Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai 2014

Labas. Pasikeičiau vardą, bet manau greit suprasit, kuri čia senbuvė smile.gif jei ne, į až parašysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xadira @ 2015 03 24, 10:28)
Labas. Pasikeičiau vardą, bet manau greit suprasit, kuri čia senbuvė smile.gif jei ne, į až parašysiu  ax.gif

is senesnių žinučių nesunku suprasti;)

Jo, su pameciukais tikrai nelengva, galėčiau visą traktatą apie tai parašyt. Bet kartu ir labai ypatinga šita patirtis:)

Turiu psl - vienok.lt
Bet paskutiniai pakeitimai ten daryti prieš porą metų geriausiu atveju, vis rankos nepriena atnaujinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 24 kovo 2015 - 11:00
QUOTE(Gaziulka @ 2015 03 24, 10:58)
is senesnių žinučių nesunku suprasti;)

Jo, su pameciukais tikrai nelengva, galėčiau visą traktatą apie tai parašyt. Bet kartu ir labai ypatinga šita patirtis:)

Turiu psl - vienok.lt
Bet paskutiniai pakeitimai ten daryti prieš porą metų geriausiu atveju, vis rankos nepriena atnaujinti...

Matos, kad myli fotografiją smile.gif vien juosta fotkini? Iš tikrųjų tai turėtų būt žiauriai sunku su 3 vaikučiais tai daryt, bet, kai veikla iš tikrųjų artima, kai rodos tuo kvėpuoji - viskas įmanoma ir viskam laiko randi. O galų gale ūgtels mažieji, tikiu, gal bus lengviau wink.gif jei noro bus, viskas įmanoma! Tik va pvz aš dažnai pasiduodu aplinkybėms, ir tada būna labai sunku.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Vis paskaitau, paskaitau bet parašyt vis neparašau blush2.gif
Tai sveikinimai kažkuriai rugsėjinukei 4u.gif wub.gif Mes irgi jau link planavimo linkstam.. Gal greitai ir mus gandrai aplankys wub.gif
Augam gerai, esam ne iš didžiuju, bet stiprūs ir sveiki smile.gif
Viena po kitos žiūriu gryžta iš FB čia, gal tema atsigaus thumbup.gif
Graziulka tavo foto tobulos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _no name: 24 kovo 2015 - 13:50
QUOTE(_no name @ 2015 03 24, 14:48)
Sveikos. Vis paskaitau, paskaitau bet parašyt vis neparašau  blush2.gif
Tai sveikinimai kažkuriai rugsėjinukei  4u.gif  wub.gif  Mes irgi jau link planavimo linkstam.. Gal greitai ir mus gandrai aplankys wub.gif
Augam gerai, esam ne iš didžiuju, bet stiprūs ir sveiki  smile.gif
Viena po kitos žiūriu gryžta iš FB čia, gal tema atsigaus thumbup.gif
Graziulka tavo foto tobulos thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

oooo linkim greitų gandrų smile.gif smagu skaityt kad augat stiprūs ir sveiki 4u.gif 4u.gif 4u.gif

maniškis dar nesėdi.... bet šliaužioja jau visur kur jam reikia smile.gif

Mano pirmagimė rugsėjinukė irgi..o paskui turiu po metų Spaliukę...mano pametinukės gi biggrin.gif metai ir du menesiai skirtumas ax.gif
Atsakyti
Sveikos, na dėl naujos nėštuolės net nežinau ką pasakyt... svarbu jai tai teikia laimę ir džiaugsmą. Aš ko gero nenorėčiau dar arba iš viso jau nebenorėsiu..
Dusina mane iš darbo, vis atfutbolinu kad ne, negrįšiu dar... tai jie vėl skambina.. Siulo ateit padirbėt po kelias valandas, o kad sodros išmokų neprarasčiau sumoketų rugsėjį visą atlygį kiek per tą laiką neva uždirbčiau g.gif Eisiu kitą savaitę į pokalbį apie tai, bet net nežinau ką sakyt. Dirbt aš noriu, bet kad ta alga tokia kad labai drąskytis neapsimoka.. Na šviečiasi kad reikės auklytės greitu metu ieškoti, ko aš visai nenorėčiau, nes SVETIMAS žmogus namuose... brrr....
Oskaras tai iš naujo košes mokosi valgyt, jau visai neblogai ragavo bet apsirgom ir vėl savaitei nusimušėm tik ant MP, šiandien pirma diena po ligų pradžios kai kelis šaukštus prarijo o ne išžiaukčiojo.
Atsakyti
Padangele,
Vargšas mažiukas... tos ligos išveda iš ritmo ir pusiausvyros. Maniškė buvo vis ką pradeda daryt, gulėt ant pilvuko ar verstis - suserga, ir viskas, nebedaro nieko, o pasveikus kol grįžta prie to paties.. tikiuos, Tavo gražuolis daugiau nebesirgs ir viskas greit susitvarkys!

Dėl grįžimo į darbą ir auklės sakyčiau ne, ne ir darkart ne! Bet aš taip sakiau pati sau prieš gimdymą - "būsiu tik su vaiku". O praėjus 2 sav dalinai grįžau prie darbų, ir nuolat dirbu, tiesa, iš namų sad.gif taip kad negali žinot, kaip aplinkybės susidėsto... vienas alga motyvuoja, kitoms grasina darbo vietos nepalikt, dar kitoms kitos priežastys..

Dėl to, kad rugsėjį išmokės visą atlyginimą - įdomu, kaip tai suformins, priedą? g.gif nu, bet gal ir gali...
Atsakyti
QUOTE(xadira @ 2015 03 24, 14:13)
Matos, kad myli fotografiją smile.gif vien juosta fotkini? Iš tikrųjų tai turėtų būt žiauriai sunku su 3 vaikučiais tai daryt, bet, kai veikla iš tikrųjų artima, kai rodos tuo kvėpuoji - viskas įmanoma ir viskam laiko randi. O galų gale ūgtels mažieji, tikiu, gal bus lengviau wink.gif jei noro bus, viskas įmanoma! Tik va pvz aš dažnai pasiduodu aplinkybėms, ir tada būna labai sunku.. smile.gif

Aha, vien i juosta, cia gerai apgalvotas sprendimas. Del to ūgtels ir bus lengviau jau as zinau - paskui tiesiog ateina diena, kai elementariai turi pradeti dirbti, nes reikia išlaikyti save, vaikus. O tada nera nei laiko, nei motyvacijos eksperimentuoti, pasirenki įprastus darbus, sąlyginai patogius, saugius, kad ir ne iki galo tenkinancius, ir l.sunku is to įprasto rato išeiti.

As kai pradedu dirbti, ypač namie su vaikais, jaučiu, kad pradedu pykti ant vaiku neva trukdo, neva nera laiko nieko daryti. Kz kita linkme protas pradeda suktis.

Tindirindiriuska, tai jus dar ekstremaliau pavaret - tarp mūsiškių 1,4men, ir tai man is pradžių atrodė, kad kam nors šituose namuose blogai baigsis:D) dabar geriau, nors buna situacijų, kai tiesiog nez ka daryti

Yra teoriju, kurios sako, kad issveike po ligos vaikai pradeda daryti ka nors naujo - ropoti, vaikščioti, kalbėti. Per liga ju protas ir jausmai susidoroja su naujais dalykais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 26 kovo 2015 - 11:23
Nebanalus mamos blogas. Ypatingai patiks auginancioms mergaites ir neabejingoms ju spintu turiniui

uilgoji
Atsakyti
Laba vakara ko čia taip tylu????? mes auginam dar dantukų...visas kumštis buroj....ir niežti jam ištisai...nemiega naktim..nu miega bet (.) kas valandą.... tikiuosi išaugsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2015 03 26, 20:35)
Laba vakara ko čia taip tylu????? mes auginam dar dantukų...visas kumštis buroj....ir niežti jam ištisai...nemiega naktim..nu miega bet (.) kas valandą.... tikiuosi išaugsim smile.gif

Sveikos 4u.gif
mes irgi auginam dantukus ir naktim prastai miegoti pradėjo o prie dantenų net prisiliest neleidžia ir pastoviai krutinė šlapia nuo seilių tai persirengia ponaitis per dieną net kelis kartus tai baigia priprast ir nebe taip prieštarauja ai dar sugalvojo į spenelį dantenas pasikasyti tai kai sukando net šoktelėjau kaip paaiškint kad negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2015 03 27, 00:02)
Sveikos 4u.gif
mes irgi auginam dantukus ir naktim prastai miegoti pradėjo o prie dantenų net prisiliest neleidžia ir pastoviai krutinė šlapia nuo seilių tai persirengia ponaitis per dieną net kelis kartus tai baigia priprast ir nebe taip prieštarauja ai dar sugalvojo į spenelį dantenas  pasikasyti  tai kai sukando net šoktelėjau  kaip paaiškint kad negalima g.gif

Sveikos,
O mes be dantu dar, nors nakti irgi prastai pradejo miegoti. Trinasi, malasi lovyteje atrodo, kad ant skruzdelyno guletu. Jau tikejausi, kad gal dantukai auga, bet panasu, kad ne doh.gif
Po 4u.gif visoms uz dantukus mirksiukas.gif
O blogas visai nieko (nors pas mane ir ne dama auga). Paskaitinesiu, kai mazas miegos smile.gif
Atsakyti