Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(LEEja @ 2015 01 26, 15:05)
The Theory of Everything (2014)
123 min  -  Biography | Drama | Romance

Dar nežiūrėjau šito filmo, bet sprendžiant iš trailerio, tai kažkokia romantinė pasaka padaryta iš tikros jo ir pirmos žmonos istorijos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 26, 17:08)
Dar nežiūrėjau šito filmo, bet sprendžiant iš trailerio, tai kažkokia romantinė pasaka padaryta iš tikros jo ir pirmos žmonos istorijos laugh.gif

žinai, pradžioj man irgi pasirodė panašiai, nes net pagalvojau - o Dieve, negi dar vienas A walk to remember, bet ne, paskui sakau, viskas tapo panašu į Skafandrą ir dr., gal tik estetiškiau ir na, taip, optimistišiau ir kiek tai įmanoma tokioj situacijoj - romantiškiau
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 01 26, 15:11)
žinai, pradžioj man irgi pasirodė panašiai, nes net pagalvojau - o Dieve, negi dar vienas A walk to remember, bet ne, paskui sakau, viskas tapo panašu į Skafandrą ir dr., gal tik estetiškiau ir na, taip, optimistišiau ir kiek tai įmanoma tokioj situacijoj - romantiškiau

Apskritai nesuprantu, kam tokius dirbtinai romantizuotus filmus statyt, juk jis ją iškeitė į slaugę. Iš pirmosios žmonos pasakojimų, tai ten nieko romantiško nebuvo, jis - visiškas egoistas, susirūpinęs tik visatos klausimais.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 26, 17:24)
Apskritai nesuprantu, kam tokius dirbtinai romantizuotus filmus statyt, juk jis ją iškeitė į slaugę. Iš pirmosios žmonos pasakojimų, tai ten nieko romantiško nebuvo, jis - visiškas egoistas, susirūpinęs tik visatos klausimais.

tai čia, pagrinde, rodo viską iki tos slaugės, o paskui jau gale tik ji pasirodo
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 01 26, 15:29)
tai čia, pagrinde, rodo viską iki tos slaugės, o paskui jau gale tik ji pasirodo

Tai ir sakau, kad nesąmonė iškirpti kažkokį laikotarpį iš gyvenimo ir pateikti tik jį. Net ir filmo aprašymas "The relationship between the famous physicist Stephen Hawking and his wife.". Tai kodėl ne first wife? Bando apgaut žiūrovus, kurie nežino tikrosios istorijos, kad oi, kokie šaunūs, dvasingi, viltingi santykiai laugh.gif Arba kaip aprašo ją "dark-haired beauty", nors realybėj ji nebuvo jokia beauty. Nu absurdas ir tiek. Pritempė prie eilinės Hollywoodinės pasakos. Kaip MB sako, galėjo nors palaukti, kol numirs, prieš kurdami tokį filmą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 26 sausio 2015 - 15:49
QUOTE(LEEja @ 2015 01 26, 15:29)

Bet pasirodo. Ir pirmosios žmonos muzikantas pasirodo filme. Ir emocijos poroje perteikiamos įvairiausios - nuo romantinių ir "saldaininių", iki juodo nuovargio ir nusivylimo.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 26, 09:08)

Prisiskaiciau jusu komentaru ir nebenoriu ziureti sio filmo. Labiausiai turbut del to, kad panasus i Drugeli ir Skafandra, nes is nuobodulio vos neuzmigau ir ne kiek nesuzavejo pastarasis blush2.gif
Atsakyti
Apie About Time čia buvo kalbėta? Bandau "sugulėt" vakarykščius įspūdžius. Patiko, bet ne tiek super, kiek galima tikėtis iš tokio aukštumo imdb balo.
Atsakyti
user posted image

http://www.imdb.com/title/tt2177843/

dokumentika apie hakerių visuomenės augimą visomis kryptimis. Man patinka ta sritis tai ir filmas gan įdomus pasirodė.
Atsakyti
Ar kas nors is jusu ziurejo Sleep tight angliskai? As nenoriu ziureti ispanu kalba ir skaityti titrus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 01 26, 19:14)
Bet pasirodo. Ir pirmosios žmonos muzikantas pasirodo filme. Ir emocijos poroje perteikiamos įvairiausios - nuo romantinių ir "saldaininių", iki juodo nuovargio ir nusivylimo.

drinks_cheers.gif dėl emocijų įvairovės man ir patiko. Nors taip, filmas šviesus, vietomis per saldus, originalumo gal irgi nelabai yra, bet pastatytas gerai, itin estetiškai, o ir vaidyba puiki.

Mano paskutiniai du matyti:

Drop Dead Gorgeous (1999) - apie mažame miestelyje vykstantį gražuolių konkursą, jo intrigas, siekimą karūnos bet kokiomis priemonėmis. Nufilmuota a la dokumentiniu stiliumi, nes filme yra kuriamas dokumentinis filmas. Žanras - komedija. Iš esmės, tai filmas, pilnas ironijos, satyros. Todėl nemažai perspaustų scenų ar įvykių, nemažai absurdiškų nutikimų. Tiesiog viskas stebima iš šalies, kalbinamos merginos, renginio teisėjai, vedėja, buvusios laimėtojos, rodoma konkursančių kasdieninė rutina ir kt. Nelabai daug tikėjausi, bet daugiau nei gavau. Nepasakyčiau, kad buvo juokingas ar įdomus. Nors idėja nebloga.
Po to pasižiūrėjau, kad tai pirmasis Amy Adams filmas.

Jaws (1975) - skaitau Murakami knygą ir ten kaip tik buvo šis filmas paminėtas, tad pagalvojau, reik pagaliau pažiūrėti jį. Buvo keista, nes man buvo daugiau liūdna (dėl mirčių, dėl to, ką galima padaryt, kad tik pinigų į kišenę daugiau pribirėtų) nei baisu. Įtampa jautėsi gal tik paskutines dešimt minučių, o iki tol - viskas lėtai, ramiai, tačiau vis vien pakankamai įdomus, išlaikantis dėmesį. Kraujo minimaliai, įsivaizduoju, kiek jo būtų, jei statytų šiais laikais doh.gif Visai patiko.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Kaip smagu, kad atradau tokią temą, labai smagiai susiskaito jūsų įspūdžiai, emocijos, recenzijos smile.gif Ačiū 4u.gif

QUOTE(LEEja @ 2015 01 26, 15:05)
The Theory of Everything (2014)
123 min  -  Biography | Drama | Romance

turiu pastebėti, kad mano supratimu,kalbant apie vaidybą - Still Alice net šalia šito filmo nestovėjo, kaip tik paskaičiau, kad Moore už vaidmenį jau šluojasi apdovanojimus, ji puiki, patinka man labai, bet jos Alzheimeris, palyginus su tuo, ką Redmaynas čia daro - pradinukų lygio...
o šiaip, aišku, panašu į Skafandrą ir drugelį, bet tas nėr blogai šiuo atveju

Vakar pažiūrėjau. Nors žiūrėt pradėjau 24 val., bet neužmigau, visą peržiūrėjau biggrin.gif O užmigau ramiu miegu smile.gif Man patiko. Na taip, holivudinis, bet iki šiol išvis nežinojau apie tokį fiziką, dabar žinau smile.gif Ir apie išsėtinę sklerozę tiek nežinojau. Pasisėmiau stiprybės, pavyzdžio kaip galima mylėti, būti užsispyrusiam, darbščiam, suprantančiam. Pagrindinio veikėjo vaidyba nereali, o ir žmonikė labai gerai "susivalgė". Prieš žiūrėdama buvau nusiteikus pesimistiškiau. Patiko labiau nei tikėjausi.

QUOTE(starke @ 2015 01 26, 18:27)
Prisiskaiciau jusu komentaru ir nebenoriu ziureti sio filmo. Labiausiai turbut del to, kad panasus i Drugeli ir Skafandra, nes is nuobodulio vos neuzmigau ir ne kiek nesuzavejo pastarasis  blush2.gif

Dabar jau noriu pamatyti Still Alice ir Drugelį ir Skafandrą smile.gif
Atsakyti