Pas mus irgi dantukų dar nėra ir nepasakyčiau kad tuoj sulauksim, kažkaip ramu
Bandom prie košių priprasti, nepatinka jam daržovės, nors vaisiai puikiai į trasą eina.
Sveikos,
mes įprastai gyvenam, dantys tie patys du. Košes pradėjau duoti, iš pradžių nepatenkinta buvo, bet po savaitės jau tiko. Duodu pagrindą bulvę, o į ją įmaišau ko randu. Saldžią bulvę, morką, cukiniją, obuolį. Kol kas tiek išbandę. Skaniausia bulvė su obuoliu (nuo šitos aš net žiaugčioju ). Labiausiai nemėgsta bulvės su morka
Išmoko gudruolė babybjorne pati pasisupt - galvą kiloja ir taip įsisupa kad ohoho juokinga žiūrėt būna
Ar prekiaujat Mūsų mažyliuose? Gal pasidalinkim nikais? Tiesa, aš neturiu ko parduoti, bet dažnai labai perku. Na vis kažkaip jau iš savų patikimiau būtų, nes ten kiek būna apgaudikių... Juk čia mūsų vaikučiai panašaus amžiaus, bet ūgiai, svoriai tai skiriasi
mes įprastai gyvenam, dantys tie patys du. Košes pradėjau duoti, iš pradžių nepatenkinta buvo, bet po savaitės jau tiko. Duodu pagrindą bulvę, o į ją įmaišau ko randu. Saldžią bulvę, morką, cukiniją, obuolį. Kol kas tiek išbandę. Skaniausia bulvė su obuoliu (nuo šitos aš net žiaugčioju ). Labiausiai nemėgsta bulvės su morka
Išmoko gudruolė babybjorne pati pasisupt - galvą kiloja ir taip įsisupa kad ohoho juokinga žiūrėt būna
Ar prekiaujat Mūsų mažyliuose? Gal pasidalinkim nikais? Tiesa, aš neturiu ko parduoti, bet dažnai labai perku. Na vis kažkaip jau iš savų patikimiau būtų, nes ten kiek būna apgaudikių... Juk čia mūsų vaikučiai panašaus amžiaus, bet ūgiai, svoriai tai skiriasi
QUOTE(Se7en @ 2015 03 28, 10:23)
Aš tai paprastai 3 daržoves duodu.. visad bulve ir morka, ir imaisau kadien vis kazka kito - moliuga, cukinija, kalafiora.. kol kas tik sitas.. ir vaisiu tyreles duodu atskirai, pirktines.. savo net obuolio neturim..
Mazyliuos esu, bet kol kas irgi labiau tik perku nors ziuriu, kad yra vis kazko, ka parduot galeciau.. bet to laiko viskam nufotkint, sukelt - tai kazkaip nelabai randasi dar..
QUOTE(xadira @ 2015 03 27, 22:24)
Kokias duodi?
Bulves, morkas, moliuga. Labiausiai patinka obuolys ir bananas, net čepsi
QUOTE(butke @ 2015 03 12, 10:20)
Saulės gėlė mano vaikiui irgi patinka kai dainuoji ypač kai reikia į lauką apsirengti bet nežinau kaip jam gali patikti nes nei klausos nei balso pas mane nerasta
svrbu, kad mamos balsas
QUOTE(Kashmir @ 2015 03 12, 11:03)
Saulės gėlė, kaip smagu, kad dar kažkas ir mus pamena
Aš dar klausimą turiu- ar dar yra tokių, kurios nematė savo kleckiuko ašarų? Maniškė šiaip jei kas nepatinka- šaukti pradeda, verkia retai, bet kol kas be ašarų. Čia normalu?
sūnelis senai ašaras parodo, o pamenu sesė 6 mėn dar nerodė
QUOTE(Se7en @ 2015 03 21, 13:35)
Gaziulka, puikios nuotraukų kompozicijos daug "parašyta" tavo nuotraukose
Gazulka
irgi norėjau pasakyt daug ką pasakančios foto
QUOTE(Kashmir @ 2015 03 24, 01:41)
Aš fb irgi nespėju... ten kad viską skaityti, reikėtų visą dieną įsijungus puslapį sėdėti
skaityt su išmaniuoju spėju brukšt brukt, o va rašyt atima laiko Bet fb ir liko del sios ir dar PT grupes.. tiesa patogu su draugem foto pasidalint
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2015 03 24, 16:37)
Mano pirmagimė rugsėjinukė irgi..o paskui turiu po metų Spaliukę...mano pametinukės gi metai ir du menesiai skirtumas
o čia tai bent
QUOTE(Gaziulka @ 2015 03 26, 18:31)
Nebanalus mamos blogas. Ypatingai patiks auginancioms mergaites ir neabejingoms ju spintu turiniui
uilgoji
uilgoji
labai įdomus, gražių foto užmačiau
Mes laikomės gerai, truputėli mažiukas ir buvo apsirgęs, niekaip neiškosėjo, tai gavo ir vaistuku pakvėpuot. Vartosi daug, bando ne šliaužiot o ropot viskas patinka ką pasiūlau valgyt, bet neskubu, po biški įvedinėju. tik va morka išėmiau iš raciono, nes užkietėjo viduriai.
Vis laukiu tų pirmųjų mama o tėtis sako gal vis gi tete
visiems sveikatos
Papildyta:
QUOTE(_no name @ 2015 03 28, 23:30)
Bulves, morkas, moliuga. Labiausiai patinka obuolys ir bananas, net čepsi
maniškiui ir obuolys suuuper turim dar is senelių sodo
Sveikos, vėl aptilom..
Ruošiatės kas per Velykas į bažnyčią?.. jei taip, tai kartu su mažiais?
Gal kas nors jau mėsą duodat? Ir šiaip, ar kas jau pakeitėt vieną maitinimą vien koše? Maniškė vis tiek dar pspildomai pienuko prašo..
Ir vis dar nesusitvarkė miego ritmas dėl naujo laiko.. arba dar papildomi dantys lenda, nes miegas bele koks
Ruošiatės kas per Velykas į bažnyčią?.. jei taip, tai kartu su mažiais?
Gal kas nors jau mėsą duodat? Ir šiaip, ar kas jau pakeitėt vieną maitinimą vien koše? Maniškė vis tiek dar pspildomai pienuko prašo..
Ir vis dar nesusitvarkė miego ritmas dėl naujo laiko.. arba dar papildomi dantys lenda, nes miegas bele koks
Sveikos o mums dantys dygsta su sloga ir temperatūra 38 šiandien miegojau tik kelias valandas tai tokia biški kaip šlapiu maišu trenkta miega dabar Justukas ant rankų gal numigs nors kiek taip gaila mažiuko
o bažnyčia eis tik viresnė duktė nes mažiukas dar neištemps ir orai ne kokie
Mėsos dar neduodu gal nuo kokių aštuonių mėnesių pradėsiu
O po košės Justas irgi dar prašo atsigerti pienuko
o bažnyčia eis tik viresnė duktė nes mažiukas dar neištemps ir orai ne kokie
Mėsos dar neduodu gal nuo kokių aštuonių mėnesių pradėsiu
O po košės Justas irgi dar prašo atsigerti pienuko
Sveikos,
O as "tavo vaike" skaiciau, kad mesa jau rekomenduojama nuo 6 men. Mes nuo 7 planuojam jos ragauti. Tai jau ant nosies visai
Beje, klausimas patyrusioms mamytems. Kada kraustotes is nesiojamos kedutes i stacionaria? Kai kojos lenda lauk? Kai peciai auksciau uz dirzus? Nuo 9 kg.? Ar kaip? I ka atkreipti demesi? Mes jau turim nusipirke 9-18 kg.kedute ir sunku nesti jau man ji su nesiojama, bet 9 kg.vaikis dar nesiekia. Tai kaip ir nezinau ar jau galim kraustytis i didesne ar man dar pakentet
O as "tavo vaike" skaiciau, kad mesa jau rekomenduojama nuo 6 men. Mes nuo 7 planuojam jos ragauti. Tai jau ant nosies visai
Beje, klausimas patyrusioms mamytems. Kada kraustotes is nesiojamos kedutes i stacionaria? Kai kojos lenda lauk? Kai peciai auksciau uz dirzus? Nuo 9 kg.? Ar kaip? I ka atkreipti demesi? Mes jau turim nusipirke 9-18 kg.kedute ir sunku nesti jau man ji su nesiojama, bet 9 kg.vaikis dar nesiekia. Tai kaip ir nezinau ar jau galim kraustytis i didesne ar man dar pakentet
QUOTE(A2te @ 2015 04 02, 17:50)
Sveikos,
Aha, aš tą straipsnį irgi skaičiau, dar jūsų visų, skaičiusių, nuomonės paklaust norėjau na, tos visos rekomendacijos tai verčiasi kas penkmetį nemanau, kad nuo 6 mėn jau reikia kūdikio skranduką mėsa apkraut, vis tik ne taip jau lengvai j ivirškinama..
Dėl kėdutės - tai aš lauksiu, bent jau kol maniškė stipriau sėdės.. kol dar telpa į mažąją, kol viskas OK, tol joje važinės o kaip jau reikia - tai irgi nežinau..
Sveikos, kazkaip SM kasdien isijungiu bet cia pamirstu uzeit
Griztu dalinai dirbti nuo geguzes, tai visai turbut prapulsiu, teks po velyku auklytes dairytis maziui pusdieniui. Musiskis kose su mesa taip spjove kai pabandziau, tai kol kas ir nesiulau. O siaip valgom mes bulve ir moliuga tiktai, nuo morku beria.... kitu dar ir nebandziau kombinaciju, nes buna kad darzovienes is vis atsisako ir tenka duoti kazka is saldziu pirktiniu.
Mazyliuose esu, bet daugiausia perku, jei kam aktualu parduodu nesyne, musu vaikas joje nebuvo, jam reikia ziuret i aplinka ne i mama... http://www.musumazyl...syne-cybex-mygo
Griztu dalinai dirbti nuo geguzes, tai visai turbut prapulsiu, teks po velyku auklytes dairytis maziui pusdieniui. Musiskis kose su mesa taip spjove kai pabandziau, tai kol kas ir nesiulau. O siaip valgom mes bulve ir moliuga tiktai, nuo morku beria.... kitu dar ir nebandziau kombinaciju, nes buna kad darzovienes is vis atsisako ir tenka duoti kazka is saldziu pirktiniu.
Mazyliuose esu, bet daugiausia perku, jei kam aktualu parduodu nesyne, musu vaikas joje nebuvo, jam reikia ziuret i aplinka ne i mama... http://www.musumazyl...syne-cybex-mygo
Sveikos.
Taigi, dygsta dar dantų, nemiega, zirzia, karščiuoja, sloguoja, vemia kartais. Ar dar ne laikad į gydytoją kreiptis?
Buvom bažnyčioj pet Velykas visa šeima, bet ne iki galo. Tiek kiek kantrybės mazgei buvo.
Skaičiau ir aš dėl mėsos straipsnį, bet darė kraujo tyrimą, tai nesimatė geležies trūkumo, duosiu mėsą kai normaliai išmoks valgyt košes, kai įeisim į ritmą. Nes dabar dar ir miegot bilekaip pradėjo per dantis tuos...
Na ir dėl autokėdučių - jau ieškom didesnės, nes išlenda galva jau, tai nebesaugu.
Papildyta:
Beje, kėdutę pirjsim TIK su buomeliu, o ne diržais. Tik dar svarstom ar naują ar dėvėtą...
Taigi, dygsta dar dantų, nemiega, zirzia, karščiuoja, sloguoja, vemia kartais. Ar dar ne laikad į gydytoją kreiptis?
Buvom bažnyčioj pet Velykas visa šeima, bet ne iki galo. Tiek kiek kantrybės mazgei buvo.
Skaičiau ir aš dėl mėsos straipsnį, bet darė kraujo tyrimą, tai nesimatė geležies trūkumo, duosiu mėsą kai normaliai išmoks valgyt košes, kai įeisim į ritmą. Nes dabar dar ir miegot bilekaip pradėjo per dantis tuos...
Na ir dėl autokėdučių - jau ieškom didesnės, nes išlenda galva jau, tai nebesaugu.
Papildyta:
Beje, kėdutę pirjsim TIK su buomeliu, o ne diržais. Tik dar svarstom ar naują ar dėvėtą...