Įkraunama...
Įkraunama...

Dalykinė apranga moterims (kostiumėliai ir kt.)

Gražūs, stilingi rūbeliai iš JAV, Lietuvių kūrėjų ir tt smile.gif kokybė nepermokant parduotuvinių antkainių wub.gif wub.gif wub.gif
https://www.vinted.l.../5629-garbanele
Atsakyti
Indi firmos nauja suknelė . Lietuvių kūrėjų. Man deja mažoka. Skater stiliaus modeliukas wub.gif Švelnutį tamsiai mėlyną audinuką puošia stilingi baltos spalvos taškučiai wub.gif Madingo 3/4 ilgio rankovės wub.gif Apykaklė padailinta raudonu kantu wub.gif STILINGA wub.gif Labai madingai sukirpta apačia - ji dailiai krenta klostelėmis wub.gif Audinuko sudėtis: 100% - MEDVILNĖ. Per krūtinę - 40 cm. Per juosmenuką - 36 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS mirksiukas.gif Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - 38. Kaina tik 18 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
wallis firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai stilingai suderinti raštai wub.gif Juodą audinuką puošia ne tik dailus raštai bet ir stilingi balti taškučiai wub.gif Viršuje priekis dailiai sumetamas - sudaro stilingą V formos apykaklę wub.gif Apačioje priekyje audinukas dvigubas - viršutinis užapvalintas wub.gif Juosmenuką puošia klostelės wub.gif Per krūtinę - 47 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus - 54 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Madingas 3/4 rankovių ilgis wub.gif Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - 14/42(L). Kaina tik 16 €.

LABAI PANAŠUS MODELIUKAS Rinascimento FIRMOS - S DYDIS wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
BON’A PARTE firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Pilką audinuką puošia juodos langelius sudarančios linijos wub.gif Labai stilinga wub.gif Modeliukas madingai sumetamas bei susiriša dirželiu wub.gif Susidaro stilinga V formos apykaklę bei dvigubas priekis wub.gif mirksiukas.gif Rankovės padailintos kanteliais. Audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE – PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Per krūtinę – 46 cm. Per juosmenuką – 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Jis dirželio dėka reguliuojasi. Rankovės ilgis – 61 cm. Stilingas ilgis – 100 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
papaya firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Modeliukas skirtas #šaltajam #sezonui mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Sijonuko juosmenį bei priekį puošia kokybiška #dirbtinė oda# wub.gif Priekis taip pat padailintas stilingu skeltuku wub.gif Yra pamušalas. Nugaroje užtrauktukas. Į audinuką įaustas aukso spalvos siūlas wub.gif Matosi labai nežymiai bet pagyvina modeliuko audininį wub.gif Per juosmenuką - 42 cm. GALI BŪTI PAŽEMINTAS mirksiukas.gif wub.gif Per klubiukus - 50 cm. Ilgis - 45 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

papaya firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Modeliukas skirtas #šaltajam #sezonui mirksiukas.gif wub.gif Sijonuko juosmenį bei priekį puošia kokybiška #dirbtinė oda# wub.gif Priekis taip pat padailintas stilingu skeltuku wub.gif Yra pamušalas. Nugaroje užtrauktukas. Per juosmenuką - 41 cm. GALI BŪTI PAŽEMINTAS. Per klubiukus - 49 cm. Ilgis - 44 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara W&B firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabių spalvų ir raštų modeliukas. Audinukas standus. Labai dailiai pabrėžia figūros privalumus. Apačia peštuko formos. Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 42 cm. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 101 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Mango firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Audinukas stilingai ruožuotas wub.gif Spalvų gama: mėlyna, balta, juoda wub.gif Labai originaliai sukirptos rankovės. Madingo ilgio rankovės susisega sagute ir modeliukas įgauna originalią bei stilinga formą wub.gif Stilingumu nenusileidžia ir apačios sukirpimas. Nugara ilgesnė wub.gif Priekio sukirpimas sudaro skeltukus wub.gif Madingas V apykaklės sukirpimas wub.gif Modeliukas susisega sagute. Per krūtinę - 52 cm. Rankovės ilgis - 50 cm. Ilgis - 63 - 67 cm. Dydis - XS, BET PUIKIAI LABIAU TIKS S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
George firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Stilingos baltos spalvos modeliuką petukų srityje puošia geležinės detalės – antpečiai wub.gif Labai dailiai atrodo priekyje didelės kišenės užsisegančios sagomis wub.gif Sagomis užsisega ir patys marškinukai. Sagos sumaniai paslėptos po audinuku mirksiukas.gif wub.gif Rankovių ilgis reguliuojasi juostelių dėka iki madingo ¾ ilgio wub.gif Nugaroje yra klostelė wub.gif Per krūtinę – 60 cm. Rankovės ilgis – 61 cm. Stilingas ilgis - 73 cm. Dydis -18(UK). 46(EUR). ATITINKA 42(L) DYDĮ. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Papildyta:
B.young firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. Madingas languotas audinukas priekyje padailintas klostelėmis wub.gif Stilingai platus juosmuo mirksiukas.gif wub.gif Yra pamušalas. Nugaroje – užtrauktukas. Modeliukas turi pamušalą. Per juosmenį – 45 cm. Per klubiukus apie 57 cm. Ilgis – 50 cm. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Life Time firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingai suderintų spalvų balta – rožinė – juoda elegantiškas modeliukas wub.gif Madingas ¾ ilgio rankovės wub.gif Nugaroje yra skeltukas bei išorėje įsiūtas užtrauktukas mirksiukas.gif wub.gif Per krūtinę apie 47 cm. Per juosmenuką – 37 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 34. PAGAL PARAMETRUS LABIAU ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
https://www.victoria...DnjZlYmg71RZYKA
Victoria's Secret , visiškai nauja,su etiketėmis ,tinka dovanai. 22cm x 16 cm , 20 eurų wub.gif
Atsakyti
New look firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Vidutinio storumo audinukas - MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Elegantiškas #peštuko #formos juodo audinio modeliukas priekyje padailintas baltu kantu kaip juosmenukas ir kišenės wub.gif Šonuose yra #kišenės - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas bei skeltukas mirksiukas.gif Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Stilingas ilgis - 72 cm. Dydis - 8. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
JUUP (Jurates Povilonytes) vienetinis svarkelis trumpomis rankovemis

dydis atitinka XXS/XS, medziaga standi, nesiglamzanti, vilnos misinys

28 eur

PARDUODU ANN TAYLOR PETITE TROPICAL WOOL OLYMPIA JACKET

spalva FACADE GREY dydis 2P (petite), tiks ugiui ~162-167

72 EUR, pagautas su didele nuolaida

labai grazus pasiuvimas, idealios linijos

rankoves ilgis nuo peties: 58 cm
tarp peciu siuliu 38 cm
po pazastim 44x2
Ilgis per nugara (nuo apykakles virsaus iki apacios) 55 cm
Ilgis nuo peties virsaus iki apacios 49 cm

smile.gif medziaga labai kokybiska ir stangri, nesiglamzo.

Sudetis: 86 proc. virgin wool (nekanda)
9 proc nylon
5 proc elastanas/lycra
Atsakyti