Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai 2014

QUOTE(Se7en @ 2015 04 11, 23:20)
Negeria ir maniškė iš buteliuko. Nupirkau gertuvėlę su minkštu snapeliu ir voila! geria puikiai.

Sveikos,
Maniskis irgi buteliuko nepripazysta, bet puikiai geria is puodelio su snapeliu. Pabandykit, gal ir jums pasiteisins smile.gif
Pagaliau ir mes uzsiauginom dantukus. Turbut jau paskutiniai buvom like, bet vargais negalais jau turim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(A2te @ 2015 04 12, 21:58)
Sveikos,
Maniskis irgi buteliuko nepripazysta, bet puikiai geria is puodelio su snapeliu. Pabandykit, gal ir jums pasiteisins  smile.gif
Pagaliau ir mes uzsiauginom dantukus. Turbut jau paskutiniai buvom like, bet vargais negalais jau turim  thumbup.gif

jau turiu tris puodukus su snapeliais - negeria doh.gif

mes dar be dantu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mes po TA 9200g +300g ir 73cm+1cm ir dar du skiepus gavo Justukas žiūrėsim kaip sureguos
Ar jūsų vaikai ramiai valgo nes mano tik koks garsas tuoj spjauna speniuką ir žvalgosi taip pat ir su miegu kol užlaužiu jau atrodo miega tik barkšt kur nors jau žvalgosi bet kai užmiega tada triukšmas nesvarbu
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2015 04 13, 17:01)
jau turiu tris puodukus su snapeliais - negeria  doh.gif

mes dar be dantu  biggrin.gif

mes irgi be dantuku dar smile.gif

Butke su Ta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2015 04 15, 15:29)
Sveikos mes po TA 9200g +300g ir 73cm+1cm ir dar du skiepus gavo Justukas žiūrėsim kaip sureguos
Ar jūsų vaikai ramiai valgo nes mano tik koks garsas tuoj spjauna speniuką ir žvalgosi taip pat ir su miegu kol užlaužiu jau atrodo miega  tik  barkšt kur nors jau  žvalgosi bet kai užmiega tada triukšmas nesvarbu

Sauni TA 4u.gif mes visu kilogramu maziau sveriam, nors esam 74 cm.jau. manekenas gal auga g.gif
Atsakyti
Mes irgi dar be dantuku smile.gif Man paciai pirmas isdygo tik 1 metu, tai is savo stebukliuko nesitikiu, kad greit isdygs smile.gif
Atsakyti
Mes vakar buvom TA, musu Oskaras berniukas zirniukas, 68 cm ir 7400 g tesveriam, valgo tai gana neblogai, bet nesmarkiai mes cia augam..
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2015 04 16, 18:48)
Mes vakar buvom TA, musu Oskaras berniukas zirniukas, 68 cm ir 7400 g tesveriam, valgo tai gana neblogai, bet nesmarkiai mes cia augam..

Su Ta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2015 04 16, 17:48)

Nu sakes, maniske visais 2 kg sunkesne blink.gif nu nieko, svarbu abu sveiki, o svoris dzin thumbup.gif
Atsakyti
Maniškė 6,5kg buitinėms sąlygom pasverta biggrin.gif)

Apie mamu muge zinot, jei kam ko reikia? Siandien prasidėjo
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2015 04 17, 14:40)
Maniškė 6,5kg buitinėms sąlygom pasverta biggrin.gif)

Apie mamu muge zinot, jei kam ko reikia? Siandien prasidėjo

truputi as tom mugem nusivylusi, o ko gero viesa paslaptis kad padevetu rubeliu prekiautojai per tas muges bizniuka varo biggrin.gif

mano vyresnysis nuo vakar su gipsu, mama mano rekia i telefona kad reikia darzeli ten pakelt ant koju, nes trecias yvykis per menesi (sulauzyti akinukai, isnarinta ranka ir galu gale luzis)... as tai nenoriu skandalintis, gi dar kelis metus reikes ten vaika vesti, bet is kitos puses neaisku ka tos aukletojos veikia...
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2015 04 17, 16:07)
mano vyresnysis nuo vakar su gipsu, mama mano rekia i telefona kad reikia darzeli ten pakelt ant koju, nes trecias yvykis per menesi (sulauzyti akinukai, isnarinta ranka ir galu gale luzis)...  as tai nenoriu skandalintis, gi dar kelis metus reikes ten vaika vesti, bet is kitos puses neaisku ka tos aukletojos veikia...

Va sitoj vietoj tai as griezta,ne pirna karta girdziu, kad darzeliuose ne tik nepriziureti vaikai bet dar ir suzaloti. Toks jausmas, kad aukletojos kavos gerti ten susirenka, tegul dirba savo darba, o jei nesugeba tai ne ten dirba. Isnarinta ar luzusi ranka tai ne juokas, kas bus sekanti karta?! Atsitiktu taip kur nors uzsieni tai po teismus uztampytu tas aukletos su visais darzeliais, o mes, lietuves, kaip visada "aj nenoriu pyktis". Nu negaliu kokia as pikta sitoj vietoj
Atsakyti