Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Miss Violence (2013)
98 min - Drama

absoličiai sick filmas, kurio taip paprastai nepamirši net ir labai to norėdamas..
Oldboy, pamenu, mane sukrėtė - tai ten, turiu pasakyti, gan švelnu, lyginant su šiuo...
bet gal čia tik man taip
veiksmas beveik ištisai tik bute, rodoma viena šeima, nufilmuota buitiškai ir tai tik dar sustiprina realybės pojūtį
nežinau, jei kas ryšis pažiūrėti - tai verta, aš už įvairų žanrą ir įvairias patirtis, bet silpnų nervų merginoms nerekomenduoju, dabar aš jo jau nežiūrėčiau
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 01 30, 11:49)
Oldboy, pamenu, mane sukrėtė - tai ten, turiu pasakyti, gan švelnu, lyginant su šiuo...

P. Korėjoj gana populiarūs filmai keršto tema, ir reikia pripažinti, kad jie moka juos kurti. Užtai gal ir žiūrisi kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 30, 14:23)
P. Korėjoj gana populiarūs filmai keršto tema, ir reikia pripažinti, kad jie moka juos kurti. Užtai gal ir žiūrisi kitaip.

aš labai sunkiai jį žiūrėjau ir blogai jaučiausi pažiūrėjus
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 01 30, 12:26)
aš labai sunkiai jį žiūrėjau ir blogai jaučiausi pažiūrėjus

Oldboy? g.gif Tas kitas tai graikų.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 30, 14:40)
Oldboy? g.gif Tas kitas tai graikų.

oldboy
tikrai skiriu graikus nuo korėjiečių laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 30 sausio 2015 - 12:42
QUOTE(LEEja @ 2015 01 30, 12:42)
oldboy
tikrai skiriu graikus nuo korėjiečių laugh.gif

Man tai jis vienas švelnesnių iš matytų P.K. filmų keršto tematika, bet l. gerai susuktas.

Va šitas tai oi http://www.imdb.com/title/tt1588170/ Beje, vaidina tas pats aktorius iš Oldboy.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 30, 14:49)
Man tai jis vienas švelnesnių iš matytų P.K. filmų keršto tematika, bet l. gerai susuktas.

Va šitas tai oi http://www.imdb.com/title/tt1588170/ Beje, vaidina tas pats aktorius iš Oldboy.

aš nežiūriu horror, nejaučiu poreikio... biggrin.gif
bet diedui pasiūlysiu, jis kartais zyzia ką čia pažiūrėjus
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 01 30, 12:53)
aš nežiūriu horror, nejaučiu poreikio... biggrin.gif
bet diedui pasiūlysiu, jis kartais zyzia ką čia pažiūrėjus

Toks ten ir horror. Kriminalinė drama-trileris.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 30, 13:49)

Oho,cia tai bent bigsmile.gif Man treilerio pakako,toks neskystas blyn biggrin.gif
Bijau net ziureti,nors jauciu,kad turi buti geras..,tik tiek kad nelabai megstu tu siauraakiu ax.gif
Atsakyti
Wild su Reese Witherspoon. Kažkaip niekad per daug nesižavėjau šia aktore, tačiau šis filmas su ja - kažkas toookio. Įspūdį filmas paliko ilgam! Verta pamatyti.
Atsakyti
user posted image

The Calling

man patinka tokie pusiau mistiniai detektyvai, tad daug pretenzijų neturėjau ir nenuobodžiavau. Tik jau tie personažai čia tokie atgrasūs, kad maloniausias filmo veidas buvo pats žudikas, o jau Susan Sarandon veikėja tai nežinau kuo tokios režisieriaus nemalonės užsitraukė.
Atsakyti
Nightcrawler - puikus filmas apie dėdę sociopatą biggrin.gif Jake Gyllenhaal vaidyba kaip visad aukštumoj, tik personažas šlykštukas.
Atsakyti