Mergaites, gal galite pagelbeti? Ka cia praso apmokant SD paskutineme zingsnyje ? juokio numeriuko tuoje vietoje neturiu ?
Issue Number
(if available): ???
Mergaites, gal kuri uzsakynesit is sportsdirect? Prisijungciau
QUOTE(Agnyke @ 2015 01 14, 20:06)
Mergaites, gal galite pagelbeti? Ka cia praso apmokant SD paskutineme zingsnyje ? juokio numeriuko tuoje vietoje neturiu ?
Issue Number
Issue Number
tuscia
QUOTE(Otra @ 2015 01 14, 20:06)
Mergaites, gal kuri uzsakynesit is sportsdirect? Prisijungciau
as, siuntimas is uk 2e butu. Telsiai, persiunciu
kudikiss@yahoo.com
QUOTE(kudikiss @ 2015 01 14, 21:09)
tuscia
jo, bet raso taip:
Jūsų atliekama operacija turi būti patvirtinama slaptažodžiu, kuris bus patikrintas Jūsų banko. Įvestas slaptažodis nebus žinomas ar saugomas internetinės parduotuvės sistemoje.
Ir tuscias langelis paliktas... is kur man paimti ta slaptazodi?
QUOTE(Agnyke @ 2015 01 14, 20:15)
jo, bet raso taip:
Jūsų atliekama operacija turi būti patvirtinama slaptažodžiu, kuris bus patikrintas Jūsų banko. Įvestas slaptažodis nebus žinomas ar saugomas internetinės parduotuvės sistemoje.
gal kas labiau zino, as gaunu tada i telef sms su koduku, suvedu ir volia
QUOTE(Agnyke @ 2015 01 14, 20:15)
jo, bet raso taip:
Į Issue Number nieko nevedate. O slaptažodį reikia vesti tą, kurį pasirinkote registruodama kortelę saugiuose pirkimuose
QUOTE(Beautiful Life @ 2015 01 14, 21:27)
Į Issue Number nieko nevedate. O slaptažodį reikia vesti tą, kurį pasirinkote registruodama kortelę saugiuose pirkimuose
Aaaa, viskas aisku ... Supratau... Aciu
QUOTE(Garbane* @ 2015 01 14, 17:24)
as labai laukiu, kas rinktu i UK per tuki:) Vilniuje
prisijungciau prie tesco rubu ir as
dar sakykit is kur pigiau perkate weledos kremukus, domina rankoms kremukas su pomegranate ju, labai labai geras
Ar is sios parduotuves siuncia i lietuva http://www.aliexpress.com?
QUOTE(giedre-marija @ 2015 01 14, 21:01)
Siuncia
Sveikos, koks dabar didžiausias nuolaidos kodukas Thebodyshop sale prekėms?
QUOTE(Lin1 @ 2015 01 14, 20:58)
dar sakykit is kur pigiau perkate weledos kremukus, domina rankoms kremukas su pomegranate ju, labai labai geras
Man rodos, www.bio-apo.de geros weleda produkcijos kainos
O galima, aišku, ir iHerb žiūrėt - ten irgi nemažas pasirinkimas. O šiaip, dabar visą savaitę (iki 21 d.) dar papildoma 10% nuolaida absoliučiai visoms kūno priežiūros ir kosmetikos priemonėms (kremams, muilams, šampūnams, kosmetikai ir t.t.). Tai yra ir tas pats Weleda Pomegranate Regenerating Hand Cream - reikia skaičiuotis, kur labiau apsimoka