Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(vikruole @ 2015 01 13, 12:36)
Gal kas renka cocoocenter?

Renku vilniuje, bankas swed arba seb ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Varikė @ 2015 01 13, 11:09)
Gal kas nori greitai prisijungti prie sportsdirect

nes mano prekių, kai kurių mažas kiekis. Noriu užsakyti kuo greičiau.

Renku sportsdirect
Noriu užsakyti iki pietų, užsakinėsiu eurais. Priimsiu pora mergaičių su nedideliais krepšeliais, kad pasidalinti siuntimo mokestį.
Vilnius, Pilaitė
Swedbankas

varike.varike@gmail.com
laiško tema - SD, vardas pavardė, telefonas, nikas, bankas

siųskite tvarkingus krepšelius - copy paste būdu laiško tekste (jei nepavyksta,tvarkingos nuorodos su kiekiais ir kainom).


Užsakyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2015 01 12, 20:24)
merginos, o gal kuri bandete pirkti is JAV nuomotu adresu? idomu kaip geriau gaunasi ar pirkt per tarpininkes ar per tas firmas siustis  g.gif



Šiuo metu kaip tik bandau pirmą kartą. Norėjau registruotis JAVsiuntos https://www.facebook.com/javsiuntos Parašiau laišką sausio 5 d. Gavau automatinį laišką, kad ačiū, atsakysime. Ir iki šiol jokio atsakymo negavau schmoll.gif
http://www.usa2you.lt/ užsiregistravau greitai. Šiuo metu laukiu pirmos siuntos per juos. Jei gerai supratau, jie ir išmuitina patys.
Bet žiūrint finansinę naudą, manau tarpininkės laimi. Firma apvalina svorį 0,5 kg tikslumu. Taip pat teks susimokėti importo PVM ir kt tenkančius mokesčius.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2015 01 13, 13:05)
Šiuo metu kaip tik bandau pirmą kartą. Norėjau registruotis JAVsiuntos https://www.facebook.com/javsiuntos Parašiau laišką sausio 5 d. Gavau automatinį laišką, kad ačiū, atsakysime. Ir iki šiol jokio atsakymo negavau  schmoll.gif
http://www.usa2you.lt/ užsiregistravau greitai. Šiuo metu laukiu pirmos siuntos per juos. Jei gerai supratau, jie ir išmuitina patys.
Bet žiūrint finansinę naudą, manau tarpininkės laimi. Firma apvalina svorį 0,5 kg tikslumu. Taip pat teks susimokėti importo PVM ir kt tenkančius mokesčius.


per javsiuntos moketi jokiu kitu mokesciu nereikia

is usa reikia gerai pasistudijuoti kiekviena parde, perkant is ten, nevengiu pasinaudoti ir tarpininku paslaugomis, nes prisideda shipingas ir jeigu nori poros nebrangiu pirkinuku, tai kaina geresne per tarpininkes gaunasi, plius jos turi savo koduku.
Atsakyti
Kaune galeciau uzsakyti cocooncenter.co.uk. Rinkciau iki nemokamo siuntimo (199 eurai). But gerai uzsakyti iki savaitgalio, bet ar bus norinciu? Krepselius siuskit - gaaabriele@yahoo.com smile.gif Laiske nurodykit SM nika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AlmaJa @ 2015 01 13, 12:19)
Tai tada nelabai kas pigiau gaunasi jei mazesni svori siusti reikes. Nes dar tada persiuntimo mokestis vistiek prisideda.

Tai mazesni svori nei 7kg apsimokes daugiau siustis tiesiai i LT nei per tuki. Nes zuvies tauku is boot.com buteliukai tikrai nesudarys tokio svorio. O ir jeigu butu tie 7kg. tai tada dar brangiau gausis nei 9,99svaro.

Gal zinot kas svori vienos pakuotes 180kapsuliu?


jei pasiimsit Kaune - uz persiuntima moket nereiks, tik jei nebus 7 kg - gausit ne i namus, o pas kuria nors nare, kuri priims kooperacija - arba i namus, jei sutiksit priimt dar keliu mergaiciu siuntinukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varikė @ 2015 01 13, 14:02)
Užsakyta  4u.gif

doh.gif pavėlavau, gal dar kas užsakinės iš sportsdirect ax.gif
Atsakyti
sakykit, ar uzsakant is tesco galima ir elektros prietaisus siustis?
domina:
http://www.tesco.com...et/112-3061.prd
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2015 01 13, 14:22)
Kaune galeciau uzsakyti cocooncenter.co.uk. Rinkciau iki nemokamo siuntimo (199 eurai). But gerai uzsakyti iki savaitgalio, bet ar bus norinciu? Krepselius siuskit  - gaaabriele@yahoo.com smile.gif Laiske nurodykit SM nika smile.gif

O gal kas Klaipedoj renka is cocooncenter? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2015 01 13, 13:38)
doh.gif  pavėlavau, gal dar kas užsakinės iš sportsdirect ax.gif


O kokiam mieste reikia? Aš Vilniuje gal užsakinėsiu.
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2015 01 09, 20:07)
Turiu nenaudojams pakuotes po 400 tablečių: Nr. 11 (neprapakuota pakuotė), Nr.3, Nr.4, Nr. 6 ir Nr.7 prapakuotos pakuotės, trūksta max po 4-6 tabletytes.  Galiojimas iki 2018-03/05 mėn.

Nebeturiu nei vienų smile.gif
Atsakyti
gal kas turit koduku pasidalinti is cocooncenter?
Atsakyti