Man ir dar NE kaip smagu kad lankot baseina Kashmir smagu kad išsaugojot pienuką aš primaitinu jau košytėm...bet MP vistiek labai labai reikia...tai neriboju kėdutę turim nuo dviejų likusių medinę, mum užteks
Mes turim chico kedute. Mums tinka, nes kilnojasi aukstis, yra kelios atloso padetys, uzsideda staliukas vaikui, kai paaugs gales piesti ar dar ka veikti. Zodziu, mums patinka si kedute
Beje, ar sliauzioja jusu maziukai? Maniskis tai tinginys
Beje, ar sliauzioja jusu maziukai? Maniskis tai tinginys
QUOTE(Kashmir @ 2015 03 06, 12:52)
Nuraminot kadangi maitinu be jokio grafiko, naktį būna, kad be maitinimo išmiega ir 8 val, tai jau maniau, kad turi prasidėti. Nu ir gerai, nepasiilgau dar
Maitinimo kėdutėmis jau pasirūpinote? Nežinau kokią pirkti... Noriu geros ir nebrangios
Maitinimo kėdutėmis jau pasirūpinote? Nežinau kokią pirkti... Noriu geros ir nebrangios
3 vaiku mamos vienareikšmiškas patarimas- pirk paprasčiausia is ikea, nemirtinga, pigi, plauti ziauriai lengva, transportuoti irgi. Geresnes nebūna:)
http://www.musumazyl...vaikiska-kedute
Sveikos. O aš grįžtu po ligų ir kitokių rūpesčių maratono
Kas naujo? .. taigi mano damai lenda 2 dantukai pradėjo ragaut košes, dar tik pora dienų.. labai nori sėdėt, tik pačiai dar neišeina atsisėst.. pati nesivarto, tingi juodai ant pilvo gulėdama juokingai kelia subiniuką aukštyn ir vos vos pašliaužia..
Vis dar nesam buvę pas ortopedus, per visas ligas neturėjom nė kaip, keliskart teko atšaukt registraciją...
Maitinimo kėdutę noriu pirkt medinę...
Kas naujo? .. taigi mano damai lenda 2 dantukai pradėjo ragaut košes, dar tik pora dienų.. labai nori sėdėt, tik pačiai dar neišeina atsisėst.. pati nesivarto, tingi juodai ant pilvo gulėdama juokingai kelia subiniuką aukštyn ir vos vos pašliaužia..
Vis dar nesam buvę pas ortopedus, per visas ligas neturėjom nė kaip, keliskart teko atšaukt registraciją...
mes gyvenam mazdaug taip, foto is fb
oj, prajuokinot mes irgi taip gyvenam. Sėdėt sėdėt ir dar kartą sėdėt, tai pasodinu vis porai minučių. Tai jau laimės būna, stengiasi tada kuo greičiau viską apžiūrėt ir rankytėm padaužyt kol dar nepaguldė Šiandien pirmą žodį pasakė - "bleeeee!!" gavau velnių nuo vyro, sako ko čia mokai vaiką
pas mus tekstas dabar "bababababababa"- kaip sakant slove mociutei
QUOTE(Kashmir @ 2015 03 06, 02:22)
Buvau įsitikinus, kad kelias temas praleidau, o pasirodo, vos 10 puslapių...Tikrai, kad miršta tema
Mano lelytė vartosi jau, daug kalba-ryte atsikėlusi neverkia, bet žaidžia su žaisliukais ir kalba, kol mes nubundam. Labai mėgsta,kai jai dainuoju. Pradėjom lankyti baseina- pirmą dieną neišleido nė garso, išpūtusi akis žvalgėsi aplinkui. Šiandien jau buvo trečias kartas, tai tik pamačius baseiną pradėjo duotis su kojom ir rankom, šypsojosi, juokėsi vandenyje, žodžiu, kaip ir brolis-galėtų, tai apsigyventų vandenyje...
Dantukų dar neturi, maitinu mp. Per porą savaičių buvau 2 virusus pasigavusi, pieno labai sumažėjo, jau maniau, reikės mišinuką pirkti, bet daug vandens gėriau, nuolat siūliau valgyti, tai sugrįžo pienas. Primaitinimo nepradėjome, nors tėtis jau laukia nesulaukia,kol ir jis galės mažąją pamaitint:) Dienos lekia kosminiu greičiu...,
Beje, dar yra tokių, kurioms mėnesinės neprasidejo?
Mano lelytė vartosi jau, daug kalba-ryte atsikėlusi neverkia, bet žaidžia su žaisliukais ir kalba, kol mes nubundam. Labai mėgsta,kai jai dainuoju. Pradėjom lankyti baseina- pirmą dieną neišleido nė garso, išpūtusi akis žvalgėsi aplinkui. Šiandien jau buvo trečias kartas, tai tik pamačius baseiną pradėjo duotis su kojom ir rankom, šypsojosi, juokėsi vandenyje, žodžiu, kaip ir brolis-galėtų, tai apsigyventų vandenyje...
Dantukų dar neturi, maitinu mp. Per porą savaičių buvau 2 virusus pasigavusi, pieno labai sumažėjo, jau maniau, reikės mišinuką pirkti, bet daug vandens gėriau, nuolat siūliau valgyti, tai sugrįžo pienas. Primaitinimo nepradėjome, nors tėtis jau laukia nesulaukia,kol ir jis galės mažąją pamaitint:) Dienos lekia kosminiu greičiu...,
ma irgi neprasidejo. Valgom tik mp kol lkas. Dantu irgi 0
Nuraminot kadangi maitinu be jokio grafiko, naktį būna, kad be maitinimo išmiega ir 8 val, tai jau maniau, kad turi prasidėti. Nu ir gerai, nepasiilgau dar
Papildyta:
turiu nuovyresnes Bloom loft. Joje dar vyresne ir sedi. gera, bet ne ispigiuju kede. Va turejom (vis dar tutim:)) Chicco , tai nors mazai naudojom (pas tevus), bet tie sintetiniai nenuimami uzvalkalai greit sutrukinejo
Sveikos,
kokias autokėdutes turit/planuojat pirkti? Kokie atsiliepimai? Kokios saugiausios? Nauja ar dėvėta? Turiu omeny jau šitas sėdimas, ne nešiokles.
kokias autokėdutes turit/planuojat pirkti? Kokie atsiliepimai? Kokios saugiausios? Nauja ar dėvėta? Turiu omeny jau šitas sėdimas, ne nešiokles.
QUOTE(Se7en @ 2015 03 09, 23:08)
Sveikos,
Su visais trim vaikais turėjom maxi cosi, naujas ir dėvėtas, svarbu, nepazeistos butu. Saugios, patogios
Labas visoms prisėdau prie pc, tai galvoju reikia ir čia pasirodyt Mažiukas auga gerai, labai patinka vartytis nuo nugaros ant pilvuko ir suktis aplink savo ašį Turi 1 dantuką, dygsta ir 2 bet jau labai ilgai ir skaudžiai...kadangi jau 6 mėn.pradedam ragaut daržovių
kokios foto
Su pirmagime nepirkau nei 1 pirktinės pradėjau nuo avižinių dribsnių, po to grikių.
maniškis per 5 min pavalgo
Greičiausiai admin pamiršo
Man dar nera mm ( valioooo).
Kaip tik apie jus siandien pagalvojau, kad senai berasei, labai dziugu del baseino
sveikinimai su 2 dantuku, aš taip laukiu to 2...o jis matau vis neprasikala nu
Mane vis gundo ta Ikea kedute
Papildyta:
linkėjimai pasveikt kas sirguliuojat ar blogos nuotaikos
QUOTE(Gaziulka @ 2015 02 08, 13:39)
kokios foto
QUOTE(A2te @ 2015 02 19, 11:20)
Man iskilo klausimas del grudines koses - gyd.sake pirkti uzpilamas, bet as nenoriu. Manau spes vaikas tos sintetikos prisivalgyti. Zadu virti normalia kose ir sutrinti. Taigi nuo kokio grudo zadat pradeti? Grikio?
Su pirmagime nepirkau nei 1 pirktinės pradėjau nuo avižinių dribsnių, po to grikių.
QUOTE(A2te @ 2015 03 02, 17:39)
Sveikos. Mes po 6 men. TA . 71 cm.ir 7.9 kg. Gydytoja pareiske, kad neturiu as pieno, nes vaikas pavalgo greiciau nei per 10 min.
maniškis per 5 min pavalgo
QUOTE(Kashmir @ 2015 03 05, 19:34)
Sveikos, po daugiau nei 2 menesiu pajunge interneta, tai sivakar skaitysiu, kaip gyvenat. Bet per ta laika mane ir is fb grupes ismetet, nors buvau rasius cia, kad interneto neturim Stigma
Greičiausiai admin pamiršo
QUOTE(Kashmir @ 2015 03 06, 02:22)
Buvau įsitikinus, kad kelias temas praleidau, o pasirodo, vos 10 puslapių...Tikrai, kad miršta tema
Man dar nera mm ( valioooo).
Kaip tik apie jus siandien pagalvojau, kad senai berasei, labai dziugu del baseino
QUOTE(paukste.rima @ 2015 03 07, 19:11)
Sveikos. O aš grįžtu po ligų ir kitokių rūpesčių maratono
sveikinimai su 2 dantuku, aš taip laukiu to 2...o jis matau vis neprasikala nu
Mane vis gundo ta Ikea kedute
Papildyta:
linkėjimai pasveikt kas sirguliuojat ar blogos nuotaikos
Laba diena,
Su švente visas
Sakykite, mano mažylis verkia pastoviai, be perstojo. ir taip nuo ryto iki vakaro, kol einam miegoti. Miega gerai. Kas mums yra? Ožiukai? Dantys? Kam dar taip yra? Niekas jam neįdomu, tik trumpam kuo nors nauju sudominame. Pastoviai ant rankų ir tai verkia, jei ne stačią nešiojam.
Padėkite suprasti...ačiūū
Su švente visas
Sakykite, mano mažylis verkia pastoviai, be perstojo. ir taip nuo ryto iki vakaro, kol einam miegoti. Miega gerai. Kas mums yra? Ožiukai? Dantys? Kam dar taip yra? Niekas jam neįdomu, tik trumpam kuo nors nauju sudominame. Pastoviai ant rankų ir tai verkia, jei ne stačią nešiojam.
Padėkite suprasti...ačiūū