Gražūs, stilingi rūbeliai iš JAV, Lietuvių kūrėjų ir tt kokybė nepermokant parduotuvinių antkainių
https://www.vinted.l.../5629-garbanele
Indi firmos nauja suknelė . Lietuvių kūrėjų. Man deja mažoka. Skater stiliaus modeliukas Švelnutį tamsiai mėlyną audinuką puošia stilingi baltos spalvos taškučiai Madingo 3/4 ilgio rankovės Apykaklė padailinta raudonu kantu STILINGA Labai madingai sukirpta apačia - ji dailiai krenta klostelėmis Audinuko sudėtis: 100% - MEDVILNĖ. Per krūtinę - 40 cm. Per juosmenuką - 36 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - 38. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
wallis firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai stilingai suderinti raštai Juodą audinuką puošia ne tik dailus raštai bet ir stilingi balti taškučiai Viršuje priekis dailiai sumetamas - sudaro stilingą V formos apykaklę Apačioje priekyje audinukas dvigubas - viršutinis užapvalintas Juosmenuką puošia klostelės Per krūtinę - 47 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus - 54 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Madingas 3/4 rankovių ilgis Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - 14/42(L). Kaina tik 16 .
LABAI PANAŠUS MODELIUKAS Rinascimento FIRMOS - S DYDIS
ATSAKYSIU I AZ
LABAI PANAŠUS MODELIUKAS Rinascimento FIRMOS - S DYDIS
ATSAKYSIU I AZ
BONA PARTE firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS Pilką audinuką puošia juodos langelius sudarančios linijos Labai stilinga Modeliukas madingai sumetamas bei susiriša dirželiu Susidaro stilinga V formos apykaklę bei dvigubas priekis Rankovės padailintos kanteliais. Audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Per krūtinę 46 cm. Per juosmenuką 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Jis dirželio dėka reguliuojasi. Rankovės ilgis 61 cm. Stilingas ilgis 100 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
papaya firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Modeliukas skirtas #šaltajam #sezonui Sijonuko juosmenį bei priekį puošia kokybiška #dirbtinė oda# Priekis taip pat padailintas stilingu skeltuku Yra pamušalas. Nugaroje užtrauktukas. Į audinuką įaustas aukso spalvos siūlas Matosi labai nežymiai bet pagyvina modeliuko audininį Per juosmenuką - 42 cm. GALI BŪTI PAŽEMINTAS Per klubiukus - 50 cm. Ilgis - 45 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
papaya firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Modeliukas skirtas #šaltajam #sezonui Sijonuko juosmenį bei priekį puošia kokybiška #dirbtinė oda# Priekis taip pat padailintas stilingu skeltuku Yra pamušalas. Nugaroje užtrauktukas. Per juosmenuką - 41 cm. GALI BŪTI PAŽEMINTAS. Per klubiukus - 49 cm. Ilgis - 44 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
papaya firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Modeliukas skirtas #šaltajam #sezonui Sijonuko juosmenį bei priekį puošia kokybiška #dirbtinė oda# Priekis taip pat padailintas stilingu skeltuku Yra pamušalas. Nugaroje užtrauktukas. Per juosmenuką - 41 cm. GALI BŪTI PAŽEMINTAS. Per klubiukus - 49 cm. Ilgis - 44 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
Zara W&B firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabių spalvų ir raštų modeliukas. Audinukas standus. Labai dailiai pabrėžia figūros privalumus. Apačia peštuko formos. Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 42 cm. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 101 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Mango firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Audinukas stilingai ruožuotas Spalvų gama: mėlyna, balta, juoda Labai originaliai sukirptos rankovės. Madingo ilgio rankovės susisega sagute ir modeliukas įgauna originalią bei stilinga formą Stilingumu nenusileidžia ir apačios sukirpimas. Nugara ilgesnė Priekio sukirpimas sudaro skeltukus Madingas V apykaklės sukirpimas Modeliukas susisega sagute. Per krūtinę - 52 cm. Rankovės ilgis - 50 cm. Ilgis - 63 - 67 cm. Dydis - XS, BET PUIKIAI LABIAU TIKS S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
George firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Stilingos baltos spalvos modeliuką petukų srityje puošia geležinės detalės antpečiai Labai dailiai atrodo priekyje didelės kišenės užsisegančios sagomis Sagomis užsisega ir patys marškinukai. Sagos sumaniai paslėptos po audinuku Rankovių ilgis reguliuojasi juostelių dėka iki madingo ¾ ilgio Nugaroje yra klostelė Per krūtinę 60 cm. Rankovės ilgis 61 cm. Stilingas ilgis - 73 cm. Dydis -18(UK). 46(EUR). ATITINKA 42(L) DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
B.young firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. Madingas languotas audinukas priekyje padailintas klostelėmis Stilingai platus juosmuo Yra pamušalas. Nugaroje užtrauktukas. Modeliukas turi pamušalą. Per juosmenį 45 cm. Per klubiukus apie 57 cm. Ilgis 50 cm. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
B.young firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. Madingas languotas audinukas priekyje padailintas klostelėmis Stilingai platus juosmuo Yra pamušalas. Nugaroje užtrauktukas. Modeliukas turi pamušalą. Per juosmenį 45 cm. Per klubiukus apie 57 cm. Ilgis 50 cm. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
Life Time firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingai suderintų spalvų balta rožinė juoda elegantiškas modeliukas Madingas ¾ ilgio rankovės Nugaroje yra skeltukas bei išorėje įsiūtas užtrauktukas Per krūtinę apie 47 cm. Per juosmenuką 37 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 34. PAGAL PARAMETRUS LABIAU ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
https://www.victoria...DnjZlYmg71RZYKA
Victoria's Secret , visiškai nauja,su etiketėmis ,tinka dovanai. 22cm x 16 cm , 20 eurų
Victoria's Secret , visiškai nauja,su etiketėmis ,tinka dovanai. 22cm x 16 cm , 20 eurų
New look firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Vidutinio storumo audinukas - MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS Elegantiškas #peštuko #formos juodo audinio modeliukas priekyje padailintas baltu kantu kaip juosmenukas ir kišenės Šonuose yra #kišenės - stilinga bei labai patogu Nugaroje yra užtrauktukas bei skeltukas Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Stilingas ilgis - 72 cm. Dydis - 8. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
JUUP (Jurates Povilonytes) vienetinis svarkelis trumpomis rankovemis
dydis atitinka XXS/XS, medziaga standi, nesiglamzanti, vilnos misinys
28 eur
PARDUODU ANN TAYLOR PETITE TROPICAL WOOL OLYMPIA JACKET
spalva FACADE GREY dydis 2P (petite), tiks ugiui ~162-167
72 EUR, pagautas su didele nuolaida
labai grazus pasiuvimas, idealios linijos
rankoves ilgis nuo peties: 58 cm
tarp peciu siuliu 38 cm
po pazastim 44x2
Ilgis per nugara (nuo apykakles virsaus iki apacios) 55 cm
Ilgis nuo peties virsaus iki apacios 49 cm
medziaga labai kokybiska ir stangri, nesiglamzo.
Sudetis: 86 proc. virgin wool (nekanda)
9 proc nylon
5 proc elastanas/lycra
dydis atitinka XXS/XS, medziaga standi, nesiglamzanti, vilnos misinys
28 eur
PARDUODU ANN TAYLOR PETITE TROPICAL WOOL OLYMPIA JACKET
spalva FACADE GREY dydis 2P (petite), tiks ugiui ~162-167
72 EUR, pagautas su didele nuolaida
labai grazus pasiuvimas, idealios linijos
rankoves ilgis nuo peties: 58 cm
tarp peciu siuliu 38 cm
po pazastim 44x2
Ilgis per nugara (nuo apykakles virsaus iki apacios) 55 cm
Ilgis nuo peties virsaus iki apacios 49 cm
medziaga labai kokybiska ir stangri, nesiglamzo.
Sudetis: 86 proc. virgin wool (nekanda)
9 proc nylon
5 proc elastanas/lycra