Prisijungčiau tesco
Sveiki, gal kas uzaknesit is amazon.co.uk? prisijungciau su batukais
Kviečiu prisijungti prie cocooncenter.co.uk Kaunas/Panevezys.Priimsiu iki nemokamo siuntimo, dabar turiu 60 eurų.
QUOTE(irisas @ 2015 01 19, 00:20)
Kviečiu prisijungti prie cocooncenter.co.uk Kaunas/Panevezys.Priimsiu iki nemokamo siuntimo, dabar turiu 60 eurų.
Sveikutes, pareklamuoti kokį ten jūros vandenuka lyg siuntetes, kokia kaina išeina? Prisijungiau, as iš Kauno
QUOTE(sigitela @ 2015 01 19, 08:57)
Sveikutes, pareklamuoti kokį ten jūros vandenuka lyg siuntetes, kokia kaina išeina? Prisijungiau, as iš Kauno
Aš iš ten pati nesu pirkus, čia bus pirmas mano užsakymas, bet pirkau su kita mergaite http://www.cocooncen...135ml/3868.html
Gal kas nors ką pareklamuotų iš cocooncenter
Daugiau nebepriimu
Labas rytas,
mergaites, jei is Amazon.de issiusta preke neturi siuntimo koduko sekimui, tai jos paprastu pastu laukti?
mano dvi prekes atskirai issiunte, tai viena turi DHL koda, kita neturi jokio. pirma karta man taip pasitaike
mergaites, jei is Amazon.de issiusta preke neturi siuntimo koduko sekimui, tai jos paprastu pastu laukti?
mano dvi prekes atskirai issiunte, tai viena turi DHL koda, kita neturi jokio. pirma karta man taip pasitaike
QUOTE(adriatic @ 2015 01 19, 08:51)
Labas rytas,
Pastu be kodo turetu ateiti
Na jau tesco dviese esam, ar butu dar mergaiciu ? As beje Kaune. Siuntimas kaip suprantu 10 svariuku