Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(starke @ 2015 01 14, 20:33)

As prisiminiau man patiko visai nesenai ziuretas Stonehearst Asylum, raso trileris, bet man toks biski mindfuck smile.gif

Aciu Starke uz si filma,visai gerai man susiziurejo vakar pries nakti mirksiukas.gif
Patiko smile.gif
Atsakyti
Vakar mane tiesiog sužavėjo The Theory of Everything. Natūralu, emocinga, nepersaldinta. Puiki vaidyba.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2014 10 07, 22:45)
Sveikos,
Filmas The Fault in Our Stars (2014) apie du isimylejusius jaunuolius, sergancius veziu. Tokiu romantisku dramu nelabai megstu, bet si lyg ir patiko, nes filmas kitoks, nuosirdus, romantiskas, (kiek per saldus) bet kartu su jumoru ir sarkazmu kalbama apie liga. Zinoma kai tokia tema kuriami filmai, jie griebia uz sirdies ir asareles nepastebimai rieda skruostais, susimastai apie gyvenima, gaili tokio likimo zmoniu, na ko ir sieke rezisierius ir galiu pasakyt jam puikiai pavyko.
Tiesa, nelabai supratau rasytojo sapalioniu-morales, na bet ten gal nelabai ir reik gylintis smile.gif

The fault in our star trailer
http://www.imdb.com/...6/?ref_=nv_sr_1

Pažiūrėjau ir aš, pradžioj išjungt norėjau, paskui ašarot pradėjau, tai pabaigiau žiūrėt biggrin.gif retai mane kada filmai sugraudina, bet per šitą išsiverkiau kaip reikiant biggrin.gif o šiaip nežinau kodėl toks aukštas įvertinimas imdb, nevertas rolleyes.gif
Atsakyti
o as katik paziurejau The ledge http://www.imdb.com/...0/?ref_=nv_sr_1
Paleidau ir as kazko snargli biggrin.gif Patiko ir rekomenduoju kas nematete tikrai neblogas 4u.gif
Daina labai istrigo,iskart parsisiunciau paklausyti smile.gif
Ir beje atradau dar viena simpatulia Charlie Hunnam,paziuresim ka jis savo repertuare gero turi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 19 sausio 2015 - 14:33
QUOTE(Vajuza @ 2015 01 19, 15:26)
Ir beje atradau dar viena simpatulia Charlie Hunnam,paziuresim ka jis savo repertuare gero turi smile.gif

jis pradžioj buvo parinktas 50 shades of grey filmui, bet galop atsisakė biggrin.gif
O iš repertuaro tai Cold Mountain vertas dėmesio, jei kartais dar neteko matyt wub.gif Tik kiek šio aktoriaus ten, neįsivaizduoju. Vis mąstau pažiūrėt jį, nes paskutinįsyk senokai žiūrėjau.

The Imitation Game
(2014) - iš tikrųjų, iš visų ,,oskarinių'' filmų šis mane labiausiai domino. Ne šedevras, bet ir nenusivyliau. Įtraukiantis, įdomus, B. Cumberbatch vaidyba sužavėjo, labai išplėtotas pagr. veikėjo charakteris, galima jį pažinti iš įvairių pusių. Pabaiga.. Truputį prieš tai googlinau apie Alaną Turingą, kurį Cumberbatch ir vaidino, tai žinojau, kaip baigsis, bet vis tiek paveikė, supykdė, nuliūdino, kad tokie dalykai buvo daromi tais laikais. Patiko.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 01 19, 21:45)
jis pradžioj buvo parinktas 50 shades of grey filmui, bet galop atsisakė  biggrin.gif
O iš repertuaro tai Cold Mountain vertas dėmesio, jei kartais dar neteko matyt  wub.gif Tik kiek šio aktoriaus ten, neįsivaizduoju. Vis mąstau pažiūrėt jį, nes paskutinįsyk senokai žiūrėjau.

Aciu,sio irgi nemaciau,bet treileris patiko mirksiukas.gif
Tuo paciu dar is jo repertuaro jau parsisiunciau [b]Children of men
,kazin ar ir ten jo bus daug,bet matau,kad pats filmas turetu buti neblogas. Brukstelsiu,kai paziuresiu abejus smile.gif

Kazko cia man puse teksto pasiryskino doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 19 sausio 2015 - 21:01
QUOTE(laTulipe @ 2015 01 19, 22:45)
The Imitation Game[/b] (2014) - iš tikrųjų, iš visų ,,oskarinių'' filmų šis mane labiausiai domino. Ne šedevras, bet ir nenusivyliau. Įtraukiantis, įdomus, B. Cumberbatch vaidyba sužavėjo, labai išplėtotas pagr. veikėjo charakteris, galima jį pažinti iš įvairių pusių. Pabaiga.. Truputį prieš tai googlinau apie Alaną Turingą, kurį Cumberbatch ir vaidino, tai žinojau, kaip baigsis, bet vis tiek paveikė, supykdė, nuliūdino, kad tokie dalykai buvo daromi tais laikais. Patiko.

ir aš šiandien pažiūrėjau.
nei labai patiko, nei ne - pagarba Turingui, filmas dėl to ir vertingas, kad tai biografija, jei tai būtų išgalvota istorija - nesudomintų ji manęs..
pabaigą nujaučiau...

Two Days, One Night (2014)
"Deux jours, une nuit" (original title)
95 min - Drama

bandau suprasti ar patiko ir nesuprantu.
istorija gan slogi - bet tokias aš ir mėgstu, bet čia kažkas yra, dėl ko negaliu vienareikšmiškai pasakyti, kad taip, puikus, patiko ir rekomenduoju
rodo moterį, kovojančią dėl savo darbo vietos
gal Cotillard čia netiko ar su scenarijum kažkas, bet žiūrint man nebuvo labai skaudu ar apmaudu dėl to, kas vyksta, nesusidarė įspūdis, kad trūks plyš tas darbas jai reikalingas..
Atsakyti
Iš kur parauti Sekretorę arba Pianistę bent su LT subtitrais? doh.gif 4u.gif Jei ne internete, tai gal bent DVD yra pirkti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 19 sausio 2015 - 22:13
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 18, 23:15)
Kas žiūrėjo Broadchurch, tai jau yra dvi naujo sezono serijos.

4u.gif ačiū, pirmą jau pažiūrėjau. įdomu, ką čia dar susuks. atrodė, kad baigėsi ta istorija su pirmu sezonu g.gif
Atsakyti
user posted image

Margin Call

2008 metai, stambaus investicinio banko darbuotojo programa aptinka finansinės katastrofos pradžią, moralė ir pinigai susigrumia dėl išeities recepto.
Puikus, sakyčiau filmas. Toks ekonominis trileris, įtampa ir graži aktorių komanda.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 01 19, 21:45)

The Imitation Game
(2014) - iš tikrųjų, iš visų ,,oskarinių'' filmų šis mane labiausiai domino. Ne šedevras, bet ir nenusivyliau. Įtraukiantis, įdomus, B. Cumberbatch vaidyba sužavėjo, labai išplėtotas pagr. veikėjo charakteris, galima jį pažinti iš įvairių pusių. Pabaiga.. Truputį prieš tai googlinau apie Alaną Turingą, kurį Cumberbatch ir vaidino, tai žinojau, kaip baigsis, bet vis tiek paveikė, supykdė, nuliūdino, kad tokie dalykai buvo daromi tais laikais. Patiko.

Man irgi patiko vaidyba, jo toks įdomus veidas, kartais pagaudavau save tiesiog žiūrint į jį nei klausydavau. Labai patiko filmas, nes žiūrėjau dėl Keiros, nors ir kaip erzintų, ir Goodo smile.gif

Foxcatcher/2014 - jau tokia nuobodybė, jokio veiksmo,nu nepatinka man Tatumas.

Gravity/2013 - geras, įtampa pastovi, delnai drėko rolleyes.gif

Sparkhouse/2002 - patiko, apie visą nugalinčią meilę, kad ir kaip ji baigtųsi. Alia šiuolaikinis "Vėtrų kalnas".

Dreamgirls/2006 - laabai ilgas, man per ilgas, kitaip būtų visai nieko.
Atsakyti
Su sūnum pažiūrėjom Annie - patiko labiau negu tikėjausi eidama. Graži muzika, lengva šviesi istorija, komiškos situacijos.
Atsakyti