F&F firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Elegantiškas spalvų derinys. Abi puses vienodos Priekis apykaklė stilingos V formos Suknelė apačioje stilingos peštuko formos Yra pamušalas. Nugaroje užtrauktukas bei skeltukas Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus 45 cm. Stilingas ilgis - 97 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Cubus firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Nuostabus modeliukas Klasikinės spalvos juoda balta Apačia madingai ilgesnė Per krūtinę 50 cm. Ilgis 60 70 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
George firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilingą modeliuką puošia nuostabi spalva Šonuose juosmenuko srityje įvertos gumutės. Modeliukas turi pamušalą. Nugaroje - skeltuką Sijonukas užsisega saga bei užtrauktuku nugaroje. Per juosmenį - 31 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - TEMPIASI IKI 37 CM. Per klubiukus apie 47 cm. Ilgis - 50 cm. Dydis S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
.
Prabangus Massimo Dutti tamsiai mėlynas kostiumėlis.
Pirktas naujas, prieš keletą savaičių. Kelnės patrumpintos siuvykloje (kad tiktų 175 cm ūgiui). Be galo maloni medžiagi(lengva, su daug lino, gražiai glamži). Atrodo labai prabangiai. Užsidėtas 2 kartus. Parduodu, nes pirksiu mažesnio dydžio. Naujo kaina 300 eur, parduodu 50 % pigiau.
nuorodos:
kelnės (https://www.massimod...egoryId=1905002)
švarkas: (https://www.massimod...egoryId=1905002) mažiau
Kokybiskas 14 dydzio smelio spalvos svarkelis, kaina 10 eur
M&S firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Labai stilingas modeliukas Sijonas madingai plisuotas Dominuojančios spalvos - tamsiai mėlyna bei mėtinė Juosmenukas iš gumas. Modelis turi pasijonį. Per juosmenį - matuota ramybės busenoje - puikiai tempiasi - 39 cm. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - M(40). Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Zara woman firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabiai suderintos spalvos ir gėlės Stilingo 3/4 ilgio rankovės rankovės dailiai paklostuotos. Apykaklė madingai paaukštinta ir susiriša kaspinu bei saga. Yra atsarginė saga. Šone yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 46 cm. Per juosmenį - 38 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - XS, BET PUIKIAI TIKS S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
BODYFILTR woman firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelniai rausvą audinuką puošia nuostabios gėlės bei daili faktūra Abu pusės vienodos. Audinuko sudėtis: VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenį - 40 cm. AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 91 cm. Dydis - 38. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
King Louie woman firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Mėlyną audinuką puošia nuostabios gėlės bei taikliai suderinti raštai Abu pusės vienodos. Priekis dailiai sumetamas ir sudaro V formos iškirptę. Madingas 3/4 rankovių ilgis. Po juosmenuku priekyje yra dailios klostelės. Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenį - 39 cm. AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 98 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
BODYFILTR woman firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelniai rausvą audinuką puošia nuostabios gėlės bei daili faktūra Abu pusės vienodos. Audinuko sudėtis: VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenį - 40 cm. AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 91 cm. Dydis - 38. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
King Louie woman firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Mėlyną audinuką puošia nuostabios gėlės bei taikliai suderinti raštai Abu pusės vienodos. Priekis dailiai sumetamas ir sudaro V formos iškirptę. Madingas 3/4 rankovių ilgis. Po juosmenuku priekyje yra dailios klostelės. Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenį - 39 cm. AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 98 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
Zara woman firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. TINKA VISIEMS SEZONAMS Madingas audinio raštas Stilingai paaukštinta apykaklė Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 58 cm. Per pečius - 38 cm. Rankovės ilgis - 56 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ