Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 31, 14:40)
Nightcrawler - puikus filmas apie dėdę sociopatą biggrin.gif Jake Gyllenhaal vaidyba kaip visad aukštumoj, tik personažas šlykštukas.

aha, labai nervinantis personažas biggrin.gif
Atsakyti
Aberdeen (2000)
106 min - Drama

ir dar viena skandinavų drama - apie šeimą, kurios kaip ir nėra, dukra, iš pažiūros, sėkminga karjeristė, tėvas alkoholikas gyvena atkirai, o motina viena ir jai vėžys.
filmas apie dukros ir tėvo akistatą ir santykį apskritai - kelionę pas mirštančią motiną, per kurią išplaukia visos gyvenimo nuoskaudos ir baimės
patiko, tėvą vaidina Stellan Skarsgård, motiną - Charlotte Rampling
Atsakyti
Paskutinis matytas - prancūzų kino festivalio "Žiemos ekranai" filmas "Suzanne" apie šeimos dramą ir sudėtingą prancūzių seserų likimą. Ir apie pasirinkimus, kurie nulemia gyvenimą. Tema sunki, o filmas mielas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 31 sausio 2015 - 23:58
Na musu su vryu vakar suvalgyti du neblogi filmai,kuriuos jau daugelis mate,bet kuriuos ir rekomenduociau nemaciusiems,tai:
The Imitation game
ir
dallas buyers club
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 31, 12:40)
Nightcrawler - puikus filmas apie dėdę sociopatą biggrin.gif Jake Gyllenhaal vaidyba kaip visad aukštumoj, tik personažas šlykštukas.

pažiūrėjau ir aš, patiko. ne tik dėdulė sociopatas, bet ir žmonija darosi sociopatiška rolleyes.gif bent jau vakarietiškoji jos dalis...

tarp kito, prisiminiau linksmą klipuką - apie Jake Gyllenhaal pavardę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 01 vasario 2015 - 15:55
QUOTE(LEEja @ 2015 01 25, 20:36)
Birdman (2014)
119 min  -  Comedy | Drama
iš kur tokie reitingai?
sunkiai sužiūrėjau, po pusvalandžio norėjau išjungti, po to po valandos, bet gi kankinausi ir laukiau kada prasidės Kažkas.
iš esmės tai vyriškas Black swan klonas sakyčiau, tik aplinka labiau chaotiška ir šizofreniška
tikrai nepatiko, nepamačiau nieko nei naujo, nei įdomaus, nei apskritai... gaila

pažiūrėjau g.gif g.gif g.gif filmas man greičiausiai labai patiko, kažkaip persmelkė mane visa ta teatro kūrybinių kančių ir virtuvės atmosfera. Puiki režisūra ir ką kalbėt aktoriai. Sakyčiau, Leviathan, pastatytas ant stereotipų ir be metaforų, nepagrįstai jį išstūmė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 01 vasario 2015 - 18:44
QUOTE(mjforever @ 2015 02 01, 20:44)
pažiūrėjau  g.gif  g.gif  g.gif  filmas man greičiausiai labai patiko, kažkaip persmelkė mane visa ta teatro kūrybinių kančių ir virtuvės atmosfera. Puiki režisūra ir ką kalbėt aktoriai. Sakyčiau,  Leviathan, pastatytas ant stereotipų ir be metaforų, nepagrįstai jį išstūmė.

aš vis dar pagaunu save kartais begalvojantį apie jį ir beieškanti, bekapstanti kažko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 02 01, 20:01)
aš vis dar pagaunu save kartais begalvojantį apie jį ir beieškanti, bekapstanti kažko biggrin.gif

man filmo kaip meno grožis yra tas, kad filmas žadina iš pasąmonės atsakymus į tas asociacijas ir mįsles, o Leviathan viskas ant lėkštutės padėta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 01 vasario 2015 - 20:46
Tomboy - prancūziška drama apie berniukišką mergaitę (ar, tiksliau sakant, mergaitę, kuri apsimetinėja berniuku). Nors tema, atrodytų, ne pati legviausia, bet filmas šviesus, natūralus, be perdėto dramatizmo. Vaikai labai gerai vaidina. Kam nepatinka lėti filmai, nežiūrėkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 02 vasario 2015 - 13:09
The Hundred-Foot Journey
122 min - Comedy | Drama

ai, koks mielybė smile.gif vietomis verkiau, kaip pensija nuo to gražumo, rimtai biggrin.gif
o šiaip kulinarinis-romantinis sentimentalumo ir gražių Prancūzijos kalnų vaizdų pilnas filmas

kalbant apie kulinarinius, jei yra mėgstančių, aš tai tik priaučianti, bet gamint tikrai patinka - Babette's fest pirmauja be konkurencijos
Atsakyti
user posted image

A Good Marriage

Stephen King detektyvas. Gerai suvaidintos emocijos, keistas siužetas. Patiko.
Atsakyti
Paziurejom su vyru kazkieno rekomenduota skandinavu filma "Kraftidijoten" - In Order of Disappearance http://www.imdb.com/...4/?ref_=nv_sr_1
Visai neblogas,vertas demesio 4u.gif
Atsakyti