QUOTE(Toumei @ 2015 01 07, 13:13)
Nu va jau paėmė buteliuką, avent kažkaip žiūriu labiausiai patinka, nes dar bandėm ir Dr. Brown duoti, NUK, prieš tai anksčiau TT. Dabar kitas klausimas, kaip nutraukti maitinimą krūtimi?
Esu girdejus, kad kitos moterys geria kazkokius vaistus, mazinancius laktacija. Bet cia turbut reikia su gydytoju kalbet. Dar esama produktu, kurie atseit mazina pieno gamyba, pvz.m sako, ta pati metu arbata. Gal dar kazkas, nzn, gali bandyt. Bet buk labai atsargi, itin, kad neprasidetuu uzdegimas. Galvoju, gal as nemaitinciau, o kai labai pilnos butu, nusitraukciau po truputi, po nedaug
sako, organizmas gamina pieno pagal poreiki, tai jei imituotum, kad kiekviena "maitinima" reik jo lb nedaug, gal savaime mazetu...
dar gal galima pradet maitint misinuku pakaitom su zindymu, ir taip palaipsniui pereit vien prie misinuku?..
Jei tvirtai nutarei nutraukt, esi per daug pavargus ar dar kaip sakai kitos priezastys, cia tik Tavo reikalas ir niekas negali smerkt. Kas is to, jeigu kiekviena diena guli ir keli budama be galo nelaiminga ir pavargus.
As pati, kai pagalvoju, koki kelia turejau pradzioj nueit, kol viskas susireguliavo... zinokit, jei buciau buvus viena, be mamos pagalbos, be auksines gydytojos, be vyro, be draugiu patarimu ir net be sios forumo grupes - kazin ar buciau ryzusis bandyt toliau maitint. Sunku buvo
O dabar tai esu tingine
papuka ikisu ir gerai
nors aisku, man sudarytos auksines salygos sedet po valanda per kiekviena maitinima. Po tiek laiko valgo mano mergaite
tiesa, dabar jau greiciau pradeda pasisotint. Aisju, maitinant taip daznai ir paciai, sudetinga net ir ne ilgam istrukt is namu, kai iki miesto gent pusvakandis kelio... nu, bet kaip nors istversiu
jau planuoju krikstynas
Del primaitinimo - nuo kovo galvoju pradet, bus daugiau nei 5,5 men... o dabar kada neuzilgo mastau pradet duot po truputi vandenuko ar silpnos arbatos kokios, po koki sauksteli bent