QUOTE(MeiLLi @ 2015 03 17, 13:55)
O dėl verkimo tai maniškiui ir užeina toki verkiadieniai. Nieks netinka, kd ir šiandien. Galvoju išvažiuosim kieman geras oras, suruošiau vežimą, šunis, vaiką ir po 10min parėjom namo. Netinka nei gulėt, nei sėdėt vežime, paėmiau ant rankų ir klykia... Na ką tai namie vartosi nuogas dabar ant sofos. Bet tai turbūt tik kelios minutės tokios ramios bus , nes jam reik veiksmo, mamos . Vakar pas mano tėvus nuvažiavom ir nors Oskaras juos kas savaitę mato , bet tik vos paiima tai tik šniurkščiot pradeda, akim manęs ieško, lūpą patempia ir klyyksmas 😢 .
O dievai, kaip viskas pažįstama
su ėjimu į lauką ar kažkur važiavimu tai aš galiu pražilt. Jau tikrai renkuosi ne gryną orą, o ramiai pabūt kambaryje, nes labai dažnai vien pradėjus rengt prasideda isterijos, kurios dažnai tęsiasi lauke.. arba va, šiandien išėjom ilgojo miegučio laukan, nuėjau tolokai, ir ką - pabudo mergina, nė nemanė migt. Tai skuodžiau namo, bet vis tiek geras 10 min klykė
išsibalansavo miegai ir.. žodžiu, kažkoks chaosas. Kai reik šiaip kažkur važiuot, pvz, pas gydytojus, tai irgi visko būna. Be būtino reikalo aš jau niekur nenoriu nė nosies kišt.. nors va namuos tai dažniausiai auksas, ne vaikas.. tfu tfu tfu, kad neprisikalbėciau
Maniškė jau 8,6 kg sveria, 6 mėn proga
pradeda bandyt šliaužt
nors vis dar nesivarto. Jau praradau viltį, matyt, pirma šliaužios ir ropos, o jei mamai reik, tegul pati ir verčia
ir žiauriai nori sėstis, gėris čia
valgo daržovienę net niurnėdama ir čepsėdama.. bandžiau duot kruopų, kol kas netiko dar. Sustojau, luktelsiu. Maitinimo kėdutės dar neperkam, kol dar pati normaliai nesėdi, tai pamaitinu gultukyje pasodinus.
Papildyta:
QUOTE(A2te @ 2015 03 18, 12:01)
Vaikis pats pasilaikydamas atsigeria.
Beje, maniskis ismoko sliauzti tai dabar ant grindu paskui zaislus sliauzioja
Aš tai iš puodelio duodu gert... pamačiau, kad tai buvo klaida - kai ją laikydama ant rankų pati imu atsigert, pradėjo lupt puodelį iš rankų
O šliaužiojimas gerai, laukiu ir savosios
Se7en, dantukai liuks!