QUOTE(Marielle @ 2015 03 11, 12:59)
Laba diena,
Su švente visas
Sakykite, mano mažylis verkia pastoviai, be perstojo. ir taip nuo ryto iki vakaro, kol einam miegoti. Miega gerai. Kas mums yra? Ožiukai? Dantys? Kam dar taip yra? Niekas jam neįdomu, tik trumpam kuo nors nauju sudominame. Pastoviai ant rankų ir tai verkia, jei ne stačią nešiojam.
Padėkite suprasti...ačiūū
Su švente visas
Sakykite, mano mažylis verkia pastoviai, be perstojo. ir taip nuo ryto iki vakaro, kol einam miegoti. Miega gerai. Kas mums yra? Ožiukai? Dantys? Kam dar taip yra? Niekas jam neįdomu, tik trumpam kuo nors nauju sudominame. Pastoviai ant rankų ir tai verkia, jei ne stačią nešiojam.
Padėkite suprasti...ačiūū
pirmiausia, nemėgstu sakyt "ožiukai", gali verkti jei nori ant rankų, nes jam gera ant jų šalia mamos/tetuko. O šiaip ar senai toks verkimas yra? jei nesenai tikrai gali būt dantukai...nes maniškiui gan sunkiai jie dygsta ir kai prasidėjo jų kalimasis tikrai tapo irzlesnis, reikia lb daug išmonės kuo čia sudominti, tai vis pasiūlau skirtingus žaisliukus, tai ant grindų žaidžiam, tai prie veidrodžio. Paskutiniu metu pradėjo reaguoti į muziką, tai labai ji praverčia keičiant sauskelnes, pvz dainuojam aš ar tetis ar sesė ką nors iš telebimbam, oj tada šypsosi Dar labai patinka žaist " kur leliukas", " ku ku" ir panašius, aki apsimeti, ak nematai ir staiga pamatai mažiuką
O ar dantukai kalti būna vieniems augiau seilyčių, pas mus ne, bet va su pirštuku vi rakinėja ir dantenos paburkusios, 1 dantuką jau turim, visą savaitę buvo nemažai verkimų prieš jam pasirodant. Bandėme visaip padėt, suteikt gerų emocijų mažiukui, nuovargis mums, bet jam ne ką mažiau sunku