Įkraunama...
Įkraunama...

Austėjos atėjimas į gyvenimą

QUOTE(Jura 22 @ 2005 07 16, 09:54)
Labai gražu  clap.gif  clap.gif

Malonu smile.gif
QUOTE(Džastine @ 2005 07 19, 11:59)
Labai gražiai parašyta...
Net ašarėlė nuriedėjo... biggrin.gif

Ačiū labai smile.gif
QUOTE(baltagulbe @ 2005 07 19, 16:31)
Šaunuolė mamytė thumbup.gif  4u.gif  Tokia graži tavo istorija, kad net susigraudinau cry.gif  wub.gif  Aukit sveikutės ir būkit gerutės. Sekmės jums 4u.gif  thumbup.gif  4u.gif

Ačiū už palinkėjimus.
QUOTE(Nersim @ 2005 07 19, 21:02)
Kiekvienas  tavo  žodis beldžiasi  į  širdį...

Skaitant  darosi  taip  malonu  ir gera, nes  jauti, kad  šis vaikas į  pasaulį  ateina  laukiamas  ir  geidžiamas.

Kiekvienas  tavo  žodis  perveria širdį  kiaurai  ir  pasilieka  amžiams.

Ar  gali  būti  kas  gražesnio  už tavo  žodžius  ir iš  jų  sklindančią  meilę  dukrai, sūnui  ir vyrui?Nereikia  net  ir  atsakymo.

Kiekvienas  tavo  žodis  atneša  palaimą  ir  tikėjimą  gražesniu  gyvenimu, laimingesne  ateitimi.

Kiekvienas  tavo  žodis suteikia  viltį  ir  norą laukti  to  mažo  žmogelio...

Ačiū  už  galimybę, viltį  ir  meilę  žinoti, kad  jumyse  glūdi  laiminga  Jūsų  ateitis  ir  nepaprastas  gyvenimas...Sėkmės ir  begalinės
  laimės  Jums  linki  Nersim 4u.gif

Nersim,tikiu,kad tavo šeima ir tu pati esi tokia pati laiminga,tokia pati tyra ir nuoširdi. Tai matyti iš tavo posto. Ir ačiū tau už linkėjimus smile.gif
QUOTE(Kristina23:) @ 2005 07 20, 14:06)
Nuostabi istorija, ir dar gimimo diena pati puikiausia:)) manoji irgi gime birzelio 13 d. 7.15 val. drinks_cheers.gif  tik trim metais anksciau ax.gif bet tik pirma, o tau jau antras vaikutis:)) linkiu sekmes. 4u.gif

Skaičius 13 vyrauja mūsų giminėje.

QUOTE(sigitac @ 2005 07 20, 18:45)
SKAITAU IR DZIAUGIUSI...IR ASAROJU,TAIP GARZIAI ISPASAKOTA...
NET UZSIMANIAU KUDIKELIO  g.gif AUKIT DIDUTES...

Linkiu kada nors susilaukti nuostabaus stebuklėlio wub.gif
Atsakyti
Taip gražu.... net susigraudinau cry.gif wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif Na galesi dabar kasytes pint. 2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliuk @ 2005 07 27, 16:58)
thumbup.gif Na galesi dabar kasytes pint. 2.gif

Labai labai norėjau dukrytės,o kai pradėjau lauktis,nuo pat pradžių jutau,jog tai JI pas mane po širdele gyvena. wub.gif Laukiu tos dienos,kada galėsiu ją puošti kaspinais. rolleyes.gif Tik vis tie plaukučiai neskuba augti doh.gif ....beje,kaip ir dantukai doh.gif
Atsakyti
KIEKVIENĄ KARTĄ KAI SKAITINĖJU VIS ĮLENDU TAVO ISTORIJA PASKAITYTI JI MAN TOKIA GRAŽI. ax.gif TEGUL PATYS GERIAUSI ANGELAI SAUGO TAVE IR TAVO ŠEIMĄ 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Jeckau kaip grazu, vos neapsiverkiau cry.gif

Dideliausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

nuostabu!
Atsakyti
Kaip garžu wub.gif wub.gif wub.gif .ašarėlė man rieda, nes tuoj ir aš pamatysiu savo stebūklėlį wub.gif

Aukit stipručiai ir sveikučiai, tegul jųsų šeimą saugo angeliukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
rolleyes.gif Labai labai grazu wub.gif Bukit laimingi ir sveiki 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, beskaitant taip ir prisimenu save gimykloje. Tas naibaigiantis laukimas ir skausmas, beja, pastarasis tuojau užsimiršta išvydus savo gražiausią kūdikį pasaulyje...
Įsivaizduoju, jog esi švelniausia ir geriausia mama thumbup.gif
Auk, Austute, sveika ir didelė, o mamai neblėstančios meilės ir tokio pat švelnumo 4u.gif
Atsakyti
Vaje kas per stebuklas,vienas pasakojimas , o sitiek moteru suvirkde, as neisimtis smile.gif .Labai graziai parasyta, ir tas gimdymas neatrode toks skausmingas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai dėkoju visoms,užsukančioms paskaityti mano istorijos wub.gif mirksiukas.gif Ir ačiū už gerus žodžius ir palinkėjimus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti