Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prasom i AZ
Naujos vilnoninės J.CREW kelnės (straight leg (tiesaus kirpimo))
Sudėtis : 55% vilna, 20% viskozė, 19% poliesteris ir 6% elastanas
Dydis : 4(USA)
Išmatavimai : liemuo 38,5cm, klubai 49cm, išorinė siūlė 97,5cm, vidinė siūlė 77cm
Spalva : tamsiai mėlyna
Kaina : 49 Eur
Naujas, su etikete ir atsargine sagute klasikinis 100% merino vilnos Banana Republic megztukas. Dydis XS. Manau, kad tokį ir atitinka. Visas ilgis 53, pečiai 33, rankovė nuo peties 59, krūtinė 42. Kaina etiketėj 78$, pirktas su didele nuolaida. Parduodu už 20 .
Mexx firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. Elegantiškas kremo spalvos audinukas padailintas stilingu ir dabar labai madingu aukso žvilgesiu Modeliukas dailiai suklostuotas Audinuko sudėtis: 58% - LINNEN. 42% - COTTON. Modeliukas turi pamušaliuką - nugarytėje yra užtrauktuką. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus apie 53 cm. Stilingas ilgis - 60 cm. Dydis - 40. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Autograph firmos nauja suknelė. Man deja didoka. MODELIUKAS PUIKIAI TINKA VISIEMS SEZONAMS Labai dailus bei elegantiškas peštuko formos modeliukas Tamsiai mėlyną audinuką puošia balti išsiūvinėti nedideli kvadratukai ir taškučiai Originaliai sukirptos rankovytės - jos dvigubos Abi modeliuko pusės vienodos Modeliukas užsisega per visą priekį užtrauktuku - stilinga Suknelė turi pamušaliukas. Audinuko sudėtis: 65% - POLYESTER. 35% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 - 49 cm. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus - 48 - 49 cm. Stilingas ilgis - 99 cm. Dydis - 12. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
MILANA firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Madingos spalvytės bei raštai Stilingas peštuko formos elegantiškas modeliukas priekyje papuoštas dviejų sluoksnių dailiomis karbatkėlėmis Šone yra kišenukai. Stilinga bei labai patogu Nugarytėje yra skeltukas bei užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 43 cm. ATITINKA S DYDĮ. Ilgis - 50 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Visiškai nauja CK suknelė. Dydis US 2, bet aš nešioju 34 ir man didelė, tiktų 36 dydžiui. Aukštesnei, nes aš 160cm, tai ilgis žemiau kelių. Orginali kaina 134usd, parduodu už 45 eur. Nuotraukoje gal nelabai matosi - antra spalvytė ne balta, o labai švelniai šviesiai rožinė.
Taip pat maršinukai, dydis S, atitinka. Orginali kaina 79eur, parduodu už 30 eur.
Kaunas, siunčiu
Taip pat maršinukai, dydis S, atitinka. Orginali kaina 79eur, parduodu už 30 eur.
Kaunas, siunčiu
mintmelon firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. PUIKIAI TINKA VISIEMS SEZONAMS Viršus padailintas stilingais raštais bei spalvomis Apykaklė ir juosmens sritis iš dirbtinės odos - stilinga Apačia madingos oranžinės spalvos - audinukas su dailia faktūra Šonuose yra kišenukai. Stilinga bei labai patogu Modeliukas turi pamušaliuką - nugarytėje - užtrauktuką. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Per juosmenuką - 50 cm. Per klubiukus - 53 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 92 cm. Dydis - XL. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA M/L DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
JUUP (Jurates Povilonytes) vienetinis svarkelis trumpomis rankovemis
dydis atitinka XXS/XS, medziaga standi, nesiglamzanti, vilnos misinys
28 eur
dydis atitinka XXS/XS, medziaga standi, nesiglamzanti, vilnos misinys
28 eur
Loft Lace textured top, dydis M, spalva juoda. Medvilnės mišinio tankių nėrinių palaidinė, beveik nepermatoma, neblizgi, tampri. Kaina - 18 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 46 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 64 cm (49 cm)
Visas ilgis - 64 cm.
Tommy Hilfiger klasikinis medvilninis megztukas, navy spalvos, XS dydžio. Ant krūtinės išsiuvinėta vėliavėlė - TH logo. Kaina - tik 20 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 41,5 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 63 cm. (48 cm)
Visas ilgis - 62 cm
Jcrew lightweight boy shirt in oversized gingham Dydis 6, į mažesnę pusę per pečius. Labai malonios, švelnios, lengvos, bet tvirtos medvilnės marškiniai. Langeliai yra labai tamsiai samaninės spalvos, atrodo beveik juodi/pilki. Kaina - 32 eur. 29 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 48 cm
Rankovė nuo peties (pažasties) - 62 cm (46 cm)
Pečiai - 40 cm.
Jcrew patio pants in evergreen jacquard, dydis 10 (atitinka, kiek į mažesnę pusę). Įspūdingo, švelniai žvilgančio audinio kelnės su pamušalu, nuotrauka toli gražu neatskleidžia tikro grožio Kaina - 28 eur. 24 eur.
Išmatavimai (nesitempia):
Liemuo - 42 cm.
Klubai po užtrauktuku - 53 cm.
Vidinė siūlė - 65 cm. (yra 4 cm užlenkimas)
Visas ilgis - 90 cm.
Talbots natūralaus šilko palaidinė, spalva juoda, dydis 4. Labai graži, prabangiai atrodo, šilkas toks blizgus ir neskystas. Kaina - 23 e.
Išmatavimai:
Krūtinė - 47 cm. (nesitempia, tiks ~90 cm krūtinei)
Visas ilgis - 62 cm.
Daugiau rūbų - mano spintos temoje (žiūrėti paskutines žinutes)
Išmatavimai:
Krūtinė - 46 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 64 cm (49 cm)
Visas ilgis - 64 cm.
Tommy Hilfiger klasikinis medvilninis megztukas, navy spalvos, XS dydžio. Ant krūtinės išsiuvinėta vėliavėlė - TH logo. Kaina - tik 20 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 41,5 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 63 cm. (48 cm)
Visas ilgis - 62 cm
Jcrew lightweight boy shirt in oversized gingham Dydis 6, į mažesnę pusę per pečius. Labai malonios, švelnios, lengvos, bet tvirtos medvilnės marškiniai. Langeliai yra labai tamsiai samaninės spalvos, atrodo beveik juodi/pilki. Kaina - 32 eur. 29 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 48 cm
Rankovė nuo peties (pažasties) - 62 cm (46 cm)
Pečiai - 40 cm.
Jcrew patio pants in evergreen jacquard, dydis 10 (atitinka, kiek į mažesnę pusę). Įspūdingo, švelniai žvilgančio audinio kelnės su pamušalu, nuotrauka toli gražu neatskleidžia tikro grožio Kaina - 28 eur. 24 eur.
Išmatavimai (nesitempia):
Liemuo - 42 cm.
Klubai po užtrauktuku - 53 cm.
Vidinė siūlė - 65 cm. (yra 4 cm užlenkimas)
Visas ilgis - 90 cm.
Talbots natūralaus šilko palaidinė, spalva juoda, dydis 4. Labai graži, prabangiai atrodo, šilkas toks blizgus ir neskystas. Kaina - 23 e.
Išmatavimai:
Krūtinė - 47 cm. (nesitempia, tiks ~90 cm krūtinei)
Visas ilgis - 62 cm.
Daugiau rūbų - mano spintos temoje (žiūrėti paskutines žinutes)
1.2.3. firmos naujas sijonas. Man deja didokas. MODELIUKAS PUIKIAI TINKA ŠALTAJAM SEZONUI Sijonukas papuoštas dailiais juodais - baltais raštais Stilinga detalė - odinės imitacijos kišenukai su užtrauktukais bei juosmenukas Modeliukas turi pamušaliuką. Audinuko sudėtis: 50% - COTTON. 18% - ACRYLIC. 18% - POLYESTER. 14% - WOOL. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus - 51 cm. Ilgis - 50 cm. Dydis - 40. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Forever 21 firmos šortai - sijonas VIENAME Man deja mažoki. Labai stilingas modeliukas Priekyje yra dailus skeltukas Nugarytėje - kišenukų imitacijos Sijonukas turi pamušaliuką - šone užtrauktuką. Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus apie 45 cm. Ilgis - 34 cm. Dydis - XS. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas
Prasom AZ
Naujas merino vilnos "AnnTaylor" megztukas
Sudėtis : priekis ir rankovės 50% merino vilna ir 50% akrilas, galas poliesteris
Dydis : XS ( didintas ) tiks S
Išmatavimai : ilgis priekyje 56cm, ilgis gale 68cm, tarp pažastų 44,5cm
Kaina : 39Eur DABAR TIK 35 EUR SU REGISTRUOTU SIUNTIMU
MEGZTUKO GALAS TOKS
Naujas "Ann Taylor" švarkelis
Dydis : 0 petite atitinka S dydį
Išmatavimai : tarp pažastų 44cm, pečių plotis 36,5-37cm, rankovės ilgis nuo peties 59cm,visas švarko ilgis 66cm
Sudėtis : 64% triacetatas ir 36% poliesteris
Kaina : 56Eur DABAR TIK 50 EUR SU REGISTRUOTU SIUNTIMU
Spalva kaip foto
Prasom AZ
Naujas merino vilnos "AnnTaylor" megztukas
Sudėtis : priekis ir rankovės 50% merino vilna ir 50% akrilas, galas poliesteris
Dydis : XS ( didintas ) tiks S
Išmatavimai : ilgis priekyje 56cm, ilgis gale 68cm, tarp pažastų 44,5cm
Kaina : 39Eur DABAR TIK 35 EUR SU REGISTRUOTU SIUNTIMU
MEGZTUKO GALAS TOKS
Naujas "Ann Taylor" švarkelis
Dydis : 0 petite atitinka S dydį
Išmatavimai : tarp pažastų 44cm, pečių plotis 36,5-37cm, rankovės ilgis nuo peties 59cm,visas švarko ilgis 66cm
Sudėtis : 64% triacetatas ir 36% poliesteris
Kaina : 56Eur DABAR TIK 50 EUR SU REGISTRUOTU SIUNTIMU
Spalva kaip foto