QUOTE(off-line @ 2015 01 26, 19:14)
Bet pasirodo. Ir pirmosios žmonos muzikantas pasirodo filme. Ir emocijos poroje perteikiamos įvairiausios - nuo romantinių ir "saldaininių", iki juodo nuovargio ir nusivylimo.

dėl emocijų įvairovės man ir patiko. Nors taip, filmas šviesus, vietomis per saldus, originalumo gal irgi nelabai yra, bet pastatytas gerai, itin estetiškai, o ir vaidyba puiki.
Mano paskutiniai du matyti:
Drop Dead Gorgeous (1999) - apie mažame miestelyje vykstantį gražuolių konkursą, jo intrigas, siekimą karūnos bet kokiomis priemonėmis. Nufilmuota a la dokumentiniu stiliumi, nes filme yra kuriamas dokumentinis filmas. Žanras - komedija. Iš esmės, tai filmas, pilnas ironijos, satyros. Todėl nemažai perspaustų scenų ar įvykių, nemažai absurdiškų nutikimų. Tiesiog viskas stebima iš šalies, kalbinamos merginos, renginio teisėjai, vedėja, buvusios laimėtojos, rodoma konkursančių kasdieninė rutina ir kt. Nelabai daug tikėjausi, bet daugiau nei gavau. Nepasakyčiau, kad buvo juokingas ar įdomus. Nors idėja nebloga.
Po to pasižiūrėjau, kad tai pirmasis Amy Adams filmas.
Jaws (1975) - skaitau Murakami knygą ir ten kaip tik buvo šis filmas paminėtas, tad pagalvojau, reik pagaliau pažiūrėti jį. Buvo keista, nes man buvo daugiau liūdna (dėl mirčių, dėl to, ką galima padaryt, kad tik pinigų į kišenę daugiau pribirėtų) nei baisu. Įtampa jautėsi gal tik paskutines dešimt minučių, o iki tol - viskas lėtai, ramiai, tačiau vis vien pakankamai įdomus, išlaikantis dėmesį. Kraujo minimaliai, įsivaizduoju, kiek jo būtų, jei statytų šiais laikais

Visai patiko.