Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(brum @ 2015 01 18, 12:02)
ar tu apie Jonyno filmą? jo ilgis 109 min

Taip, Jonyno, ką tik atsidariau vėl filmą - trukmė valanda 38 min.
Atsakyti
Electrick Children (2012)

user posted image

filmas apie paauglius, bet ne paaugliams. Fundamentalioje mormonų religinėje bendruomenėje gyvenanti mergaitė pirmą kartą išgirsta roko muziką ir, jos įsitikinimu, nuo jos pastoja. Įdomus pateikimas atsitiktinumų ir sudėtingos savęs paieškos paauglystėje. Filmas gana šviesus, tyras. Man patiko.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 01 17, 20:09)
tikrai, tik dabar susimąsčiau, kad gi Only lovers.. tai nenominuotas

Nesuprantu uz ka toks nuobodus filmas turetu buti nominuotas blush2.gif
Kuo jums patiko, gal turi kazkokia gilesne reiksme kurios as neizvelgiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Čija @ 2015 01 18, 11:20)
Taip, Jonyno, ką tik atsidariau vėl filmą - trukmė valanda 38 min.

nu tai 1 valanda 38 min = 98 min smile.gif tai gal ir trūksta galo. nemačius, negaliu pasakyti, kuo baigės smile.gif
Atsakyti
Niu tai akivaizdu, kad trūksta pabaigos, Ieva brenda į jūrą ir bac - viskas baigiasi doh.gif Ir niekur nerandu, kur būtų visas filmas, o taip norisi pabaigą pamatyti ar bent žinoti, kaip baigiasi..
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2015 01 18, 13:48)
Kuo jums patiko, gal turi kazkokia gilesne reiksme kurios as neizvelgiau rolleyes.gif

man jis stebuklingas ir nė sekundei ne nuobodus 4u.gif

patiko viskuo - spalvomis, nuotaika, muzika, siužetu, dialogais, aktoriais, mintim ir išpildymu
filmuotas realiai Tanžyre ir Detroite, jokių žalių sienų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 18, 12:32)

oo, kaip tik ta pati aktorė, kuri nuotraukoj, vaidino ir vakar mano matytam We Are What We Are. bigsmile.gif O filmą pasižymiu ateičiai.

QUOTE(FoxLady @ 2015 01 18, 12:48)

Mano nuomone,bent jau už geriausią kinematografiją tikrai nominacijos jis buvo vertas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 01 15, 17:46)

Man tai gaila, kad Ralph Fiennes nebuvo pastebėtas. Taip norėjau, kad nominuotas būtų už "Grand Bud. hotel".
QUOTE(Prietarai @ 2015 01 17, 20:57)

"Memphis" sudomino.
QUOTE(LEEja @ 2015 01 17, 21:09)
tikrai, tik dabar susimąsčiau, kad gi Only lovers.. tai nenominuotas

Aha, tikrai, kokia neteisybė. verysad.gif smile.gif
QUOTE(FoxLady @ 2015 01 18, 12:48)
Nesuprantu uz ka toks nuobodus filmas turetu buti nominuotas.

Na ko čia nesuprasti, vienoms nuobodus, kitoms nuostabus- paprastai su dauguma filmų taip būna.

Aš turbūt kokį mėnesį jokio filmo nebuvau žiūrėjusi, visiškai nebuvo noro, bet ši tema pagaliau išjudino- užsinorėjau ir aš I origins pamatyti, kai visos tiek apkalbėjot (o ir pirmam puslapy įdėta nuotrauka labai įstrigo). Patiko jis man, savo tokiu ramumu, protingais veikėjais, įdomiom mintim. Nors kažkokio didelio "wow" ir nebuvo. O Michaelas Pittas, kurį šiaip nelabai mėgstu, patiko labiausiai iš visko, ką esu su juo mačiusi.

Dar pažiūrėjau Rudderless (2014)- filmą apie vaiko netekusį tėvą, kuris randa sūnaus įrašytas dainas ir pats jas dainuodamas bando geriau jį pažinti, pajusti artumą ir lengviau išgyventi netektį. Visai neblogas filmas, dainos puikios, patys aktoriai dainuoja (ir gerai vaidina). Patiko, nors ir nepalietė taip smarkiai kaip tikėjausi (skirtingai nei pvz. "The music never stopped")- na bet čia ne filmo kaltė, kad yra toks koks yra.
Atsakyti
American Sniper (2014)
132 min - Action | Biography | Drama

ką gi, čia matyt pirmas ne balalaikinis Cooperio vaidmuo? Kietas jis čia, pradžioj net sunku pažinti buvo, svorio gerai priaugęs ir šiaip - veidas kitas smile.gif
nežinau, politizuotas filmas stipriai, kaip pernai Argo buvo, dabar šitas - Amerika daro reveransą pati sau, bet sutinku - didvyrius pagerbti reikia.
filmas ne toks patosiškas, kaip Gran torino - Eastwoodą aš nelabai mėgstu, tai, ko gero, tik tiek temačius ir esu jo
bet pabaiga kažkodėl pribloškė
Atsakyti
Kas žiūrėjo Broadchurch, tai jau yra dvi naujo sezono serijos.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 01 17, 21:07)
We Are What We Are[/b] (2013) - siaubo drama / trileris, vėliau pažiūrėjau, kad čia remake'as meksikiečių filmo. Keistas, niūrus, lėtas, tačiau įtraukiantis, o kulminacija tai ohoho kokia, be žado paliko  biggrin.gif Man kažkiek atmosfera panašus į Stoker, gal dar į Dogtooth. Patiko.

košmaras.Supykino.Nepatiko.
Atsakyti
Mandariinid (mandarinai) - nuostabus filmas, kuris vėl itraukiamas į geriausių matytų filmų sąrašą. filmas lėtas ir niūrus, bet man nei sekundei nebuvo nuobodus.
Gruzijoje vyksta karas. Vienkiemyje gyvenantis estas išgelbėja du sužeistus priešus kareivius. ankščiau jie kariavo skirtinguose frontuose, o dabar turi gyventi po vienu stogu....
Atsakyti