QUOTE(laTulipe @ 2015 01 15, 17:46)
Man tai gaila, kad Ralph Fiennes nebuvo pastebėtas. Taip norėjau, kad nominuotas būtų už "Grand Bud. hotel".
QUOTE(Prietarai @ 2015 01 17, 20:57)
"Memphis" sudomino.
QUOTE(LEEja @ 2015 01 17, 21:09)
tikrai, tik dabar susimąsčiau, kad gi Only lovers.. tai nenominuotas
Aha, tikrai, kokia neteisybė.
QUOTE(FoxLady @ 2015 01 18, 12:48)
Nesuprantu uz ka toks nuobodus filmas turetu buti nominuotas.
Na ko čia nesuprasti, vienoms nuobodus, kitoms nuostabus- paprastai su dauguma filmų taip būna.
Aš turbūt kokį mėnesį jokio filmo nebuvau žiūrėjusi, visiškai nebuvo noro, bet ši tema pagaliau išjudino- užsinorėjau ir aš
I origins pamatyti, kai visos tiek apkalbėjot (o ir pirmam puslapy įdėta nuotrauka labai įstrigo). Patiko jis man, savo tokiu ramumu, protingais veikėjais, įdomiom mintim. Nors kažkokio didelio "wow" ir nebuvo. O Michaelas Pittas, kurį šiaip nelabai mėgstu, patiko labiausiai iš visko, ką esu su juo mačiusi.
Dar pažiūrėjau
Rudderless (2014)- filmą apie vaiko netekusį tėvą, kuris randa sūnaus įrašytas dainas ir pats jas dainuodamas bando geriau jį pažinti, pajusti artumą ir lengviau išgyventi netektį. Visai neblogas filmas, dainos puikios, patys aktoriai dainuoja (ir gerai vaidina). Patiko, nors ir nepalietė taip smarkiai kaip tikėjausi (skirtingai nei pvz. "The music never stopped")- na bet čia ne filmo kaltė, kad yra toks koks yra.