Stilinga, šilta berankovė liemenė. Audinys vidutinio storio, netamprus, juodos spalvos. Liemenė tiesaus kirpimo su pagilintomis pažastimis; priekyje rėmeliu įleistos kišenės. Šonuose nuo klubų skeltukai, ties liemeniu šonuose prisiūtas nugaros diržas. Modelio ūgis 164 cm.
Sudėtis: Vilna 65% Poliesteris 35%
Pirkta iš sidonas.lt
Nauja, 38 d. 20 Eur.
Siunčiu nemokamai
Jeff&Co by Jeff Banks firmos naujas švarkas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Stilingų raštų modeliukas Taikliai suderintos spalvos : juoda bei kreminė Priekį puošia kišenukai - stilinga bei labai patogu Modeliukas turi pamušalą. Švarkas užsisega saga. Sagas turi ir dailia juoda juostele padailintos rankovės Yra atsarginės sagos. Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenuką - 42 cm. Apačia - 50 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Per petukus - 39 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - L. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Jcrew tall gathered popover shirt, dydis Tall 6. Kaina - 29 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 50 cm
Pečiai - 41 cm.
Rankovė nuo peties - 65 cm.
Visas ilgis - 72 cm.
Calvin Klein palaidinė, M dydis, bet atitinka L: krūtinė - 50 cm, visas ilgis - 62 cm. Ji iš aukštesnės, Suit linijos. Kaina - tik 20 eur.
Loft petite plaid dress, dydis P10, bet tiks ir vidutinio ūgio merginoms (žr išmatavimus). Suknelė su pamušalu, nugaroje yra trys kaspinėliai, o nuo liemens užtrauktukas. Kaina - tik 11 eur.
Išmatavimai (nesitempia):
Krūtinė - 50 cm.
Liemuo - 43 cm.
Visas ilgis - 92 cm
Jcrew tall embelished button up shirt in forest tartan, dydis Tall M (padidintas), kaina - 18,5 eur. 16,5 e.
Išmatavimai:
Krūtinė - 52 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 62 cm (45 cm)
Pečiai - 40 cm. (telpa ir daugiau dėl rankovių)
Visas ilgis - 70 cm.
Daugiau rūbų - mano naujoje spintos temoje
Rinascimento firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingai suderinti raštai - ypatingai spalvų gama REALYBĖJE SPALVOS SODRESNĖS Mažinant nuotrauką nukenčia jos kokybė Viršuje priekis dailiai sumetamas - sudaro stilingą V formos apykaklę Apačioje priekyje audinukas dvigubas - viršutinis užapvalintas Juosmenuką puošia stilinga sagtis Per krūtinę - 40 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 66 cm. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - L. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Rinascimento firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. TINKA VISEIMS SEZONAMS Italų firmos modeliukas yra madingos peštuko formos Elegantiškas modeliukas dailiai pabrėžia figūros privalumus Labai originaliai suderinti audinukai: oda, leopardo raštai bei stilingas viršus Nugara juoda. Ji standaus audinuko. Audinukas tamprus. Nugaroje yra skeltukas ir užtrauktukas. Per krūtinę - 41 cm. PASITEMPIA IKI 45 CM. Per juosmenį - 35 cm. Per klubiukus - 42 cm. Stilingas ilgis - 99 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
New look firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Baltą audinuką puošia labai stilinga detalė - tai apykaklė Ji susisega sagomis ir sudaro dailias klosteles ir šone ir apačioje Rankovės taip pat susisega dailiomis sagomis. Per krūtinę - 52 cm. Rankovės - 62 cm. Ilgis - 63 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Vera&Lucy firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. TINKA VISIEMS SEZONAMS Stilingos #garstyčių spalvos kelnės padailintos odos detalėmis Audinys standus Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu Nugaroje - kišenukų imitacijos Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus apie 46 cm. Audinukas tamprus - MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 98 cm. Vidinės siūlės ilgis - 75 cm. Dydis - L. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Lime firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Stilinga bei elegantiška pilka spalva Modeliukas madingai sumetamas Viršų puošia daili detalė - diržas Sijonas turi pamušalą. Per juosmenuką - 49 cm. Per klubiukus apie 63 cm. Stilingas ilgis - 68 cm. Dydis - 18. ATITINKA - 16(L/XL) DYDĮ. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Laura Ashley firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia dabar taip madingas raštas Abi pusės vienodos Madingas 3/4 ilgio rankovės Dailus apykaklės sukirpimas Per krūtinę - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 60 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Next firmos nauja suknelė - marškinukai viename atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodos spalvos šilko švelnumo elegantiškas bei labai madingas modeliukas Į juosmenuką įverta gumutė kuri stilingai keičia modeliuką Taip pat yra ir dirželis Modeliukas susisega per visą priekį sagutėmis Per krūtinę - 50 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Per juosmenuką - 28 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Rankovės ilgis - 61 cm. Stilingas ilgis - 86 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 .
PAVYZDĖLIAI
ATSAKYSIU I AZ
PAVYZDĖLIAI
ATSAKYSIU I AZ