Veiklos namie nemažai, bandome nuo pagrindo susitvarkyti, kol kas neblogai sekasi

Gal pagaliau ir namai džiugins

Dėl statymo, sodinimo vaikučiu, esu prieš, kol pats to nedaro. Jei manote, kad yra problema ir kažko vaikiukas nedaro, tam yra atitinkami masažai, kurie atstato ir viską pastato į vietas.
Nes tikrai problemų kalnas, pas mane tarp draugų nėra nei vieno, kuris neturi nugaros skausmų ar tai kažkokių traumų. Negali suvesti, kad tikrai nuo statymų ar dar ko, bet tikrai, NEI VIENO SVEIKO!
Aš su vyru taip pat esam su nugaros problemom. Na aišku nėra ten didžiausia pasaulio tragedija, bet geriau jau neskaudėtų!
Sūnus anksti labai pradėjo ir vaikščioti, ir vartytis, ir sėdėti, bet viskas natūraliai, kada pats pradėjo kabintis ir atsisėsdavo be pagalbos, tada ir atsisėdo, kada pats įsitvėrias atsistojo, tada ir atsistojo

Mantė neskuba, nei vartytis labai, nei ką, bet kimbasi visur ir bando sėstis, na tai ateis laikas ir atsisės

Dėl apkalbų ir skaudimo, tai jau ne karta sakiau ir vis dar taip pat manau, kad nėra ko kreipti dėmesio. Palaikymas svarbu, bet jei jo nėra, nereiškia, kad tai daroma blogai

Aš viską darau, taip, kaip man atrodo geriausia, bent po to nėra ko kaltini ir gailėtis

Tai, kad take it easy

Nei mane depresijos puola, nei aš namie tupiu ir graužiuosi, nu gi išsitraukite gražiausius rūbus, pasidažykit susitvarkykit ir šaukit su vežimu uodegos pavizginti! Super gi atsigauni, pamatai žmonių, pamąstai. Super

Mes gyvenam gerai, Mantė gudrėja ne dienom, o valandom! Kita savaite į TA, tai matysim, kaip augam ir t.t.