Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai 2014

QUOTE(Se7en @ 2015 03 02, 15:17)
QUOTE(Padangele @ 2015 02 28, 21:21)

Sveikatos!

Mes gyvenam gerai, bet nuobodoka, vienodai dienos eina, sakau reik pradet primaitinimą gal vien dėl pramogos biggrin.gif daviau jau bulvės, bet nekas iš pirmo karto smile.gif

Viena bulve tai nei pirmajam netiko, reikejo kazko prideti... Bet pirmas vaikas is vis darzoviu kose pradejo daugmaz valgyti o ne purksti kai pradejau triusienos prideti. Jis siaip nevalgus buvo, tai as bandziau VISKA, nedariau kaip pagal taisykles kad ten savaite viena produkta, kita vel kazka naujo, nes VISKA jis purske biggrin.gif Isvirdavau po 3 skirtingas koses pietums, ir budavo kad visos keliaudavo i siuksiadeze, nei viena netikdavo doh.gif bet nusispjoviau, prisipirkau paskui jau paruostu kosiu indeliuose, jei virtos nevalgydavo, tai parduotuvine viena kita itikdavo.
Oskaras maziau reiklus lyg is pirmo zvilgsnio, labai tikiuosi neuzsikasiu su keliu kosiu virimu pietums smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Mes po 6 men. TA . 71 cm.ir 7.9 kg. Gydytoja pareiske, kad neturiu as pieno, nes vaikas pavalgo greiciau nei per 10 min. lotuliukas.gif ir nemotais jai mano aiskinimai, kad jis net neisvalgo, kiek yra to pieno, isikabinus savo "turi valgyti 10 min" ir viskas doh.gif
Uz kosytes visoms, kas pradejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A2te @ 2015 03 02, 17:39)
Sveikos. Mes po 6 men. TA . 71 cm.ir 7.9 kg. Gydytoja pareiske, kad neturiu as pieno, nes vaikas pavalgo greiciau nei per 10 min.  lotuliukas.gif  ir nemotais jai mano aiskinimai, kad jis net neisvalgo, kiek yra to pieno, isikabinus savo "turi valgyti 10 min" ir viskas  doh.gif
Uz kosytes visoms, kas pradejo  4u.gif

šauniai augat 4u.gif nu maniškis irgi ne ilgiau 5 minučių...o sveria virš 9 kg biggrin.gif
Atsakyti
Na bandysim po trupučiuką, dar turim mėnesį laiko pratintis prie košių. Iš kitos pusės, pastebiu, kad jau dažniau valgyt pradėjo norėt, nors pieno netrūksta, bet visad alkana mergina. Stebėsiu svorį ir spręsim dėl košių.

A2te, tas gydytojų požiūris doh.gif Maniškė pavalgo per kokias 5 min. o toliau tai žaidimas, zyzliojimas. Kartais dar atbega pienuko, o kartais jau nebe smile.gif
Atsakyti
oj, man tai vis primena daktare kad nakti butinai maitinciau, nes pienas dings doh.gif o jis nuo 6iu savaiciu nakti nebevalgo, as niekam nenusikaltau kad pati nakti kelciausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2015 03 03, 00:59)
oj, man tai vis primena daktare kad nakti butinai maitinciau, nes pienas dings  doh.gif o jis nuo 6iu savaiciu nakti nebevalgo, as niekam nenusikaltau kad pati nakti kelciausi  biggrin.gif

Linksmos tos daktares lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal dar kam nors aktualu. Peticija dėl neskiepytų vaikų-

http://www.peticijos...eskiepytu-vaiku
Atsakyti
Sveikos, po daugiau nei 2 menesiu pajunge interneta, tai sivakar skaitysiu, kaip gyvenat. Bet per ta laika mane ir is fb grupes ismetet, nors buvau rasius cia, kad interneto neturim sad.gif Stigma
Atsakyti
Buvau įsitikinus, kad kelias temas praleidau, o pasirodo, vos 10 puslapių...Tikrai, kad miršta tema sad.gif
Mano lelytė vartosi jau, daug kalba-ryte atsikėlusi neverkia, bet žaidžia su žaisliukais ir kalba, kol mes nubundam. Labai mėgsta,kai jai dainuoju. Pradėjom lankyti baseina- pirmą dieną neišleido nė garso, išpūtusi akis žvalgėsi aplinkui. Šiandien jau buvo trečias kartas, tai tik pamačius baseiną pradėjo duotis su kojom ir rankom, šypsojosi, juokėsi vandenyje, žodžiu, kaip ir brolis-galėtų, tai apsigyventų vandenyje...
Dantukų dar neturi, maitinu mp. Per porą savaičių buvau 2 virusus pasigavusi, pieno labai sumažėjo, jau maniau, reikės mišinuką pirkti, bet daug vandens gėriau, nuolat siūliau valgyti, tai sugrįžo pienas. Primaitinimo nepradėjome, nors tėtis jau laukia nesulaukia,kol ir jis galės mažąją pamaitint:) Dienos lekia kosminiu greičiu...,
Beje, dar yra tokių, kurioms mėnesinės neprasidejo?
Atsakyti
Nelabas rytas.
Yra yra!
Galvoju, vat jei norėčiau pamečiukų, tai šIt tau! - negausi biggrin.gif

Pana visą naktį ant papo, tiksliau daugiausia PRIE. Kitaip nemiegojo. Tai užtai ir nelabas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Tikrai yra dar tokiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuraminot ax.gif kadangi maitinu be jokio grafiko, naktį būna, kad be maitinimo išmiega ir 8 val, tai jau maniau, kad turi prasidėti. Nu ir gerai, nepasiilgau dar cool.gif
Maitinimo kėdutėmis jau pasirūpinote? Nežinau kokią pirkti... Noriu geros ir nebrangios biggrin.gif
Atsakyti