Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(pavasarinė @ 2015 02 04, 18:02)
''Durak'' 2014 m. 10/10
Gyvenimiskas, apie korumpuotus biurokratus, valdzia, pinigus, altruizma... 10/10

Matytas neseniai, bet man asmeniškai labai žiaurus filmas, ypač pabaiga, parodanti, kokia altruizmo ir naivumo kaina unsure.gif Ir vis tik manau, kad žmogui nr. 1 turi būti jo šeima.
Atsakyti
The Legend of 1900 (1998)
"La leggenda del pianista sull'oceano" (original title)
165 min - Drama | Music | Romance

tai pirmas filmas, kurį, iki pabaigos likus 20 min., norėjau išgungti, nes bijojau nelaimingos pabaigos, bet neišjungiau, žiūrėjau, verkiau ir žiūrėjau, norėjau įlįsti į ekraną ir rėkti, pykti, purtyti ir tampyti herojų...
toks štai G.Tornatore filmas su Ennio Morricone muzika.. smile.gif
jei yra nemačiusių - aš jums pavydžiu
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 02 05, 05:42)

As FB maciau, kad ji gyre, tai irgi i watchlista isimete, reikia siustis jauciu griciau kol neuzsimete tarp daugybes filmu ax.gif Pasirodo jau turiu parsisiuntus hihihi.gif Bet yra ten veiksmo? Neuzmigsiu kaip per Drugeli ir skafandra? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starke: 05 vasario 2015 - 16:14
QUOTE(starke @ 2015 02 05, 18:13)
As FB maciau, kad ji gyre, tai irgi i watchlista isimete, reikia siustis jauciu griciau kol neuzsimete tarp daugybes filmu  ax.gif Pasirodo jau turiu parsisiuntus hihihi.gif Bet yra ten veiksmo? Neuzmigsiu kaip per Drugeli ir skafandra?  g.gif

Ten zmogaus gyvenimas laive, daug muzikos - toks kaip pasaka atrodo, tik skaudi
Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2015 02 04, 18:02)
''Durak'' 2014 m. 10/10
Gyvenimiskas, apie korumpuotus biurokratus, valdzia, pinigus, altruizma... 10/10

10 gal neduociau,nes buvo pora juokingu vietu,kur perspausta,taciau stipru 9 tikrai skirciau uz TIESA mirksiukas.gif
Patiko smile.gif
Atsakyti
Force Majeure (2014)
"Turist" (original title)
120 min - Drama

puiki drama apie šūdinas atostogas smile.gif
iš tikro, tai bežiūrint apima jausmas, kad tai filmas apie vyrus, bandoma parodyti/nagrinėti jų elgseną bendrai ir esant ekstremaliai situacijai, santykį su šeima, požiūrį į save patį, paskui pradedi abejoti ir atrodo ne, tai filmas apie moteris - nes už kiekvieno vyro stovi moteris ir vyro elgesys labai dažnai tiesiogiai priklauso nuo moters, kurią jis myli, dar paskui man pradėjo rodytis, kad tai, visgi, filmas apie šeimos instituciją - kiekvienas ras aktualiią sau medžiagą smile.gif
puikiai "įpaišyta' choleriška Vivaldžio Metų laikų muzika, man regis iš Pavasario biggrin.gif
labai patiko
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 02 05, 12:42)
165 min  -  Drama | Music | Romance

Šitas keli m.kompe yra, bet va pažiūrėjau to pačio dueto

The unknown woman/2006
Hmm...ir įdomus, ir nelabai, mistikos neužtikau. Buvusi prostitutė ieško savo dukters, vis prisimindama praeitį, o ir ta praeitis seka iš paskos. Vis galvojau, kur gi tas Plačido, net pasitikslinau ar jis vaidina. Nu ir tik gerai įsižiūrėjus atpažinau,ooo...aš jį prisimenu gražuolį komisarą iš Aštuonkojo. Deja...
Atsakyti
What We Do in the Shadows (2014) - Naujosios Zelandijos siaubo komedija. Siaubo - matyt todėl, kad pagrindiniai veikėjai vampyrai, nes šiaip siaubo nėra ten išskyrus keletą ,,maitinimosi'' scenų. Gal per daug miegodama žiūrėjau, o gal tiesiog pastatymo forma nepatraukė, nes žiūrėjau ir galvojau, kad dialogai geri, netgi labai geri, humoras irgi geras, bet kažkas buvo, kad neįtraukė manęs. Filmas keistokas, be siužetinių įmantrybių, veiksmo irgi mažokai, tačiau veiksmo nebuvimą atperka puikūs dialogai ar monologai.
Šiaip internete geri atsiliepimai apie jį, tad norintiems nebukos komedijos siūlau užmesti akį. Ir nekreipti dėmesį, kad tai filmas apie vampyrus, meilės ten beveik nėra, net ir moterų ryškesnių ten nėra išskyrus kelias epizodines. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 07 vasario 2015 - 00:00
nu bet tai kokį nepatrauklų aktorių parinko 50 pilkų atspalvių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2015 02 07, 12:23)
nu bet tai kokį nepatrauklų aktorių parinko 50 pilkų atspalvių verysad.gif

bet gal pajegus labai laugh.gif
Atsakyti
Tai koks skirtumas, kad ir impotentas biggrin.gif Man jis nuo The Fall kelia siaubingą pasišlykštėjimą, negalėsiu žiūrėt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2015 02 07, 12:30)
Tai koks skirtumas, kad ir impotentas biggrin.gif Man jis nuo The Fall kelia siaubingą pasišlykštėjimą, negalėsiu žiūrėt schmoll.gif

aš, tiesą sakant, tai nežiūrėjau kas per aktoriai vaidins, nes ne itin suinteresuota biggrin.gif
bet bendrai imant, tai turbūt nėra universalaus aktoriaus, kad visų laukiančių šitos juostos poreikius patenkintų biggrin.gif
Atsakyti