Lauksiu atsiliepimu. Mane tai aktoriu panasumas nustebino, kad su vyru netgi kelias dienas is eiles vis prisimenam ir pasijuokiam is mano apsipazinimo Galejo jis man nepasakyti, nes butu dar didesnis sokas man buves po vienos scenos
Lauksiu atsiliepimu. Mane tai aktoriu panasumas nustebino, kad su vyru netgi kelias dienas is eiles vis prisimenam ir pasijuokiam is mano apsipazinimo Galejo jis man nepasakyti, nes butu dar didesnis sokas man buves po vienos scenos
Lantana (2001) - pradžia buvo labai nuobodi, jau galvojau, kad taip ir nesudomins jis manęs, bet kadangi aš kantri, tai bent šįsyk atpildo sulaukiau, nes kai jau buvau prarandanti viltį, kažkas apsivertė aukštyn kojom ir tapo įdomu stebėti veikėjus, jų gyvenimus, mintis, elgeseną, tarpusavio santykius, sąsajas tarp iš pažiūros nepažįstamų veikėjų. Na, ir kadangi pačioj pradžioj parodė negyvos moters kūną, prasvarsčiau, tai kuri čia buvo ir kas jai nutiko.. Nors detektyvo filme mažai, tačiau būtent toji siužetinė linija atlieka gan svarbų vaidmenį. Taigi, galiausiai patiko.
The Village (2004) - kaip ir Lantana, taip ir šis vis būdavo vos ne įjungiamas, bet staiga persigalvojus ką kitą įsijungdavau... Džiaugiuosi, kad pažiūrėjau, nes pasirodė įdomus, įtraukiantis, neretai nelogiškas, bet su įdomia idėja. Ir kaip gaila buvo Adrien Brody personažo, nepaisant to, ko jis ten pridirbo .
In Order of Disappearance (2014) "Kraftidioten" (original title) 116 min - Action | Comedy | Crime
kaip aš myliu skandinavų kiną! o jumorą dar labiau puikus Stellan Skarsgård, jį labai įsidėmėjau po to paties režisieriaus Somewhat gentle man. taip, čia daug šaudo ir daug lavonų, kurių skaičių dar labiau pabrėžia, po kiekvieno lavono atsirandanti ekrane juoda užsklanda su kryžium ir jo pravarde, vardu ir pavarde labai ironiškas vienas pagrindinių veikėjų - narkomafijos bosas mergaitiškai gležnas vegetaras isterikas o šiaip filmas apie tėvo kerštą už nužudytą sūnų, labai rekomenduoju turi panašumo su Headhunters
retai beuzklystu i sia temute,o ji tokia pagyvejus daug filmu aptarta,smagu
vakar visai netiketai per lrt kultura elito kina paziurejau va sita kina http://www.imdb.com/...=nm_flmg_act_14 rimta tema gvildena,sunkus toks,bet tikrai geras skandinavu beje,vertas demesio
Žiūrėjau tiesiog prikaustyta kaip patiko, na tiksliau vaidyba. Kiekvieną mostą sekiau. Šiaip nieko gero nesitikėjau,skeptiškai žiūriu į visų išgirtus. Bet patiko. Nors viskas kaip armijoj, kažin ar taip būna, kažkokia beprotybė, lyg paskui kokį dievą sekt.
Oi būna žinokit... Gal ne iki tokių kraštutinumų (bet ir šiaip šitas filmas gan tikslingai kiek perdėtas vietomis), bet mokytojų tai tikrai visokiausių yra. Chorą kažkada lankiau trumpai, tai nors nebuvo visiškai siaubingai, bet įtampa būdavo, retkarčiais vos ne su ašarom akyse tekdavo eit O pats filmas tai labai geras - vienas iš 2014m. favoritų
The Jacket
Man patinka tokie nusvaigimai kaip cia Dar ant viedo aktoriaus , kuris vaidino durniu galvoju i Daniela Craiga panasus, ale pasirodo ten jis ir buvo Taip ir nesupratau ar filmo pabaiga tiesiogiai suprasti ar ieskoti kabliuku? Na kad jis is tikruju mire ta pirma karta kai nusove ar kai pasove tas, kur policininka nusove ir jis ten kliedejo guledamas?
Beje, tai paskutinis filmas su J. Gandolfini... Su juo neseniai mačiau romantinę komediją "Enough Said" (2013) - visai nieko, lengvam žiūrėjimui, nervino tik ištisinis Julios Louis-Dreyfus tampymasis, ta mimika ir gestikuliavimai, keistas personažas