Labai geros būklės, vos porą kartų dėvėtas Marks&Spencer jumpsiut'as. Tinka tiek vasarai, tiek žiemai su golfuku 38 dydis, bet kadangi su diržu, tiks nuo XS iki M
Sudėtis poliesteris 62 proc., viskoze 38. Ilgis nuo petnešų viršaus 110 cm (galima trumpinti), nuo pažasties 89 cm, klubai 57 cm, liemuo 42, krūtinė 44 cm ir dar kokie 3 cm prisideda priekyje del įsiuvų
Kaina - 15 eurų, perkančioms padovanosiu Ann Taylor merino vilnos, pieno spalvos megztuką, idealiai tinkantį prie jumpsuit'o
Idealiai tinka su Ann taylor merino vilnos pieno spalvos megztuku
JCREW
100 % merino vilnos švarkas
neplono, minkšto, patogaus, labai kokybiško trikotažo audinys.
Spalva kaip foto, tik tamsesnė, juodos vyšnios spalva.
Dydis L
Man perdaug prigludęs, jis turi būti laisvesnis gerokai, tada gražiau žiūrisi
Krūtinė 55x2 cm
Juosmuo 50 x2 cm
Klubai 56x2 cm
Ilgis nugaroje 70 cm
Rankovės išorinė dalis 63 cm
Rankovės vidinė dalis 45 cm
Labai išgirtas pirkėjų JCrew Interneto parduotuvės puslapyje.
Kainavęs 92 USD
Kaina 49 EUR
100 % merino vilnos švarkas
neplono, minkšto, patogaus, labai kokybiško trikotažo audinys.
Spalva kaip foto, tik tamsesnė, juodos vyšnios spalva.
Dydis L
Man perdaug prigludęs, jis turi būti laisvesnis gerokai, tada gražiau žiūrisi
Krūtinė 55x2 cm
Juosmuo 50 x2 cm
Klubai 56x2 cm
Ilgis nugaroje 70 cm
Rankovės išorinė dalis 63 cm
Rankovės vidinė dalis 45 cm
Labai išgirtas pirkėjų JCrew Interneto parduotuvės puslapyje.
Kainavęs 92 USD
Kaina 49 EUR
Calvin Klein firmos nauja elegantiška suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilinga tamsiai mėlyna spalvytė Dailiai parauktos rankovytės Jos iš dvigubo audinio Stilingai paaukštinta apykaklė Audinys nesiglamžo - turi elastano. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Per juosmenuką - 41 cm. Per klubiukus - 51 cm. Stilingas ilgis - 98 cm. Dydis - 6. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Parduodu naujus UNIOQlo marskinius. Dydis: M. Spalva: blue. Sudetis: 97 medvilne, 3 elastanas. Ismatavimai: per krutine- 47.5; ilgis rankoves nuo pazasties- 49; ilgis marskiniu nuo peties- 66.5; peciu linija-39.
Provincija, az.
Kaina su reg.siuntimu: 18 eur
Parduodu naujus UNIOQlo marskinius. Dydis: M. Spalva: balta. Sudetis: 97 medvilne, 3 elastanas. Ismatavimai: per krutine- 47.5; ilgis rankoves nuo pazasties- 49; ilgis marskiniu nuo peties- 66.5; peciu linija-39.
Provincija, az.
Provincija, az.
Parduodu naujus UNIOQlo marskinius. Dydis: M. Spalva: balta. Sudetis: 97 medvilne, 3 elastanas. Ismatavimai: per krutine- 47.5; ilgis rankoves nuo pazasties- 49; ilgis marskiniu nuo peties- 66.5; peciu linija-39.
Provincija, az.
Stefanel firmos naujas švarkas. Man deja mažokas. Elegantiškas stilingas modeliukas Dailiai sukirpta apykaklė Yra kišenukų imitacijos Modeliukas turi pamušalą. Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. Per juosmenuką - 36.5 cm. Apačia - 41 cm. Ilgis - 51 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 60 cm. Nuo petuko iki petuko - 30 cm. Dydis - 32 (EU) I(36). Kaina tik 25 .
ATSAYSIU I AZ
ATSAYSIU I AZ
New look firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Stilingas elegantiškas modeliukas Madinga tulpės forma Pilkas audinukas su dailia faktūra Modeliukas turi pamušaliuką - nugarytėje - užtrauktuka bei skeltuką Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus - 48 cm. Ilgis - 54 cm. Dydis - 10. Kaina tik 9 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Jcrew Regent blazer in linen, dydis 10. Netipiškas lininis švarkas, jo audinys lygus ir turi švelnaus šilko/vilnos blizgesio, atrodo kokybiškai, o ne skystai. Su gražiu baltai-melsvai dryžuotu pamušalu Tiks ir į darbą, ir laisvalaikiu, pats tas artėjančiam pavasariui. Kaina - 42 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 50 cm.
Pečiai - 41 cm.
Visas ilgis - 66 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 61 cm. (42 cm)
Loft Lace textured top, dydis M, spalva juoda. Medvilnės mišinio tankių nėrinių palaidinė, beveik nepermatoma, neblizgi, tampri. Kaina - 18 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 46 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 64 cm (49 cm)
Visas ilgis - 64 cm.
Tommy Hilfiger klasikinis medvilninis megztukas, navy spalvos, XS dydžio. Ant krūtinės išsiuvinėta vėliavėlė - TH logo. Kaina - tik 20 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 41,5 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 63 cm. (48 cm)
Visas ilgis - 62 cm
Tommy Hilfiger palaidinė ilgomis rankovėmis. Etiketėje dydis M, bet labiau atitinka S/M, spalva jade (melsvai žalsva). Ant krūtinės išsiuvinėtas logotipas, TH vėliavėlė. Kaina - 23 eur. 21 e.
Išmatavimai (gali temptis) - krūtinė 41 cm, rankovė - 62 cm, visas ilgis - 65 cm.
Jcrew lightweight boy shirt in oversized gingham Moteriški marškiniai, dydis 6, į mažesnę pusę per pečius. Labai malonios, švelnios, lengvos, bet tvirtos medvilnės marškiniai. Langeliai yra labai tamsiai samaninės spalvos, atrodo beveik juodi/pilki. Kaina - 32 eur. 29 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 48 cm
Rankovė nuo peties (pažasties) - 62 cm (46 cm)
Pečiai - 40 cm.
Talbots natūralaus šilko palaidinė, spalva juoda, dydis 4. Labai graži, prabangiai atrodo, šilkas toks blizgus ir neskystas. Kaina - 23 e.
Išmatavimai:
Krūtinė - 47 cm. (nesitempia, tiks ~90 cm krūtinei)
Visas ilgis - 62 cm.
Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje
Išmatavimai:
Krūtinė - 50 cm.
Pečiai - 41 cm.
Visas ilgis - 66 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 61 cm. (42 cm)
Loft Lace textured top, dydis M, spalva juoda. Medvilnės mišinio tankių nėrinių palaidinė, beveik nepermatoma, neblizgi, tampri. Kaina - 18 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 46 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 64 cm (49 cm)
Visas ilgis - 64 cm.
Tommy Hilfiger klasikinis medvilninis megztukas, navy spalvos, XS dydžio. Ant krūtinės išsiuvinėta vėliavėlė - TH logo. Kaina - tik 20 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 41,5 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 63 cm. (48 cm)
Visas ilgis - 62 cm
Tommy Hilfiger palaidinė ilgomis rankovėmis. Etiketėje dydis M, bet labiau atitinka S/M, spalva jade (melsvai žalsva). Ant krūtinės išsiuvinėtas logotipas, TH vėliavėlė. Kaina - 23 eur. 21 e.
Išmatavimai (gali temptis) - krūtinė 41 cm, rankovė - 62 cm, visas ilgis - 65 cm.
Jcrew lightweight boy shirt in oversized gingham Moteriški marškiniai, dydis 6, į mažesnę pusę per pečius. Labai malonios, švelnios, lengvos, bet tvirtos medvilnės marškiniai. Langeliai yra labai tamsiai samaninės spalvos, atrodo beveik juodi/pilki. Kaina - 32 eur. 29 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 48 cm
Rankovė nuo peties (pažasties) - 62 cm (46 cm)
Pečiai - 40 cm.
Talbots natūralaus šilko palaidinė, spalva juoda, dydis 4. Labai graži, prabangiai atrodo, šilkas toks blizgus ir neskystas. Kaina - 23 e.
Išmatavimai:
Krūtinė - 47 cm. (nesitempia, tiks ~90 cm krūtinei)
Visas ilgis - 62 cm.
Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje
Nauji, odiniai bateliai auksiniu priekiu. Labai dailūs, tik matuoti, odiniai viduje ir išorėje bateliai, maždaug 37 dydis. Kulno aukštis - 7,5 cm. Paminkštintas vidpadis, tikrai patogūs.
Man netinka, todėl simbolinė kaina - 20 eurų, Vilnius, siunčiu
https://www.vinted.l...uksiniu-priekiu
Man netinka, todėl simbolinė kaina - 20 eurų, Vilnius, siunčiu
https://www.vinted.l...uksiniu-priekiu