Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Vajuza @ 2015 02 03, 23:11)
Tai stai visas filmas ir papasakotas,tai kam beziureti ji ?  biggrin.gif

tai kad neatskleidė nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 02 04, 00:11)
Tai stai visas filmas ir papasakotas,tai kam beziureti ji ?  biggrin.gif

tai kad čia pirmos dešimt min panašiai, tiek pat, kiek sužinotum pažiūrėjusi trailerį mirksiukas.gif Pati spoilerių nemėgėja, tai tikrai ir kitiems neatskleidinėčiau per daug siužeto schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 04 vasario 2015 - 00:12
QUOTE(LEEja @ 2015 02 03, 11:09)
Headhunters

QUOTE(Vajuza @ 2015 02 03, 18:47)
Headhunter maciau,va siam manau galeciau duoti 10 balu,superinis jis man smile.gif

Ilgai kompe tūnojo, vakar pagaliau pažiūrėjom, puikus thumbup.gif mano dauguma žiūrimų filmų - rekomenduoti Leejos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 02 04, 01:11)
tai kad čia pirmos dešimt min panašiai, tiek pat, kiek sužinotum pažiūrėjusi trailerį  mirksiukas.gif Pati spoilerių nemėgėja, tai tikrai ir kitiems neatskleidinėčiau per daug siužeto  schmoll.gif

Prie progos reiks kada paziureti smile.gif
Primine man kazkiek Pjuklas siaubiaka,kuri nepamenu pries kiek metu ziurejau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 04 vasario 2015 - 08:02
QUOTE(Vajuza @ 2015 02 04, 09:02)
Prie progos reiks kada paziureti smile.gif
Primine man kazkiek Pjuklas siaubiaka,kuri nepamenu pries kiek metu ziurejau..

O Exam esi mačiusi? Į šį dar labai panašus. Į ,,Pjūklą'' ten minimaliai galima panašumą pritempti (mano nuomone). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 02 04, 09:15)
O Exam esi mačiusi? Į šį dar labai panašus. Į ,,Pjūklą'' ten minimaliai galima panašumą pritempti (mano nuomone).  ax.gif

Ne,nemaciau sio,bet treileri jau esu maciusi,bet kodel filmo neparsisiunciau,tai nezinau,dabar atsisiusiu smile.gif parasysiu po perziuros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 02 04, 01:11)
Blyn LEEja,tas 90 minutter ziaurus  unsure.gif  Ta prasme jis gerai nuofilmuotas,tikrai gerai pastatytas ir viskas aisku,bet zinai negera paliko paziurejus ir ziurint tiesa sakant buvo nesmagu..slogus,niurus,bjaurus,nors teisybe tokia kokia yra,faktai.. velniop ji ***** ..
Asmeniskai as jo nerekomenduociau del tos nuotaikos tokios,del ziaurumo,tikrumo ir siaip tiesiog del blogu emociju ir tiek.

taip, jis būtent toks, bet, kai mačius dar slogesnių, tai šis pamažu nugrimzdo užmarštin, bet tiesa juk dažniausiai nebūna smagi, o ją reikia skleisti... apie filmą dar kalbant, tai spindulėlis vilties su paskutiniu epizodu šviečia ir tai yra gerai:)

QUOTE(gaily @ 2015 02 04, 09:18)
Ilgai kompe tūnojo, vakar pagaliau pažiūrėjom, puikus  thumbup.gif  mano dauguma žiūrimų filmų - rekomenduoti Leejos  biggrin.gif

ooooo, kaip riebiai, ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Svinalängorna/2010
Švedų drama apie prasigėrusią vaikystę. Sakyčiau, artimas ir mūsų liaudžiai. Neblogas, tik vis galvojau, kur man matyta pagr. aktorė, o pasirodo"mergina su drakono tatuiruote". Ji vaidino ir savo motiną, jos vyras irgi kelis vaidmenis. Tik tai supratau perskaičius apie filmą, žiūrint net nepastebėjau, gerai nugrimavo smile.gif

The Theory of Everything/2014
Vertas pagyrų vien dėl puikaus aktorių darbo. Šiaip, nepasakyčiau, kad labai patiko.

The Best of Me/2014

Patiks romantikos mėgėjoms. Man patinka filmai pagal Sparksą, nors ir kaip ten viskas banalu, saldu. Gražūs vaizdai, aktoriai. Muzika super. Viena labai graži:
https://www.youtube....h?v=-LKCEDnIRDI

Molière/2007
Puikus prancūzų filmas apie Moljerą, kuris padeda vienam aristokratui išmokt vaidint ir sužavėt vieną mergiotę.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 02 04, 09:15)
O Exam esi mačiusi? Į šį dar labai panašus. Į ,,Pjūklą'' ten minimaliai galima panašumą pritempti (mano nuomone).  ax.gif

Paziurejau katik, patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 02 04, 03:47)
Ne,nemaciau sio,bet treileri jau esu maciusi,bet kodel filmo neparsisiunciau,tai nezinau,dabar atsisiusiu smile.gif parasysiu po perziuros  mirksiukas.gif

Geras sitas, vis galvoju, kad reiketu dar karta paziureti, nes nelabai pamenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 02 04, 14:43)

The Theory of Everything/2014
Vertas pagyrų vien dėl puikaus aktorių darbo. Šiaip, nepasakyčiau, kad labai patiko.

[b]Molière/2007

Puikus prancūzų filmas apie Moljerą, kuris padeda vienam aristokratui išmokt vaidint ir sužavėt vieną mergiotę.

Del pirmojo pritariu drinks_cheers.gif

O del antrojo nezinau,man tas Moljera ikunijes aktorius per skystas pasirode,na bet gal cia tik man taip.. g.gif
Atsakyti
''Durak'' 2014 m. 10/10
Gyvenimiskas, apie korumpuotus biurokratus, valdzia, pinigus, altruizma... 10/10
Atsakyti