Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai 2014

QUOTE(Se7en @ 2015 03 18, 11:47)
Klausimas - kokia prasmė šiose kėdutėse atlošiamos nugarėlės į gulimą padėtį? Tipo jei bevalgydamas vaikas užmigtų? 

Sveikos,
Se7en, Su dantukais 4u.gif
Kam skirta pilnai gulima padetis ir man neaisku, bet siek tiek atlosta mes naudojam, kai po koses duodam atsigerti buteliuka. Vaikis pats pasilaikydamas atsigeria. smile.gif
Beje, maniskis ismoko sliauzti tai dabar ant grindu paskui zaislus sliauzioja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2015 03 17, 13:55)

O dėl verkimo tai maniškiui ir užeina toki verkiadieniai. Nieks netinka, kd ir šiandien. Galvoju išvažiuosim kieman geras oras, suruošiau vežimą, šunis, vaiką ir po 10min parėjom namo. Netinka nei gulėt, nei sėdėt vežime, paėmiau ant rankų ir klykia... Na ką tai namie vartosi nuogas  dabar ant sofos. Bet tai turbūt tik kelios minutės tokios ramios bus , nes jam reik veiksmo, mamos . Vakar pas mano tėvus nuvažiavom ir nors Oskaras juos kas savaitę mato , bet tik vos paiima tai tik šniurkščiot pradeda, akim manęs ieško, lūpą patempia ir klyyksmas 😢 .

O dievai, kaip viskas pažįstama biggrin.gif su ėjimu į lauką ar kažkur važiavimu tai aš galiu pražilt. Jau tikrai renkuosi ne gryną orą, o ramiai pabūt kambaryje, nes labai dažnai vien pradėjus rengt prasideda isterijos, kurios dažnai tęsiasi lauke.. arba va, šiandien išėjom ilgojo miegučio laukan, nuėjau tolokai, ir ką - pabudo mergina, nė nemanė migt. Tai skuodžiau namo, bet vis tiek geras 10 min klykė sad.gif išsibalansavo miegai ir.. žodžiu, kažkoks chaosas. Kai reik šiaip kažkur važiuot, pvz, pas gydytojus, tai irgi visko būna. Be būtino reikalo aš jau niekur nenoriu nė nosies kišt.. nors va namuos tai dažniausiai auksas, ne vaikas.. tfu tfu tfu, kad neprisikalbėciau smile.gif
Maniškė jau 8,6 kg sveria, 6 mėn proga ax.gif pradeda bandyt šliaužt bigsmile.gif nors vis dar nesivarto. Jau praradau viltį, matyt, pirma šliaužios ir ropos, o jei mamai reik, tegul pati ir verčia lotuliukas.gif ir žiauriai nori sėstis, gėris čia smile.gif valgo daržovienę net niurnėdama ir čepsėdama.. bandžiau duot kruopų, kol kas netiko dar. Sustojau, luktelsiu. Maitinimo kėdutės dar neperkam, kol dar pati normaliai nesėdi, tai pamaitinu gultukyje pasodinus.
Papildyta:
QUOTE(A2te @ 2015 03 18, 12:01)
Vaikis pats pasilaikydamas atsigeria.  smile.gif
Beje, maniskis ismoko sliauzti tai dabar ant grindu paskui zaislus sliauzioja  thumbup.gif

Aš tai iš puodelio duodu gert... pamačiau, kad tai buvo klaida - kai ją laikydama ant rankų pati imu atsigert, pradėjo lupt puodelį iš rankų lotuliukas.gif O šliaužiojimas gerai, laukiu ir savosios wub.gif

Se7en, dantukai liuks! thumbup.gif
Atsakyti
Nu ir skirtingi tie vaikai. Mano kūdena vartoti, sėdi, atsisėda, ropoja ir paskutinių dienų atradimas - stojasi. Tik vaikščiojimo dabar trūksta. Šios dienos nuotaikos -

user posted image

Bet ir mes skirtingos:) man tai Ergobaby vienas iš labiausiai pasiteisinusių pirkinių, susumavus visus pasivaikščiojimus, vėžimėlyje gal 10% laiko ir miegojo, visą likusį - prie manęs. Patogu ir man, ir jai.

Iš fb atkeliavusios - kaip merginos gyvena? Gal kas laukiasi jau? MeiLLi, ar ne už tave kž statė?smile.gif pagalvojau, kad viduriniajam panašiai buvo kaip mūsiškiams dabar, kai su mažąja pastojau..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Se7en su dantukais 4u.gif 4u.gif

Gazulka vau ir dar kartą vau šaunuolis tavo vaikas thumbup.gif mano dar tik bando atsisėti ir nuo pilvo ant nugaros apsiverčia o šliaužti net nebando ai kaip sakai ne visi vaikai vienodi lauksiu
Justukas dar pakosti ryt eisim pas gyditoja žiūrėsim ką pasakys o del lauko tik ant rakų ir jokio vežimo va rankinukas mano vaikas bet man patinka jį nešioti greitai užaugs ir nebenorės ant rankų arba nebepakelsiu kaip savo dydžiūjų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2015 03 13, 21:37)
Tai ne i kampą, bent i kokius musumazylius.lt trenk:D)) kokia turėjai?

tokia http://www.musumazyl...syne-cybex-mygo

O siaip tai maziukas apsirgo, vakar veziau plauciu rentgena daryt, viskas ten gerai tik kad labai koseja iki atpylinejimo ir ziaukciojimo, net gaila ziuret. Tai koses sustojo, nieko jis nenori, tai kelios dienos vel vien pienukas, ech..
Atsakyti
Su išėjimu į lauką buvo ir pas mus tokia problema. Bijojau kur išeiti, nes niekada nežinojau, kada prasidės klyksmai. Išaugo.
O košes duodat prieš, po ar vietoj pienuko? Kiek kartų per dieną? Nu nemoku aš pradėt primaitinimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Se7en @ 2015 03 19, 09:12)
O košes duodat prieš, po ar vietoj pienuko? Kiek kartų per dieną? Nu nemoku aš pradėt primaitinimo  doh.gif

Aš tai pagal saviškę prisitaikiau taip - atsikelia po trumpo priešpiečių miegučio, duodu pienuko, tada bendraujam tvarkomes, ir maždaug po valandos užkaičiu košę. Kai išverda, duodu jos (daržovienė), ir po jos pienuko (kad vienu metu galutinai pasisotintų). Dar kiek pabūdrauja ir minga pietų miego. Ar taip gerai, nežinau, bet tiesiog taip pritaikiau.

Gaziulka, tikrai taip - mes skirtingos, o pagal mus ir vaikai smile.gif Tavo kūdutė, užtat lengva jai savo svorį valdyt, ko nepasakysi apie maniškę. Bet ir aš ne iš smulkiųjų, ir nesportiška, tai ir negaliu to iš vaiko norėt unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Padangele @ 2015 03 19, 00:05)
tokia http://www.musumazyl...syne-cybex-mygo

O siaip tai maziukas apsirgo, vakar veziau plauciu rentgena daryt, viskas ten gerai tik kad labai koseja iki atpylinejimo ir ziaukciojimo, net gaila ziuret. Tai koses sustojo, nieko jis nenori, tai kelios dienos vel vien pienukas, ech..

Užjaučiu, tos ligos mažiukams - itin bjaurus reikalas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Se7en @ 2015 03 19, 10:12)
Su išėjimu į lauką buvo ir pas mus tokia problema. Bijojau kur išeiti, nes niekada nežinojau,  kada prasidės klyksmai. Išaugo.
O košes duodat prieš, po ar vietoj pienuko? Kiek kartų per dieną? Nu nemoku aš pradėt primaitinimo  doh.gif

Moki, moki. Tu pabandyk kaip jums geriausiai tinka. Bendros rekomendacijos tokios. Jei prastai valgo, mazai priauga svorio - geriau duoti pries. Bus alkanesnis, tikimybe, kad daugiau suvalgys. Jei vaiks dažnokai/daug atpylineja, kaip pvz maniske iki dabar, o priedo yra nervuotas ant maisto (atsikelia l.alkana ir reikia cia ir dabar), tada geriau duoti po. Tirstesnis maistas sumažins atpylinejima. Siaip bendras tikslas - kad viena, o paskui ir daugiau maitinimu pilnai pakeistų papildomas maistas (vietoj - kaip tu sakai). Dar reikia žinoti, kad tarp papildomo maisto ir MP rekomenduojama padaryti bent pusvalandžio pertrauka, nes MP neleidzia taip gerai kaip reiketu is papildomo maisto pasisavinti geležį.

Nu jo, gerai Rima ir sako, ir pagal praktini patogumą ziurek - gal is ryto MP daugiau prisigamine, ir siaip gaminti tingisi, su šeimos maistu ir vaikui pagaminti patogiau, gal aktualu, kad pries lauka/ilgesni miega butu geriau pavalgiusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 19 kovo 2015 - 09:59
ačiū už patarimus ir pamokymus. Neklydau galvodama kad gerai taip, kaip mums geriausiai gaunasi. Kadangi maniškė beveik visada bevalgydama MP užmiega, tai pabudus po miego gauna košės. Jei miega ilgai tai gaunasi PRIEŠ kitą maitinimą MP, jei miega trumpai gaunasi TARP. Nu tikrai kad moku thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės bigsmile.gif ,

Gal kuri nepatingėsit spustelti nuorodoj esantį LIKE už mano rugsėjinukę . Nepykit, kad taip įpuoliau, bet taip norisi laimėti blush2.gif

https://m.facebook.c...mp;notif_t=like
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2015 03 19, 16:10)
Sveikos mamytės  bigsmile.gif  ,

Gal kuri nepatingėsit spustelti nuorodoj esantį LIKE už mano rugsėjinukę . Nepykit, kad taip įpuoliau, bet taip norisi laimėti  blush2.gif

https://m.facebook.c...mp;notif_t=like

Kokia graži nuotrauka!!! smile.gif
Atsakyti
Sveikos, na iš vis, man ant kiemo assorti parduotuvę atidare doh.gif tai nebebus pramogos net į šiaurės miestelį nuvažiuot pampersų nusipirkt lotuliukas.gif
šiandien kažkoks neoficialus atidarymas ir visos mamos su vežimais rovėsi įeit, o ten pasirodo tik su kvietimais, mirtingiesiems atidarymas šeštadienį biggrin.gif
Atsakyti