,visos sex scenos,o čia,viskas patiekta,paduoda ir matomai visai ne taip,kaip dauguma norėjo rolleyes.gif ką jau ką,bet tokio turinio knygas turėtų būti labai sunku perteikti į kino ekranus
Atsakyti
QUOTE(L@lu @ 2015 02 13, 15:13)
Aš manau,jog žmonės taip nusivylė šiuo filmu dėl to,kad tai,ką skaitė,juk viskas vyko jų fantazijose,visos sex scenos,o čia,viskas patiekta,paduoda ir matomai visai ne taip,kaip dauguma norėjo  rolleyes.gif ką jau ką,bet tokio turinio knygas turėtų būti labai sunku perteikti į kino ekranus

mano kuklia nuomone, labai sunku perteikti yra psichologinę/psichinę/dvasinę žmogaus būseną, skausmą, neviltį, pagiežą, o ne seksą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 02 13, 13:18)
mano kuklia nuomone, labai sunku perteikti yra psichologinę/psichinę/dvasinę žmogaus būseną, skausmą, neviltį, pagiežą, o ne seksą smile.gif

Nu čia iš kurios pusės pasižiūrėsi. Aš tai manau, kad sunkiau pastatyti gerą komediją, erotinį ar siaubo filmą nei gerą dramą, už tai, kad su šitais žanrais labai lengva paslyst į beskonybę ir banalybę, o drama visad bus drama, ir jų gerų yra labai daug, o va komedijų, siaubo ar sekso tema tikrai gerų filmų nėra daug, galima ant rankų pirštų suskaičiuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 13 vasario 2015 - 14:18
Sveiki, ar jau paziurejot "50 shades of grey" ? kaip jums jis? ar verta eit? smile.gif
Atsakyti