Įkraunama...
Įkraunama...

Žmona "gyvena" sex pažinčių portale.

QUOTE(Moonte @ 2015 01 16, 17:46)
O as absurdo nematau. Tiesiog poroje buna, kad vienas baige myleti, o kitas dar myli, tad jam reikalingas laiko tarpas "palaidoti" savo meile. Zmones bando atgaivinti kitame mele, nes mano kad dar ne viskas prarasta, nes viltis mirsta paksutine. Kiti lengvai paleidzia, siaip, manau lengvai paleidzia dazniausiai tie kuriem isbleso jausmai, arba tie kurie labai myli, uzlipa sau ant gerkles savo jausmam, nes jam svarbu kad mylimas zmogus butu laimingas, bet tai jau musuose retenybe, sio veiksmo lengvu nepavadinsi, tai tik tariamas "lengvas paleidimas".

O siaip dazniausiai vyksta akivaizdi meiles mirimo agonija su visais tai lydimais padariniais. SM per akis, kai moteriskes bando atgaivinti seima. Nemanau kad deretu smerkti zmogu, kuri kazkada mylejai, vien todel kad jo jausmai tau neisgaruoja kaip dumas. Tiesiog reikia daugiau supratimo. Bet vienareiksmiskai pritariu, kad vien is gailescio gyventi su zmogumi neverta, tai beprasmis vilties suteikimas, vadinasi, agonijos pratesimas.

Ka pasiulyciau tema sukurusiam vyriskiui. Paleiskit ja, jei ji jusu ji sugris jei ne, vadinasi ne. Neretai buna kad zmones tik prarade pradeda branginti ka turejo.
Neaukokite gyvenimo iliuzijom, duokite sau sansa myleti ir buti mylimam, galimai jus sutiksite moteri kuriai busite brangus ir jai nereikes papildomu virtualiu veiksniu.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Duodu 95% tikimybe, kad autorius paauglyste praleido su mama be tevo. Tokiomis aplinkybemis nieko keista, kad ir uzauges laikosi uz bobos sijono. Kaip elgtis tokiam mamyciukui? Gal bandyti pasiulyti su zmona dalyvauti grupinese orgijose? Beje, visko neskaiciau, bet itariu, kad zmona jam atsisake teikti lytines paslaugas. Kitu atveju gaunasi, kad ryte vienam duoda, o vakare teisetam vyrui. Na is 100 viena moteriske gal ir galetu taip elgtis.

Butu visai fantasmagoriska, jeigu sio vyro seimoje dar yra paauglys sunus. Kaip patarleje obuolys prie tokios obels... Visa laime, kad pagaliau Lietuvoje atsiranda sauktiniu kariuomenes uzuomazga. Tik sudetinga spresti ar po lietuviskos kariuomenes is ten sugriztu didesnis vyras, negu ten tarnavusios merginos.

Beje, man paciam paauglyste teko gyventi be tevo po motinos sparneliu. Buvo simpatija, kuri atsisake su manimi, dar vaiku, "romantisku" santykiu. Teko pasitreniruoti su kita ir dar kita. Ir taip susigrazinti buvusia simpatija. Tik man jau ji neberupejo po to kai su ja patenkinau savo "pazeminima".
Toks gyvenimas. Ne vien tik "meiles" moteriskems reikia.
O mano mamyte, mane auklejusi geru, mandagiu ir paklusniu berniuku, po mano tokios paauglystes prazilo. Buvo tai pries 40 metu. Santykiai iki siol su motina yra salti. Pries kelias savaites ji man eilini karta del to eme priekaistauti. Atreziau, kad tegu labai nesitiki meiliu is sunaus, augusio be tevo. O tai pasiuto, kad tevas buvo sioks anoks. O man tevas nei blogesninis, nei geresnis uz motina. Dar kiek ir buciau pleides rusisku keiksmazodziu tirada.
Suprantu savo motina: issiskyre su "blogu" vyru, negavo kito, tai negi mano, kad as vyra kazkokiu budu kompensuosiu?
Atsakyti
QUOTE(FIEDZIA @ 2015 09 18, 15:04)

Santykiai iki siol su motina yra salti. Pries kelias savaites ji man eilini karta del to eme priekaistauti. Atreziau, kad tegu labai nesitiki meiliu is sunaus, augusio be tevo. O tai pasiuto, kad tevas buvo sioks anoks. O man tevas nei blogesninis, nei geresnis uz motina. Dar kiek ir buciau pleides rusisku keiksmazodziu tirada.

Ir čia jums atrodo tinkamo elgesio ir tinkamo mąstymo modelis? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FIEDZIA @ 2015 09 18, 14:04)
O mano mamyte, mane auklejusi geru, mandagiu ir paklusniu berniuku, po mano tokios paauglystes prazilo. Buvo tai pries 40 metu. Santykiai iki siol su motina yra salti. Pries kelias savaites ji man eilini karta del to eme priekaistauti. Atreziau, kad tegu labai nesitiki meiliu is sunaus, augusio be tevo. O tai pasiuto, kad tevas buvo sioks anoks. O man tevas nei blogesninis, nei geresnis uz motina. Dar kiek ir buciau pleides rusisku keiksmazodziu tirada.
Suprantu savo motina: issiskyre su "blogu" vyru, negavo kito, tai negi mano, kad as vyra kazkokiu budu kompensuosiu?

Jūsų motina jus BENT jau augino, kaip mokėjo ir galėjo, o ne paliko kaip tėvas, ir tikrai turėtų būti gėda ją kaltinti, kad augote be tėvo. Juk TĖVO nebuvo, o ne MAMOS. Džiaukitės, kad bent jau su motina augot, o ne nutrenktas į vaikų namus, kur visi, kas nori, dulkina. galų gale... 40 metų praėjo. gal jau laikas būtų palikti nuoskaudas, ar į kapus jas norite išsinešti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 18 rugsėjo 2015 - 15:26

Beje, man paciam paauglyste teko gyventi be tevo po motinos sparneliu.

O tai ko savo tėtuko nesusiradot, kad jau taip jį mylit šitiek metų g.gif Ir ydomu ar pats vaikų turit? Kokie santykiai su jais?
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 09 18, 18:23)
O tai ko savo tėtuko nesusiradot, kad jau taip jį mylit šitiek metų g.gif Ir ydomu ar pats vaikų turit? Kokie santykiai su jais?

Žmogus 40 metų kaltina motiną, nes anoji neišlaikė tėvo šalia doh.gif Jokio kritinio mąstymo jis taip ir neįgijo. Įsižeidęs vaikas.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 09 18, 16:24)
Jūsų motina jus BENT jau augino, kaip mokėjo ir galėjo, o ne paliko kaip tėvas, ir tikrai turėtų būti gėda ją kaltinti, kad augote be tėvo. Juk TĖVO  nebuvo, o ne MAMOS. Džiaukitės, kad bent jau su motina augot, o ne nutrenktas į vaikų namus, kur visi, kas nori, dulkina. galų gale... 40 metų praėjo. gal jau laikas būtų palikti nuoskaudas, ar į kapus jas norite išsinešti?

drinks_cheers.gif
QUOTE(Emma Goldman @ 2015 09 21, 13:26)
Žmogus 40 metų kaltina motiną, nes anoji neišlaikė tėvo šalia doh.gif Jokio kritinio mąstymo jis taip ir neįgijo. Įsižeidęs vaikas.

Tėvo, matyt, ni sluchu ni duchu, užtai ir kaltina tą, kuri yra šalia ir tų kaltinimų išklauso g.gif Neduokdie tokį vyrą gaut, užėstų negyvai.
Atsakyti
Duodu 95% tikimybe, kad autorius paauglyste praleido su mama be tevo. Tokiomis aplinkybemis nieko keista, kad ir uzauges laikosi uz bobos sijono. Kaip elgtis tokiam mamyciukui? Gal bandyti pasiulyti su zmona dalyvauti grupinese orgijose? Beje, visko neskaiciau, bet itariu, kad zmona jam atsisake teikti lytines paslaugas. Kitu atveju gaunasi, kad ryte vienam duoda, o vakare teisetam vyrui. Na is 100 viena moteriske gal ir galetu taip elgtis.

Butu visai fantasmagoriska, jeigu sio vyro seimoje dar yra paauglys sunus. Kaip patarleje obuolys prie tokios obels... Visa laime, kad pagaliau Lietuvoje atsiranda sauktiniu kariuomenes uzuomazga. Tik sudetinga spresti ar po lietuviskos kariuomenes is ten sugriztu didesnis vyras, negu ten tarnavusios merginos.

Beje, man paciam paauglyste teko gyventi be tevo po motinos sparneliu. Buvo simpatija, kuri atsisake su manimi, dar vaiku, "romantisku" santykiu. Teko pasitreniruoti su kita ir dar kita. Ir taip susigrazinti buvusia simpatija. Tik man jau ji neberupejo po to kai su ja patenkinau savo "pazeminima".
Toks gyvenimas. Ne vien tik "meiles" moteriskems reikia.

Kaz cia,? Cia ant juoko rasyta ar psichiskai nesveiko?
Atsakyti
O siaube. Cia vyras ar moteris sita posta rasyt pradejo. Blem, buk vyriskas, supakuok smutkes ir paleisk ja. Nores sugris, nenores bus ramu
Atsakyti
Draugauju jau pusmeti ,o drauge ziuriu ,,sedi,, pazinciu portale i klausima ;ka ji ten veikia,susinepatogino ir atsake-kad nieko rimto ,tik taip.
O ten idomu ,,sedeti,, nerimtai ar nieko tokio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliukassss @ 2017 04 18, 07:56)
Draugauju jau pusmeti ,o drauge ziuriu ,,sedi,, pazinciu portale i klausima ;ka ji ten veikia,susinepatogino ir atsake-kad nieko rimto ,tik taip.
O ten idomu ,,sedeti,, nerimtai ar nieko tokio  rolleyes.gif

Tikrina ar gražiausią, įdomiausią pasirinko gal mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu matyt .. cia kaip -moteru blaiviu protu nesuprasi g.gif
Atsakyti