Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai 2014

Keli saldūs, naminiai kadrai smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gaziulka - labai šiltos foto smile.gif
Atsakyti
Labai labai super nuotraukos wub.gif
Atsakyti
Gaziulka, puikios nuotraukų kompozicijos smile.gif daug "parašyta" tavo nuotraukose smile.gif
Atsakyti
Ačiūsmile.gif

QUOTE(Se7en @ 2015 03 21, 13:35)
Gaziulka, puikios nuotraukų kompozicijos  smile.gif daug "parašyta" tavo nuotraukose smile.gif

O pati turi ka nors bendro su kompozicijom? Darbo pobūdis, studijavai ar siaip? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 21 kovo 2015 - 22:36
Gaziulka nuotraukos super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Gaziulka- kokios fainos biggrin.gif man tai pati pirma yra "pačiausia".. tokia emocionaliausia biggrin.gif
Kaip matau, neblogai "draugauji" su fotiku? smile.gif tik sau, ar ir plačiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukste.rima @ 2015 03 22, 13:52)
Gaziulka- kokios fainos  biggrin.gif man tai pati pirma yra "pačiausia".. tokia emocionaliausia biggrin.gif
Kaip matau, neblogai "draugauji" su fotiku? smile.gif tik sau, ar ir plačiau? smile.gif

4u.gif

l.ilga laika fotografuoju tik sau, draugams, kartais - draugu draugams. Bet siuo metu esu nusprendus motinystes atostogu metu pameginti ir placiau. Bet tam dar daug ko truksta - fotkinti as zinau ka ir kaip moku, bet va visi praktiniai dalykai - sutartys, mokesciai, galiausiai - silpniausia mano vieta marketingas, as net fb nesinaudoju, ir siaip is prigimties esu kukli, man nejauku viesintis, reklamuotis..priedo as dar tokia perfekcioniste, nemegstu nieko daryti atmestinai, nu ir galiausiai - 3vaikai, du is kuriu pametinukai ir faktiskai 0 pagalbos is salies.zd, daug priezascii nieko nedaryti biggrin.gif)) bet is leto is leto, ir tikiuosi, kad bus:)
Atsakyti
Sveikos.

Gaziulka, kokios nuotraukos thumbup.gif . Pasiilgstu tokių, kitokių nei dabar siūlo. Buvau fb ir dabar esu, bet kai ten prisėdi tai pusė dienso nuplaukia smile.gif . Aš dar nesilaukiu nors buvo statymų uź mane, bet jau nebūčiau pirmoji nėštukė iš rugsėjinukų cool.gif . Kolkas neplanuoju pastot , nes yra keletas planų iki nėštumo. Nors norėt tai norėčiau biggrin.gif . Vakar draugai pasakė, kad tėvai rudenį bus tai jiems išvaźiavus su vyru dar ilgai kalbėjom apie tą stebuklingą periodą.

Aš maitinu košėm po mp. Jau išragavo Oskaras daug daržovių, uogų, gavo jau ir mėsos. Nupirkom nutrijos (mažiausia alergijos sukelia), bet neliko sužavėtas. Vakar iš sodo prikasiau topinambų tai šiandien gan skaniai ragavo smile.gif . Kolkas topuose ryźiai ar grikiai su obuoliu, kriauše, avokadu. Nereik tada nei rankų į košę kišt ar spjaudytis biggrin.gif , nes taip tai net plaukuose ar ausyje košės randu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(ramzyte @ 2015 03 19, 17:10)
Sveikos mamytės  bigsmile.gif  ,

Gal kuri nepatingėsit spustelti nuorodoj esantį LIKE už mano rugsėjinukę . Nepykit, kad taip įpuoliau, bet taip norisi laimėti  blush2.gif

https://m.facebook.c...mp;notif_t=like

Prabalsavau thumbup.gif . Tokia jau graži undinėlė wub.gif . Maniškis tai išliptų su visu kranu jaučiu lotuliukas.gif
Atsakyti
O, tai sveikinimai tai drąsuolei, ar neatsarguolei biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2015 03 23, 21:28)
O, tai sveikinimai tai drąsuolei, ar neatsarguolei biggrin.gif  4u.gif

Eikit sau, rimtai jau kažkuri rugsėjinukė laukiasi??? biggrin.gif nu super, ir labai smagu girdėt, ir tikrai pavydu drąsos.. aš kartais pagalvoju, kad šiaip jau teoriškai galėčisu ir aš, tik kažkaip neįsivaizduoju, kaip sugebėčiau susitvarkyt su abiem.. blink.gif biggrin.gif bet šiaip dar tokie švieži šitie visi potyriai ir prisiminimai, kad sąmoningai planuot kol kas nesinorėtų..

Gaziulka - turi savo psl, talpini kažkur darbus? Jei nenori čia rašyt, parašyk į AŽ ax.gif
Atsakyti
Gaziulka, labai jaukios nuotraukos wub.gif

Aš fb irgi nespėju... ten kad viską skaityti, reikėtų visą dieną įsijungus puslapį sėdėti doh.gif

Lauktis aš dar nenorėčiau, norisi atsidžiaugti mažosios kūdikyste smile.gif gal po metų,dviejų rolleyes.gif
Atsakyti