Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna ir laukiuosi

Sveikos, mielos mamytės,

Čia rašo tikriausiai labiau dukrytė, tik labai išsigandusi ir pasimetusi. Bendraamžės neturi atsakymų, nesinori gąsdinti mamos, o kiek girdėjau, jūs, mamytės, visada linkusios pagelbėti ir padėti. Man 17 metų ir kaip žinia, paauglystė toks laikas, kad radus mylimą berniuką, norisi išbandyti viską. Išbandyti išbandėm, bet vis dėlto nusprendėm, kad dar ankstoka rimtoms draugystėms su normaliu lytiniu gyvenimu, todėl vėl grįžom prie ramaus ir vaikams tinkamo gyvenimo. Taigi, mano pirmasis kartas buvo rugpjūčio mėnesį, nuo to karto daugiau ir nebebandėm. Rugsėjo, spalio ir lapkričio mėnesiais turėjau reguliarias ir normalias mėnesines, viskas tvarkoje, tačiau gruodžio mėnesį mėnesinės buvo kažkokios keistos, negausios ir labai trumpos. Negana to, lyg ir pastambėjau, paprastai liesas mano pilvas apsitraukė nemažu sluoksniu riebaliukų, paskutiniu metu lyg ir pykina, nedažnai ir nestipriai, bet dažnai skauda pilvo apačią, jaučiuosi labai pavargusi, norisi tik gulėti, įvairūs keisti jausmai visame pilve. Aišku, negyvenu pačio ramiausio gyvenimo būdo, ir su draugais mėgstu pabūti, daug mokausi, mažai miegu, kartais ir pabandau pavartoti alkoholio. Bet esu prisiskaičiusi baisiai daug istorijų, kad kartais būna tokių nėštumų, kurių požymiai pasirodo tik labai vėlyvomis savaitėmis ir, kai mergina ne visai pažįsta savo kūną, galima net ir praleisti juos pro akis. Rytoj garantuotai eisiu pirkti nėštumo testo, tačiau iki rytojaus dar liko pralaukti visą naktį, o taip baisu:(sad.gifsad.gif Vis dėlto aplink begalė nėštukių paauglių, niekas nuo to neapsaugotas, baisu, kad ir aš galėjau prisižaisti:( Gal kuriai iš mamyčių buvo kas nors panašaus, kad simptomai atsirado tik 17-18 savaitėj, o gausus kraujavimas buvo visai ne mėnesinės, o kitokie veiksniai? Kaip jaučiamasi 17-18 savaitėj, kiek vaisius išsivystęs ir kas vyksta? Baisiai daug prisiskaičiau įvairiausių istorijų internetuose, tai norisi, kad kas nors tiesiai šviesiai pasakytų ar tai įmanoma:(
Atsakyti
Viskas įmanoma.Man buvo pastojus pirmą mėnesį menstruacijos. Bet nereikia nusiminti - atsiranda problema, atsiranda jos sprendimas.Sulauk testo rezultatų, tada spręsi.
Atsakyti
nemanau, kad esat nėščia, vis dėl to jau 3 kartus turėjot mėnesines
Atsakyti
Ačiū mielosios, o nėra daugiau nuomonių? Kaip buvo kitoms?
Atsakyti
pirkti nėštumo testą arba eiti pas ginekologą, per kompiuterį nenustatysim. kaip buvo man, nebūtinai bus tau.
Atsakyti
Aš ir manau, kad nesilauki juk mėnesinėmis sergi iki šiol.. kad paskutini kart jos buvo kitokios nei iprastai tai galėjo itakot ir kiti veiksniai kurių gali būt begalė o simptomai gali atsirast ir nuo per didelio galvojimo biggrin.gif
Atsakyti
neparasei ar saugojoties kaip nors?
nusipirksi nestumo testa ir tikrai suzinosi. Bet manau, kad nesi nescia. Pastorejai? Na, zinok, zmones ne daug nuo gyvunu skiriasi, ir jiems budinga ziemai truputi priaugt riebalu, gamta cia taip mus sutverus. O del menesiniu, na mano drauge sirgo jom beveik iki 5 men. ir net nezinojo, kad laukiasi, bet cia isimtis, retai kada kam taip buna.
Atsakyti
Pasidaryk nėštumo testą ir tiek. Logiškai mąstant, nesi nėščia, nes juk sergi mėnesinėm, tačiau būna ir tokių atvejų, kai jos nedingsta nėštumo metu. Joks forumas ar svetimos istorijos šiuo atveju tau nepadės - tiksliai atsakyti gali tik nėštumo testas arba ginekologas. 4u.gif
Atsakyti
Greičiausiai nėštumo nėra, bet įsitikinimui reikia nėštumo testo ir/ar ginekologo konsultacijos.
Šiaip geriausia būtų pasikonsultuoti su ginekologe - apžiūrėtų, įvertintų mėnesinių ciklo sutrikimą, padėtų išsirinkti kontracepciją ateičiai.
Atsakyti
Sveikos! turiu problema.... man tik 20 metu o jau esu nescia, 8savaites.. esme tame kad esu nesusizadejus ir su vaikinu draugaujam du metus, abu mokomes ir gyvenam su tevais.. prisidirbau kaip reikiant, o po kojom ner jokio pagrindo, nei busto nei darbo.. tai klausiu jusu, ar geriau pranest tai su didziausia baime ir nerimu tevams, ar nutylet ir darytis valyma?
Atsakyti
QUOTE(solveigita @ 2015 02 02, 10:46)
tai klausiu jusu, ar geriau pranest tai su didziausia baime ir nerimu tevams, ar nutylet ir darytis valyma?

jums patiems spręst. Forumas jūsų gyvenimo nenugyvens
Atsakyti
QUOTE(solveigita @ 2015 02 02, 11:46)
Sveikos! turiu problema.... man tik 20 metu o jau esu nescia, 8savaites.. esme tame kad esu nesusizadejus ir su vaikinu draugaujam du metus, abu mokomes ir gyvenam su tevais.. prisidirbau kaip reikiant, o po kojom ner jokio pagrindo, nei busto nei darbo.. tai klausiu jusu, ar geriau pranest tai su didziausia baime ir nerimu tevams, ar nutylet ir darytis valyma?


pasikalbekit su tevais.
Atsakyti