Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai 2014

QUOTE(Marielle @ 2015 03 11, 12:59)
Laba diena,
Su švente visas 4u.gif

Sakykite, mano mažylis verkia pastoviai, be perstojo. ir taip nuo ryto iki vakaro, kol einam miegoti. Miega gerai. Kas mums yra? Ožiukai? Dantys? Kam dar taip yra? Niekas jam neįdomu, tik trumpam kuo nors nauju sudominame. Pastoviai ant rankų ir tai verkia, jei ne stačią nešiojam.
Padėkite suprasti...ačiūū

pirmiausia, nemėgstu sakyt "ožiukai", gali verkti jei nori ant rankų, nes jam gera ant jų šalia mamos/tetuko. O šiaip ar senai toks verkimas yra? jei nesenai tikrai gali būt dantukai...nes maniškiui gan sunkiai jie dygsta ir kai prasidėjo jų kalimasis tikrai tapo irzlesnis, reikia lb daug išmonės kuo čia sudominti, tai vis pasiūlau skirtingus žaisliukus, tai ant grindų žaidžiam, tai prie veidrodžio. Paskutiniu metu pradėjo reaguoti į muziką, tai labai ji praverčia keičiant sauskelnes, pvz dainuojam aš ar tetis ar sesė ką nors iš telebimbam, oj tada šypsosi smile.gif Dar labai patinka žaist " kur leliukas", " ku ku" ir panašius, aki apsimeti, ak nematai ir staiga pamatai mažiuką smile.gif
O ar dantukai kalti būna vieniems augiau seilyčių, pas mus ne, bet va su pirštuku vi rakinėja ir dantenos paburkusios, 1 dantuką jau turim, visą savaitę buvo nemažai verkimų prieš jam pasirodant. Bandėme visaip padėt, suteikt gerų emocijų mažiukui, nuovargis mums, bet jam ne ką mažiau sunku unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kaip gyvuojat smile.gif mano vaikis susirgo pakosyti pradėjo o prieš dvi dienas tik viduriuoti nustojo o kosulį nuo sesės pasiėmė net baisu doh.gif
Marielle mano žinok irgi zirzia ir anr rankų tebūna man atrodo kad čia nuo dantukų nes kai dantenas noriu patepti net krūpteli kai prisiliečiu bet paskui patenkintas būna man dar gerai kad dvi aukles turiu tai patampo pašnekina prajuokina šaunūs mano vaikai thumbup.gif
Saulės gėlė mano vaikiui irgi patinka kai dainuoji ypač kai reikia į lauką apsirengti thumbup.gif bet nežinau kaip jam gali patikti nes nei klausos nei balso pas mane nerasta doh.gif
Atsakyti
(Kaip nepatogu per telefoną rašyti, kai cituoti normaliai negaliu doh.gif )

butke, už ligas, greičiau sveikit 4u.gif

Marielle, gal jam skauda kas unsure.gif o anksčiau ramus budavo?

Saulės gėlė, kaip smagu, kad dar kažkas ir mus pamena wub.gif

Gaziulka, ačiū, reikės nuvažiuoti iki ikea apžiūrinėti 4u.gif

Aš dar klausimą turiu- ar dar yra tokių, kurios nematė savo kleckiuko ašarų? Maniškė šiaip jei kas nepatinka- šaukti pradeda, verkia retai, bet kol kas be ašarų. Čia normalu?
Atsakyti
Aciu visoms uz rupesti 4u.gif Anksciau buvome ramuteliai. As iki siol nesu turejusi bemieges nakties. Bet va kokios 5 dienos dienomis cypia, spiegia, nors, va siandien, ramiau...

Matyt dantukai.

Daugiau uzsiimsiu su maziuku smile.gif
Atsakyti
Nu va buvom iki gyditojos nulėkę tai mažius gavo antibijotikus aš dar sakiau gal nereikia bet gyditoja sakė kad negražus kosulys ir gerklė raudona sakė kad būna tokių vaikų kad datys dygsta su tokiu negražiu kosuliu ir raudona grekle
tuo pačiu pasvėrė ir pamatavo tai sverem 8800g+300g ir 72cm tai nieko į ūgį nepaaugo bet sakė tikriausiai aną syki blogai pamatavo svorio galėtu būti ir daugiau bet dar tik po biškutį košes valgo o taip mano pienas nu ir labai daug duodasi rankytėmis kojytėmis gal todėl to svorio mažokai priiaugo ir dar skiepus atidėjo iki balandžio pradžios sakė tegu pirma gerai pasveiksta
Atsakyti
sveikos, oj trenkiau i kampa ta ergonomiska brangia ir baisiai nepatogia nesykle... nusipirkom babybjorn, net akyse prasviesejo ja uzsidejus, visai kitas pojutis ir maziukui patogu, linksma, gali i prieki ziuret thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2015 03 13, 19:07)
sveikos, oj trenkiau i kampa ta ergonomiska brangia ir baisiai nepatogia nesykle... nusipirkom babybjorn, net akyse prasviesejo ja uzsidejus, visai kitas pojutis ir maziukui patogu, linksma, gali i prieki ziuret  thumbup.gif

Tai ne i kampą, bent i kokius musumazylius.lt trenk:D)) kokia turėjai?

Jei del antibu abejojat, parašykit, kad kraują padarytu, iš crb butu matyt, ar yra bakterinis uždegimas. Nebent visiškai pasitikit gydytoja (kas siaip gerai), ir yra aiški simptomatika

Kokie sunkus tie jusu bernai irnesakyk.gif
Atsakyti
Džiaugiuos, kad čia iki 2 metų vaikams neskiria jokių vaistų, išskyrus paracetamolį temperatūrai numušt. Gydytojai sako, kad nėra jokių vaistų tokiems mažiukams.

Tai yra dar mamų, kurios ašarų nematė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashmir @ 2015 03 14, 01:05)
Džiaugiuos, kad čia iki 2 metų vaikams neskiria jokių vaistų, išskyrus paracetamolį temperatūrai numušt. Gydytojai sako, kad nėra jokių vaistų tokiems mažiukams.

nu tai gerai kai rimtų ligų nėra...o jei rimčiau pvz kosulys į plaučius nueina..kaip šiemet virusai ne kokie vaikšto tai oj oj kiek tokių sakė daktarė...
\mes ašarom jau senai draugaujam..ir nuo vėjo net būna paašaroja...ir kai įsižeidžia mažiukas, taip gailiai... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tindirindiriuška: 14 kovo 2015 - 19:37
QUOTE(Kashmir @ 2015 03 14, 01:05)
.
Tai yra dar mamų, kurios ašarų nematė? unsure.gif

Sveikos,
Mes jau senokai verkiam smile.gif
Augam gerai, koses skaniai valgom, kasdien i lauka keliaujam. Dabar jau ilgiau pabunam, kai saulute sviecia ir silta. :-)
Atsakyti
Sveikos. Pargrįžtu ir aš, nes fb labai jau plepa, nespėju skaityt, o dar kai toks oras tai paskui nagus graužiu, kad ne vaikui laiką skiriu, o skaitymui. Bandau fb kuo rečiau įsijungti , kad pagundų nebūtų biggrin.gif
Tai va, užmačiua, kad vaikiukas sveria 7,9kg ir nuo pediatrės velnių gavo. Mano vaikis, tik dabar 8kg peržengė nors jau senokai primaitinamas košėm, bet sakė viskas gerai, vaikiukas judrus, svoris po kilą ir neturi augti. Dabar per kreivės viduriuką, ždž nėra ko nerimauti. Tuo labiau, kad maniškis jau 7mėn bus 26dieną.

Nešioklė ergobaby man baisiai nepatogi. Vyras jei užsideda tai užsideda. Jei būčiau pirkus pilna kaina tai nagus grauščiaus.

O dėl verkimo tai maniškiui ir užeina toki verkiadieniai. Nieks netinka, kd ir šiandien. Galvoju išvažiuosim kieman geras oras, suruošiau vežimą, šunis, vaiką ir po 10min parėjom namo. Netinka nei gulėt, nei sėdėt vežime, paėmiau ant rankų ir klykia... Na ką tai namie vartosi nuogas dabar ant sofos. Bet tai turbūt tik kelios minutės tokios ramios bus , nes jam reik veiksmo, mamos . Vakar pas mano tėvus nuvažiavom ir nors Oskaras juos kas savaitę mato , bet tik vos paiima tai tik šniurkščiot pradeda, akim manęs ieško, lūpą patempia ir klyyksmas 😢 . Paiimu ant rankų ir vėl šypsena, gugavimas. Mamyčiukas mažasis, neleidžia net arbatos svečiuos išgert biggrin.gif nors ir aš tik 15min dar tebuvau jį palikus . Tad toks tokį sutikom, vienas be kito negalim biggrin.gif . Jau vakar vyras prisipažino,kad pavyduliauja Oskarui mano dėmesio, reik susiimti ir vyrą dėmesiu mažu palepint biggrin.gif . Nors atrodo tryse jau ir miškan keliaujam pavaikščiot ir namie viską kartu darom, bet va sumažėjo jau to laisvo laiko kai dviese ką nuveikiam. Dabar nebent serialą kokį pažiūrim su užkanda penktadienio vakarais unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeiLLi: 17 kovo 2015 - 14:20
Sveikos, mes ištisai lauke šiom dienom, nėr laiko prie kompo sėdėt smile.gif Mergina išdaigino du dantis, buvo pora naktelių neramių, bet dabar jau viskas gerai. O aštrūs kokie! Pradėsiu duot košes, bet pirma noriu maitinimo kėdutę nupirkt, kad turėtų savo vietą pavalgymui ir žinotų kad ne žaidimas bus o pietūs. Klausimas - kokia prasmė šiose kėdutėse atlošiamos nugarėlės į gulimą padėtį? Tipo jei bevalgydamas vaikas užmigtų? lotuliukas.gif

meiLLi nemanau kad kai veikiat kažką visa šeima tai vyras užskaito kaip dėmesį. Vyrams reikia dėmesio skirto tik jiems vieniems biggrin.gif

Atsakyti