Labas, šiandien ryte pagaliau ir iki Jūsų dasikasiau
Veiklos namie nemažai, bandome nuo pagrindo susitvarkyti, kol kas neblogai sekasi
Gal pagaliau ir namai džiugins
Dėl statymo, sodinimo vaikučiu, esu prieš, kol pats to nedaro. Jei manote, kad yra problema ir kažko vaikiukas nedaro, tam yra atitinkami masažai, kurie atstato ir viską pastato į vietas.
Nes tikrai problemų kalnas, pas mane tarp draugų nėra nei vieno, kuris neturi nugaros skausmų ar tai kažkokių traumų. Negali suvesti, kad tikrai nuo statymų ar dar ko, bet tikrai, NEI VIENO SVEIKO!
Aš su vyru taip pat esam su nugaros problemom. Na aišku nėra ten didžiausia pasaulio tragedija, bet geriau jau neskaudėtų!
Sūnus anksti labai pradėjo ir vaikščioti, ir vartytis, ir sėdėti, bet viskas natūraliai, kada pats pradėjo kabintis ir atsisėsdavo be pagalbos, tada ir atsisėdo, kada pats įsitvėrias atsistojo, tada ir atsistojo Nereikia skubinti visko, patikėkit manim, džiaukitės akimirkom kurias turite dabar
Mantė neskuba, nei vartytis labai, nei ką, bet kimbasi visur ir bando sėstis, na tai ateis laikas ir atsisės aišku padėti, parodyti galima, bet tikrai nėra laiko laikyti iki minutės ir t.t.
Dėl apkalbų ir skaudimo, tai jau ne karta sakiau ir vis dar taip pat manau, kad nėra ko kreipti dėmesio. Palaikymas svarbu, bet jei jo nėra, nereiškia, kad tai daroma blogai
Aš viską darau, taip, kaip man atrodo geriausia, bent po to nėra ko kaltini ir gailėtis
Tai, kad take it easy
Nei mane depresijos puola, nei aš namie tupiu ir graužiuosi, nu gi išsitraukite gražiausius rūbus, pasidažykit susitvarkykit ir šaukit su vežimu uodegos pavizginti! Super gi atsigauni, pamatai žmonių, pamąstai. Super
Mes gyvenam gerai, Mantė gudrėja ne dienom, o valandom! Kita savaite į TA, tai matysim, kaip augam ir t.t.
Maniske mergina, labai daug bendraut pradejo, labai patinka kai kalbina visi, tik didziaja laiko dali pramiega lauke ant saulytes, jau net sian nakti teko vezt i balkona veziot kad pavalgius uzmigtu, tik pas mus cia oras dekingas, tik kai grisim i LT nzn kaip bus. labai pasikeote per pastatasiaa dienas, atrado nauja pramoga rankom pagauna koju pirstus ir traukia link burnos kai nepavyksta pyksta ...
QUOTE(paukste.rima @ 2015 01 16, 00:20)
Lygiai tą patį norėjau rašyt apie sveikatad - nė velnio nesam sveiki, dauguma prieš kokius metus sėdėjom draugų kompanijoj, gal 8 žmonės, visiem 25-30 metų. Ir žinot ką? Nė vieno visiškai sveiko! Vienam spaudimas, nuolat geriami vaistai, kitam inkstų akmenligė, trečiam sąnariai (taip taip!), ketvirtam (ne)virškinimas, visiem kitiem lengvesnės sunkesnės stuburo problemos! Taip kad žinokit jaunimad skundžiasi turėdami tokias ligas, tarsi būtų 70-mečiai
Na nereikia jau taip - juk šios ligos visai nesusiję su žindymu ar ankstyvu kūdikio sodinimu (būtent tą omeny turėjau). O kitos ligos tai ir kita tema. Dabar jaunesni žmonės serga dėl sovietmečiu pasikeitusio ir didėjančio iki šiol vartojimo, lyginant su senelių laikais. Be to, kuri kokias patirtis mato - mano aplinkoj neteko matyt tokių ligų. Šiaip ar taip, nenusaugosim tų savo leliukų nuo visų ligų
Gal kas gavot is sodros zinutes siandien? prisijungt prisijungiu bet to pdf failo man neatidaro su zinute, raso kad siuntejas ten kazka ne taip padare...
ale taip ciekava ka ten raso
QUOTE(Padangele @ 2015 01 16, 16:06)
Gal kas gavot is sodros zinutes siandien? prisijungt prisijungiu bet to pdf failo man neatidaro su zinute, raso kad siuntejas ten kazka ne taip padare...
ten raso kiek paskaiciuota uz gruodzio menesi pasalpos ir kiek gausi i rankas
Sveikos,
Tikrai senokai nebuvau čia apsilankiusi Gyvenam gana sunkiai... dukrai ausies būgnelis trūkęs, namie su antibais sėdi... mažiukui savaitė jau kaip su kakais netvarka... šiand visą dieną žaliai varo Duodam gerųjų bakterijų bet neką padeda
Jau pradedu prisigalvot visokių niekų, kad gal MP trūksta ar gal kokią bakteriją nuo sesės pasigavo... nu nepatinka man tie jo kakiai nors tu ką... Nors šiaip gana žvalus jis tai net nžn...
O šiaip tai maniškis sulaukė 4 mėn ir pradėjo verstis nuo nugaros ant pilvo ir atgal... tik visada nuo dešinio šono... tikiu išmoks ir pro kairę pusę
Dėl sodinimo tai gyd mums mankštos pratimuką parodė kad stiprint raumenis pilvuko, laikant už rankyčių, kad pats trauktųsi ir sėstųsi... tai mankštinamės Bet tokiu būdu pasodinto nelaikom, paguldom atgal
Tai tiek reikalų pas mus! Linkėjimai visoms
Tikrai senokai nebuvau čia apsilankiusi Gyvenam gana sunkiai... dukrai ausies būgnelis trūkęs, namie su antibais sėdi... mažiukui savaitė jau kaip su kakais netvarka... šiand visą dieną žaliai varo Duodam gerųjų bakterijų bet neką padeda
Jau pradedu prisigalvot visokių niekų, kad gal MP trūksta ar gal kokią bakteriją nuo sesės pasigavo... nu nepatinka man tie jo kakiai nors tu ką... Nors šiaip gana žvalus jis tai net nžn...
O šiaip tai maniškis sulaukė 4 mėn ir pradėjo verstis nuo nugaros ant pilvo ir atgal... tik visada nuo dešinio šono... tikiu išmoks ir pro kairę pusę
Dėl sodinimo tai gyd mums mankštos pratimuką parodė kad stiprint raumenis pilvuko, laikant už rankyčių, kad pats trauktųsi ir sėstųsi... tai mankštinamės Bet tokiu būdu pasodinto nelaikom, paguldom atgal
QUOTE(l-onely @ 2015 01 16, 13:33)
Tu tai tikra šaunuolė Optimizmo ir geros nuotaikos visoms reikėtų pasimokyti
QUOTE(Prometėja @ 2015 01 18, 00:19)
Mes taip pat mankštinam
Sveikos,
Maniškiui irgi buvo žalių kakių savaitė užėjus...bet vaikas guvus buvo, tai nieko nedariau...ir praėjo..galvojau gal virskinimas reguliuojais, ir pieno sudetis keiciasi....
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2015 01 19, 13:58)
Maniškiui irgi buvo žalių kakių savaitė užėjus...bet vaikas guvus buvo, tai nieko nedariau...ir praėjo..galvojau gal virskinimas reguliuojais, ir pieno sudetis keiciasi....
Maniškiui buvo pasikeitusi jau ir konsistencija į tirštesnę ir kartą tik per dieną jau kakindavo, bet pradėjo vandeniu varyti, o va paskutiniu metu žaliai... nu ir suskausta jam ten tą pilvuką vargšiukui... Jau enterolį daktarė liepė duoti tai po truputi lyg tvarkosi
QUOTE(Prometėja @ 2015 01 19, 15:13)
Maniškiui buvo pasikeitusi jau ir konsistencija į tirštesnę ir kartą tik per dieną jau kakindavo, bet pradėjo vandeniu varyti, o va paskutiniu metu žaliai... nu ir suskausta jam ten tą pilvuką vargšiukui... Jau enterolį daktarė liepė duoti tai po truputi lyg tvarkosi
tikekimes susitvarkys
Sveikos, mamytes. Ar dar priimat naujus narius? Noreciau prisijungti. Mano sunelis gimes rugsejo 4 d.
Aquarel, super žinios, vis pagalvodavau kaip tau sekas
no name, isrinktoji, ir kitos, mes laukiam jūsų FB Ten dauguma persikėlė, nes per telefonus lengviau bendraut ten nei SM, o ir nieks kitas neskaito Jei norit į FB tai man į AŽ savo FB vardą parašykit
Maniškiui taip buvo savaitę, po apsilankymo TA, tada labai išrėkino, tai buvo neramus visą sav, užeinavo tokie rėkimo priepoliukai dabar va vėl gerai
Toumei, sveikinu su džiaugsminga motinyste, o MP ar ne, tai tik jūsų sprendimas
Į FB perbėgom, ten tai ohoho kaip kalbos liejas
Mes ir taip mankštinam bet vyrukas jau pats atsisėdai, jei kojas prilaikom tik šast ir sėdi sau išsišiepęs iki ausų
Priimam visada
---------------------------------------
Aš per mokslus ir MB ligas buvau apleidus SM, dabar jau dažniau lankysiuos
no name, isrinktoji, ir kitos, mes laukiam jūsų FB Ten dauguma persikėlė, nes per telefonus lengviau bendraut ten nei SM, o ir nieks kitas neskaito Jei norit į FB tai man į AŽ savo FB vardą parašykit
QUOTE(paukste.rima @ 2015 01 06, 18:49)
Mabniske pradejo i isterijas pult.. Vienakart buvo pavargus, nedamiegojus, tai pas gydytojus isiklyke - kitakart kai drauge ant ranku panesiot paeme, ir ilgokai uzsupo. Klyke be sustojimo, neeme nei kruties, nieko... kosmaras.... Jums taip buvo?..
Maniškiui taip buvo savaitę, po apsilankymo TA, tada labai išrėkino, tai buvo neramus visą sav, užeinavo tokie rėkimo priepoliukai dabar va vėl gerai
Toumei, sveikinu su džiaugsminga motinyste, o MP ar ne, tai tik jūsų sprendimas
QUOTE(Padangele @ 2015 01 12, 16:43)
Man tai kažkaip šviečiasi kad šitai temai lemta numirti, savo 2011 balandinuku temoj intensyviai iki metų gal prabendravom, paskutiniu metu jau retai kas pasireiškia, o čia nuslugo viskas jau po gimdymų
Į FB perbėgom, ten tai ohoho kaip kalbos liejas
Mes ir taip mankštinam bet vyrukas jau pats atsisėdai, jei kojas prilaikom tik šast ir sėdi sau išsišiepęs iki ausų
QUOTE(A2te @ 2015 01 19, 15:28)
Sveikos, mamytes. Ar dar priimat naujus narius? Noreciau prisijungti. Mano sunelis gimes rugsejo 4 d.
Priimam visada
---------------------------------------
Aš per mokslus ir MB ligas buvau apleidus SM, dabar jau dažniau lankysiuos