Parduodu ką tik iš JAV parsiūstą naują,su etiketėmis kombinezoną.
Dydis 2P, tinka xs
Idealiai tinka matmenims 85-70-88, ūgiui 162-163 bus pats su bateliais ant kulno.
Audinys labai gražiai krenta.
Užtrauktukas per visą nugarą. Yra kišenės.
Tinka įvairioms progoms.
Spalva -navy,tamsiai mėlyna.
Idealus variantas ,kai nereikia derinti viršaus su apačia
Pirktas čia :
https://www.nordstro...tite?color=NAVY
30 eurų
Idealiai tinka mano parduodami aukštakulniai :
bateliai nauji ,odiniai ,tamsiai mėlyni (navy)
dydis parašyta 37 ,bet mažinti tinka nešiojančiai 36-36,5.
Kulnas 9 cm.
25 eurai
Parduodu visiskai nauja, ka tik pasiuta naturalaus silko suknele.
Tikrai kokybiskai pasiutas rubas, bet man netinka modelis. Tinkama viskam ir visur. Jei norit, kad butu laisva, tuomet tinkama 40 dydziui, jei reikia labiau aptemptos gali deveti 42. Parduodu lygiai uz tiek , kiek kainavo man 55 eur
Nuotraukas atsiusiu asmeniskai. Miestas Kaunas, bet siunciu visur.
Tikrai kokybiskai pasiutas rubas, bet man netinka modelis. Tinkama viskam ir visur. Jei norit, kad butu laisva, tuomet tinkama 40 dydziui, jei reikia labiau aptemptos gali deveti 42. Parduodu lygiai uz tiek , kiek kainavo man 55 eur
Nuotraukas atsiusiu asmeniskai. Miestas Kaunas, bet siunciu visur.
Shinu firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Labai stilingas bei elegantiškas modeliukas Paaukštintas juosmuo - stilinga Sodri spalva - šių ir ateinančių metų topas Šone susisega užtrauktuku ir sagute. Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Ilgis nuo juosmenuko iki klynuko priekyje - 30 cm. Nugaroje - 38 cm. Visas ilgis - 110 cm. Vidinės siūlės ilgis - 81 cm. Apačia - 24 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas bei elegantiškas modeliukas Apačia dailiai plisuota Yra stilingas diržas su sagtimi Prie apykaklės dvi sagutės - daili detalė Jos atsisega Modeliukas turi pamušaliuką - nugaroje - užtrauktuką. Nuo pažastuko iki pažastuko apie 45 cm. Audinukas tamprus. Per juosmenuką - 33 cm. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Vero Moda firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Elegantiškas pilkos spalvos peštuko formos paaukštintu juosmeniu modeliukas Nugaroje yra skeltukas bei užtrauktukas Yra kilpelės diržiukui Audinukas turi elastano. Per juosmenuką - 34 cm. TEMPIASI IKI 36 CM. Per klubiukus apie 46 cm. Stilingas ilgis - 64 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Gerry Weber firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Madinga spalvytė Atlaso imitacija Stilingai paaukštinta ir dailiai atlenkta apykaklė Apačioje yra dailus skeltukai Nugaroje - užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
New look firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS Stilingas modeliukas priekyje nuo juosmenuko plisuotas stambiomis klostėmis Nugaroje klostės susidaro pačios Tamsiai juodas standus audinukas turi dailią faktūrą Nugarytėje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 38 cm. Stilingas ilgis - 65 cm. Dydis - 12/40(M). Kaina 18 . (REALI KAINA 29.99 .)
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nedaug nešiota odinė itališka rankinė. Užsegama viršuje, aukštis 21 cm, plotis 29.5 cm, dugno storis 10 cm, viduje yra du skyriai, perskirti užsegamu skyreliu ir užsegama kišenėlė, nugarinėje pusėje taip pat yra užsegama kišenė.
Kaina 15 eurų, Vilnius, siunčiu
Odinė, Portugalijoje pirkta rankine, užsegama užtrauktuku viršuje, viduje vienas skyrius su užsegama kišenėle šone. Nedidelės dėvėjimo žymės ant dugno, nugarinėje pusėje, rankena kaip nauja :-). Plotis apačioje 37 cm, viršuje - 27 cm. Dugno plotis 9,5 cm, aukštis - 24 cm. Kaina - 19 eurų, Vilnius, siunčiu
Kaina 15 eurų, Vilnius, siunčiu
Odinė, Portugalijoje pirkta rankine, užsegama užtrauktuku viršuje, viduje vienas skyrius su užsegama kišenėle šone. Nedidelės dėvėjimo žymės ant dugno, nugarinėje pusėje, rankena kaip nauja :-). Plotis apačioje 37 cm, viršuje - 27 cm. Dugno plotis 9,5 cm, aukštis - 24 cm. Kaina - 19 eurų, Vilnius, siunčiu
Labai geros būklės juoda rankinė, nenatūrali oda, tačiau labai kokybiška ir gerai atrodanti. Aukštis 26,5 cm, plotis apačioje 34 cm, viršuje 31 cm, dugno plotis 8 cm. Du skyriai, vienas užsegamas užtrauktuku, su užsegama kišene viduje, kitas knopke. Priekyje ir nugaroje po kišenėlę. Kaina 11 eurų, Vilnius, siunčiu
Diena ofise aveti Hogl bateliai. Jie kaip ir nauji. Dydis 38. Moketa 111 eur. Parduodu 70 eur