Sveikos
Tikrai labai smagu, kad pagaliau nebe tik egzistuoju, o jau gyvenu. Ir laiką susiplanuoju, ir valgyt pagaliau viską galiu ir šiaip, buvau tokioje depresijoje paskendus nuo to maitinimo MP, nes visad mačiau vaiko kančias, tai tiesiog išsekau ir fiziškai, ir emociškai, giminaičiai išvis pradėjo pirštą prie galvos sukiot, sako mūsų laikais mes pieną litrais gėrėm ir valgėm viską, o pilvą pučia visiems vaikams, paskui išauga... Nu taip, girdėjau atrodo milijoną kartų tą pačią pasaką, bet deje, mums laiminga pabaiga nesimatė jokiais keliais, atrodė, kad tik blogėja tam vaikui nuo to mano pieno... Tada, aišku, visi pradėjo sakyti, kad čia mano nervai persiduoda per pieną... Nu, taip, nervuodavausi, aišku, kad vaikui taip blogai jau begeriant pienuką imdavo darytis, o dar labiau susierzindavau ir į neviltį puldavau kai užeidavo tie amžini vakariniai ir naktiniai klykimai... Bet tai logiškai mąstant, nu kokie dar diegliai ar pilvo skausmai gali nuo pat pirmos gimimo dienos užeiti ir pastoviai diena iš dienos... Kankinausi, aš, vaikas, vyras, visi žinojo, kad beveik tik vandeniu gyva esu, nes bijojau ką į burną dėt, o niekas negerėjo... Užtat dabar, tai vėl visi ''pelavoja'', kad kokią klaidą padariau, kad ant mišinio perėjau... Ypač mama mano nesupranta, nors pati 3 vaikus užauginusi ir yra sakiusi, kd matino iki 8 mėn. visus mus, ir jai irgi buvo tas pats, tikra katorga tas maitinimas, tai man irgi labai liūdna, kad mano mama manęs nepalaiko ir nesupranta kai pati perėjo irgi nelengvus tarpsnius dėl maitinimo, pastoviai skambinėja ir nervuoja, sako nenutrauk maitinimo, vis tiek bet kokiom sąlygom kišk tą papą ir neva susitvarkys, išaugs, atseit sako, kad vaikai maitinami mišinukais labai serga, neturi imuniteto... Bandau sakyti, kad pilna pavyzdžių, kai vaikai ir nuo MP serga, beto ir mano pačios mergaitė jau 2 kart slogavo su MP ir ne kelias dienas, o visas 2 savaites abu kartus... Druskos kiek lašinau, kiek traukiau, vargas buvo toks pats, kaip, kad būtų ir nuo mišinuko apsirgusi... Bet vis tiek nesupranta ir teigia, kad darau blogai atimdama iš vaiko pieną... Nu žodžiu, galvojau pasidžiaugs, kad pagaliau nebedepresuoju, nebereikia raminamųjų gerti, vaikas ir aš laimingi, vyras irgi, bet kur tau...
Motinos pieną galima ištirti, aš norėjau taip padaryti, bet kaip tik išpuolė savaitgalis tada, o aš jau nebeliečiau krūtų, kad neprovokuoti pieno gamybos, tai tiesiog ir nebenunešiau į laboratoriją... Bet jei kada bus antras vaikas ir matysiu tokią pat situaciją, tikrai tiek laiko nebesikankinsiu, nešiu iškart ištirti savo pieną, išmatas vaiko...
Šiandien mums bus TA vakare, tai paprašysiu daktarės siuntimo pas alergologus, kad kiek įmanoma, tiek tokiam leliui ištirtų alergijų, nes jau primaitinimą gal reikės kokį įvedinėt pradėti, o bijau kai toks vaikas, kad gali net ir nuo atrodo nekaltos bulvės sualergizuoti ar pan... Ir būtinai tyrimo glitimui...
Mes turim žirafą Sofie, yra pirkti assorti
Tik nepigi. Nupirkau praeitą savaitę, tai maniškei patinka, graužia, tik nervuojasi kai neišeina jai paimti normaliai ir į burną kišti, tada meta lauk ir rėkia
Dėl pabaltavusių dantenų, tai nurimkite, čia dantukų užuomazgos
Pas mus jau nuo 2,5 mėn. baltuoja apačioje, bet dar pačių dantukų nesulaukėm, o seilytės bėga, viską kiša į burną
Normalus periodas
Mane vėl aplankė mėnesinės, šįkart jau normalios, turbūt dėl to, kad nebežindau, tai jau tokios uhh, gausios, bet neskausmingos, tik maudžia... O iki gimdymo buvo tragedija, be vaistų negalėdavau... Tai ginekologė pasakė, kad dabar bus lengvesnės... Tai lyg ir tiesa... O geriausia tai išvis, kad aš susirgau pirmą kart jomis praėjus vos 2 mėn. po gimdymo... O juk sako, kad žindančios intensyviai neserga jom, bet žindžiau kaip nuprotėjus, o vis tiek susirgau.
Mūsų vasario 1 dieną laukia kelionė lėktuvu. Skrydis tiesioginis apie 2 val. į Norvegiją. Bandau rasti informaciją kaip ten su mišinukais visais, ką ten galima pasiimti, ko ne, tik sunkiai sekasi... Gal kas informacijos turite? Turėsim atvykti daug anksčiau į oro uostą, nes kol supakuos visus vežimus, kėdutę, tai laiko užims, tai reikės pamaitint arba dar oro uoste, arba jau lėktuve, pergyvenu truputį, kad nežinau kaip ten kas vyksta...