Keli saldūs, naminiai kadrai
Gaziulka - labai šiltos foto
Labai labai super nuotraukos
Gaziulka, puikios nuotraukų kompozicijos daug "parašyta" tavo nuotraukose
Ačiū
O pati turi ka nors bendro su kompozicijom? Darbo pobūdis, studijavai ar siaip?
QUOTE(Se7en @ 2015 03 21, 13:35)
Gaziulka, puikios nuotraukų kompozicijos daug "parašyta" tavo nuotraukose
O pati turi ka nors bendro su kompozicijom? Darbo pobūdis, studijavai ar siaip?
Gaziulka nuotraukos super
QUOTE(paukste.rima @ 2015 03 22, 13:52)
Gaziulka- kokios fainos man tai pati pirma yra "pačiausia".. tokia emocionaliausia
Kaip matau, neblogai "draugauji" su fotiku? tik sau, ar ir plačiau?
Kaip matau, neblogai "draugauji" su fotiku? tik sau, ar ir plačiau?
l.ilga laika fotografuoju tik sau, draugams, kartais - draugu draugams. Bet siuo metu esu nusprendus motinystes atostogu metu pameginti ir placiau. Bet tam dar daug ko truksta - fotkinti as zinau ka ir kaip moku, bet va visi praktiniai dalykai - sutartys, mokesciai, galiausiai - silpniausia mano vieta marketingas, as net fb nesinaudoju, ir siaip is prigimties esu kukli, man nejauku viesintis, reklamuotis..priedo as dar tokia perfekcioniste, nemegstu nieko daryti atmestinai, nu ir galiausiai - 3vaikai, du is kuriu pametinukai ir faktiskai 0 pagalbos is salies.zd, daug priezascii nieko nedaryti )) bet is leto is leto, ir tikiuosi, kad bus:)
Sveikos.
Gaziulka, kokios nuotraukos . Pasiilgstu tokių, kitokių nei dabar siūlo. Buvau fb ir dabar esu, bet kai ten prisėdi tai pusė dienso nuplaukia . Aš dar nesilaukiu nors buvo statymų uź mane, bet jau nebūčiau pirmoji nėštukė iš rugsėjinukų . Kolkas neplanuoju pastot , nes yra keletas planų iki nėštumo. Nors norėt tai norėčiau . Vakar draugai pasakė, kad tėvai rudenį bus tai jiems išvaźiavus su vyru dar ilgai kalbėjom apie tą stebuklingą periodą.
Aš maitinu košėm po mp. Jau išragavo Oskaras daug daržovių, uogų, gavo jau ir mėsos. Nupirkom nutrijos (mažiausia alergijos sukelia), bet neliko sužavėtas. Vakar iš sodo prikasiau topinambų tai šiandien gan skaniai ragavo . Kolkas topuose ryźiai ar grikiai su obuoliu, kriauše, avokadu. Nereik tada nei rankų į košę kišt ar spjaudytis , nes taip tai net plaukuose ar ausyje košės randu
Papildyta:
Prabalsavau . Tokia jau graži undinėlė . Maniškis tai išliptų su visu kranu jaučiu
Gaziulka, kokios nuotraukos . Pasiilgstu tokių, kitokių nei dabar siūlo. Buvau fb ir dabar esu, bet kai ten prisėdi tai pusė dienso nuplaukia . Aš dar nesilaukiu nors buvo statymų uź mane, bet jau nebūčiau pirmoji nėštukė iš rugsėjinukų . Kolkas neplanuoju pastot , nes yra keletas planų iki nėštumo. Nors norėt tai norėčiau . Vakar draugai pasakė, kad tėvai rudenį bus tai jiems išvaźiavus su vyru dar ilgai kalbėjom apie tą stebuklingą periodą.
Aš maitinu košėm po mp. Jau išragavo Oskaras daug daržovių, uogų, gavo jau ir mėsos. Nupirkom nutrijos (mažiausia alergijos sukelia), bet neliko sužavėtas. Vakar iš sodo prikasiau topinambų tai šiandien gan skaniai ragavo . Kolkas topuose ryźiai ar grikiai su obuoliu, kriauše, avokadu. Nereik tada nei rankų į košę kišt ar spjaudytis , nes taip tai net plaukuose ar ausyje košės randu
Papildyta:
QUOTE(ramzyte @ 2015 03 19, 17:10)
Sveikos mamytės ,
Gal kuri nepatingėsit spustelti nuorodoj esantį LIKE už mano rugsėjinukę . Nepykit, kad taip įpuoliau, bet taip norisi laimėti
https://m.facebook.c...mp;notif_t=like
Gal kuri nepatingėsit spustelti nuorodoj esantį LIKE už mano rugsėjinukę . Nepykit, kad taip įpuoliau, bet taip norisi laimėti
https://m.facebook.c...mp;notif_t=like
Prabalsavau . Tokia jau graži undinėlė . Maniškis tai išliptų su visu kranu jaučiu
QUOTE(Gaziulka @ 2015 03 23, 21:28)
O, tai sveikinimai tai drąsuolei, ar neatsarguolei
Eikit sau, rimtai jau kažkuri rugsėjinukė laukiasi??? nu super, ir labai smagu girdėt, ir tikrai pavydu drąsos.. aš kartais pagalvoju, kad šiaip jau teoriškai galėčisu ir aš, tik kažkaip neįsivaizduoju, kaip sugebėčiau susitvarkyt su abiem.. bet šiaip dar tokie švieži šitie visi potyriai ir prisiminimai, kad sąmoningai planuot kol kas nesinorėtų..
Gaziulka - turi savo psl, talpini kažkur darbus? Jei nenori čia rašyt, parašyk į AŽ
Gaziulka, labai jaukios nuotraukos
Aš fb irgi nespėju... ten kad viską skaityti, reikėtų visą dieną įsijungus puslapį sėdėti
Lauktis aš dar nenorėčiau, norisi atsidžiaugti mažosios kūdikyste gal po metų,dviejų
Aš fb irgi nespėju... ten kad viską skaityti, reikėtų visą dieną įsijungus puslapį sėdėti
Lauktis aš dar nenorėčiau, norisi atsidžiaugti mažosios kūdikyste gal po metų,dviejų