Parduodu naują su etiketėm ASOS firmos suknelę. 10 dydis. Pradinė kaina buvo 125 doleriai, parduodu už 15 eurų su įskaičiuotu registruotu siuntimu.
https://poshmark.com...7b91866d42281ca
Marks&Spencer nauja suknelė. Man deja mažoka. Elegantiškas tamsiai juodos spalvos modeliukas Dailiausia detalė - apykaklė Ji visa dailiai suklostuota Tokio stiliaus apykaklė visam modeliuko audinukui suteikia dailų klostuotą kritimą Kaip ir į juosmenuką įverta gumutė Stilingas ilgis - 96 cm. Dydis - 8. Kaina tik 9 .
PANAŠUS MODELIUKAS IR AUDINUKO KRITIMAS:wub:
ATSAKYSIU I AZ
PANAŠUS MODELIUKAS IR AUDINUKO KRITIMAS:wub:
ATSAKYSIU I AZ
21 eur. Melyna puikios bukles suknele, viena karta trumpai deveta idealios bukles. Visas ilgis apie 108cm, per krutine apie 41cm x 2, rankoves ilgis nuo peties apie 45cm, nuo pazasties apie 34cm. Liemens apimtis apie 40cm x 2. Suknele labai tampri ir daug tesiasi. Labai patogi. Rasomas dydis 40 ( tinka tiek M, tiek L dydi nesiojancioms).
14 eur. Balta puosni palaidine. Buvau apsirengusi viena karta progai. Bliuskutes ilgis matuojant nugaroje per viduri apie 59cm, per krutine apie 46cmx2, apacioje apimtis 46cmx2 cm, apimtis per siule po krutine apie 43cmx2. Bliuskute labai tampri, nemazai tesiasi. Rasomas dydis 44, bet gal kazkiek mazinta. Tinka ir M, ir normalu L nesiojanciai tikrai. Bliuskutes medziaga blizgi, bet ne taip stipriai kaip foto nuo blico atrodo.
22,00 . Ilgis apie 72cm, languotos dalies ilgis apie 60cm, liemens apimtis apie 39cm x2 ramybes busenoje, tesiasi iki mazdaug 53cmx2, o gal ir daugiau. Sijonukas graziai plateja. Dydis rasomas eu44, rus50, bet tinka ir 42dydi nesiojanciai. Yra kilputes, galima prisiderinti dirzeli
14 eur. Balta puosni palaidine. Buvau apsirengusi viena karta progai. Bliuskutes ilgis matuojant nugaroje per viduri apie 59cm, per krutine apie 46cmx2, apacioje apimtis 46cmx2 cm, apimtis per siule po krutine apie 43cmx2. Bliuskute labai tampri, nemazai tesiasi. Rasomas dydis 44, bet gal kazkiek mazinta. Tinka ir M, ir normalu L nesiojanciai tikrai. Bliuskutes medziaga blizgi, bet ne taip stipriai kaip foto nuo blico atrodo.
22,00 . Ilgis apie 72cm, languotos dalies ilgis apie 60cm, liemens apimtis apie 39cm x2 ramybes busenoje, tesiasi iki mazdaug 53cmx2, o gal ir daugiau. Sijonukas graziai plateja. Dydis rasomas eu44, rus50, bet tinka ir 42dydi nesiojanciai. Yra kilputes, galima prisiderinti dirzeli
Ralf Rauren firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Nuostabus raštai Lengvutis ir labai švelnus audinukas - tai puikiai ir kokybiškai apdorotas audinukas - 100% LINEN. Nuo pažastuko iki pažastuko - 56 cm. AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS Rankovytės ilgis matuojant nuo petuko - 66 cm. Modeliuko ilgis - 64 cm. Dydis - L. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
prie kostiumėlio ar suknelės
Parduodu šaunų ALDO Tucson rankinuką, naujas , su visais įpakavimais .
Detalės aukso spalvos.
Yra ilga rankena.
Viduje : vienoje pusėje kišenėlė su užtrauktuku ,kitoje tradicinės 2 ( telefonui ir pan.)
Spalva : Bone Nubuck
Odos pakaitalas ,bet atrodo naturaliai ,kaip safiano oda.
25 eurai 20
Parduodu šaunų ALDO Tucson rankinuką, naujas , su visais įpakavimais .
Detalės aukso spalvos.
Yra ilga rankena.
Viduje : vienoje pusėje kišenėlė su užtrauktuku ,kitoje tradicinės 2 ( telefonui ir pan.)
Spalva : Bone Nubuck
Odos pakaitalas ,bet atrodo naturaliai ,kaip safiano oda.
25 eurai 20
MOHITO firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Elegantiškas bei labai stilingas modeliukas Juoda - balta spalvų gama - amžina klasika Madingi raštai V formos apykaklės sukirpimas Modeliukas turi juodą diržiuką Suknytė turi pamušaliuką - nugarytėje užtrauktuką - apačioje skeltuką Audinuko sudėtis: 97% - COTTON. 3% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Parduodu vieną kart keliom valandom apsivilktą 10R dydžio suknelę BELL-SLEEVE CREPE DRESS būklė - nauja be etiketės
Man su ūgiu 175 per aukštai liemuo - aš negaliu su ja būt nesinervuodama
Kaunas, 50 eurų
Gina Tricot firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Tamsiai juodos spalvos elegantiškas modeliukas prie juosmenuko padailintas stilinga detale - kaspinu Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Šone yra užtrauktukas. Modeliuko apačia dailiai atlenkta Per juosmenuką - 36 cm. PLATUS DVIGUBAS JUOSMENUKAS GALI BŪTI PAŽEMINTAS Per klubiukus apie 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 94 cm. Vidinės siūlės ilgis - 72 cm. Nuo juosmenuko iki klynuko priekyje - 24 cm. Nugarytėje - 32 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Amisu nauji marškinukai. Man deja mažoki. Elegantiška balta spalvytė. Lengvutis audinukas priekyje - užsegamoje srityje bei apykaklėje stilingai padailintas Modeliuko sagutės taikliai paslėptos audinuku Rankovytės reguliuojasi - jos tampa stilingo 3/4 ilgio Nugarytę puošia klostelė Apačia dailiai užapvalinta Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 66 cm. Rankovytės ilgis - 61 cm. Nuo petuko iki petuko - 35 cm. Dydis - XS. Kaina tik 8 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prasom i AZ
Naujas originalus vilnonis "JUICY COUTURE" švarkelis
Su visom etiketėm ir papildomom sagutėm
Dydis : 2(USA)
Švarko sagutės auksinės kadangi naujas, tai jos apvilktos popierium
Gale yra skeltukas
Sudėtis : 58% vilna, 27% viskozė, 15% poliesteris
Kaina : 107 EUR
Nauji originalūs šilkiniai "Juicy Couture" oversize tipo marškiniai