Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(LEEja @ 2015 01 28, 04:21)
drinks_cheers.gif  absoliučiai

Lauksiu atsiliepimu. Mane tai aktoriu panasumas nustebino, kad su vyru netgi kelias dienas is eiles vis prisimenam ir pasijuokiam is mano apsipazinimo hihihi.gif Galejo jis man nepasakyti, nes butu dar didesnis sokas man buves po vienos scenos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2015 01 28, 18:04)
Lauksiu atsiliepimu. Mane tai aktoriu panasumas nustebino, kad su vyru netgi kelias dienas is eiles vis prisimenam ir pasijuokiam is mano apsipazinimo hihihi.gif Galejo jis man nepasakyti, nes butu dar didesnis sokas man buves po vienos scenos  lotuliukas.gif

Na vienodai gal pakirpti buvo,nusiskute biggrin.gif Bet siaip as gerai juos atskyriau cool.gif
Visai neblogas sakyciau,neseniai baigiau ziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 01 28, 11:08)
Na vienodai gal pakirpti buvo,nusiskute  biggrin.gif  Bet siaip as gerai juos atskyriau  cool.gif
Visai neblogas sakyciau,neseniai baigiau ziureti  smile.gif

As neuzmaciau kas vaidina, tai uztai pagalvojau, kad ten vienas veikejas. O ju gi net kartu kartu nerode blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starke: 28 sausio 2015 - 17:58
Populaire/2012

labai neblogas , fainas filmas, apie merginą , kuri nori būt gera sekretorė. Dar 6-tas dešimtmetis, mmmm smile.gif
Atsakyti
Lantana (2001) - pradžia buvo labai nuobodi, jau galvojau, kad taip ir nesudomins jis manęs, bet kadangi aš kantri, tai bent šįsyk atpildo sulaukiau, nes kai jau buvau prarandanti viltį, kažkas apsivertė aukštyn kojom ir tapo įdomu stebėti veikėjus, jų gyvenimus, mintis, elgeseną, tarpusavio santykius, sąsajas tarp iš pažiūros nepažįstamų veikėjų. Na, ir kadangi pačioj pradžioj parodė negyvos moters kūną, prasvarsčiau, tai kuri čia buvo ir kas jai nutiko.. Nors detektyvo filme mažai, tačiau būtent toji siužetinė linija atlieka gan svarbų vaidmenį. Taigi, galiausiai patiko.

The Village (2004) - kaip ir Lantana, taip ir šis vis būdavo vos ne įjungiamas, bet staiga persigalvojus ką kitą įsijungdavau... Džiaugiuosi, kad pažiūrėjau, nes pasirodė įdomus, įtraukiantis, neretai nelogiškas, bet su įdomia idėja. Ir kaip gaila buvo Adrien Brody personažo, nepaisant to, ko jis ten pridirbo .
Atsakyti
In Order of Disappearance (2014)
"Kraftidioten" (original title)
116 min - Action | Comedy | Crime

kaip aš myliu skandinavų kiną! o jumorą dar labiau biggrin.gif
puikus Stellan Skarsgård, jį labai įsidėmėjau po to paties režisieriaus Somewhat gentle man.
taip, čia daug šaudo ir daug lavonų, kurių skaičių dar labiau pabrėžia, po kiekvieno lavono atsirandanti ekrane juoda užsklanda su kryžium ir jo pravarde, vardu ir pavarde
labai ironiškas vienas pagrindinių veikėjų - narkomafijos bosas mergaitiškai gležnas vegetaras isterikas wub.gif
o šiaip filmas apie tėvo kerštą už nužudytą sūnų, labai rekomenduoju
turi panašumo su Headhunters
Atsakyti
labas

retai beuzklystu i sia temute,o ji tokia pagyvejus
daug filmu aptarta,smagu smile.gif

vakar visai netiketai per lrt kultura elito kina paziurejau va sita kina
http://www.imdb.com/...=nm_flmg_act_14
rimta tema gvildena,sunkus toks,bet tikrai geras
skandinavu beje,vertas demesio thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Aukštas blondinas juodu batu / The Tall Blond Man with One Black Shoe (1972) arba "Spąstai durniams"

Ne veltui komedijos klasika biggrin.gif
Atsakyti
Changing Lanes ir Limitless good.gif rekomenduoju,kas nematete,man patiko smile.gif

Ir dar viena neblogai suziurejau Parts Per Billion irgi visai nieko mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 01 27, 10:38)
Whiplash/2014

Žiūrėjau tiesiog prikaustyta kaip patiko, na tiksliau vaidyba. Kiekvieną mostą sekiau. Šiaip nieko gero nesitikėjau,skeptiškai žiūriu į visų išgirtus. Bet patiko. Nors viskas kaip armijoj, kažin ar taip būna, kažkokia beprotybė, lyg paskui kokį dievą sekt.

Oi būna žinokit... biggrin.gif Gal ne iki tokių kraštutinumų (bet ir šiaip šitas filmas gan tikslingai kiek perdėtas vietomis), bet mokytojų tai tikrai visokiausių yra. Chorą kažkada lankiau trumpai, tai nors nebuvo visiškai siaubingai, bet įtampa būdavo, retkarčiais vos ne su ašarom akyse tekdavo eit biggrin.gif O pats filmas tai labai geras - vienas iš 2014m. favoritų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 01 29, 13:53)
Ir dar viena neblogai suziurejau Parts Per Billion irgi visai nieko  mirksiukas.gif

Mazas reitingas biggrin.gif

The Jacket
Man patinka tokie nusvaigimai kaip cia thumbup.gif Dar ant viedo aktoriaus , kuris vaidino durniu galvoju i Daniela Craiga panasus, ale pasirodo ten jis ir buvo hihihi.gif Taip ir nesupratau ar filmo pabaiga tiesiogiai suprasti ar ieskoti kabliuku? blush2.gif Na kad jis is tikruju mire ta pirma karta kai nusove ar kai pasove tas, kur policininka nusove ir jis ten kliedejo guledamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čija @ 2015 01 27, 12:09)

Beje, tai paskutinis filmas  su J. Gandolfini... Su juo neseniai mačiau romantinę komediją "Enough Said" (2013) - visai nieko, lengvam žiūrėjimui, nervino tik ištisinis Julios Louis-Dreyfus tampymasis, ta mimika ir gestikuliavimai, keistas personažas doh.gif

Manęs nenervino. Smagus, lengvas filmas, bet ne lėkštas. Pagrindinė mintis man labai patiko.

QUOTE(starke @ 2015 01 27, 23:17)

Black Swan Kazkoks puse velnio  g.gif

Mane buvo įtraukęs jis. Pabaiga sunervino smile.gif

QUOTE(mjforever @ 2015 01 29, 18:56)
Aukštas blondinas juodu batu / The Tall Blond Man with One Black Shoe (1972) arba "Spąstai durniams"

Ne veltui komedijos  klasika  biggrin.gif

Šitą kaip tik neseniai draugė buvo rekomendavus. Gal iš tiesų reiks pažiūrėt.
Atsakyti