Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai 2014

labas vakaras,
as sergu baisiai, tai nera niekam noro.. Mano gydytoja susirgo tai pasiskambinau savo vaiku gydytojai kad gal priimtu be laukimo uz duru dvi valandas, nes vaikas zindomas ir t.t.. tai isivaizduokit, atreze NEGALIU, mazdaug tipo aj nenoriu.... mane pakirto sitas atsakymas, puse dienos zliumbiau. Pakliuvau pas kita gydytoja, lyg ir nemirstu, bet atrodo kad plaucius iskosesiu ir nuo kosejimo galva plesia.
Siandien savo pilieciui daviau paragauti moliugo virto, tai tarkim iskaitytas, nuo morkos isbere, tai va taikomes po truputi raciona, po kelis saukstelius, pavalgymu to nepavadinsi, tik paragavimu ir ispurskimu ant grindu ir kitu pavirsiu biggrin.gif
As tai visokias koses duosiu ir uzpilamas ir virsiu, zinau kad visada nebus taip kad galesiu isvirt, ar jei neturesiu nuotaikos, arba reikes greitai pavalgyti.. O indu po dvieju saukstu koses virimo tiek kiek po seimos vakarienes plaut, visoki trintuvai ir t.t.. nemegstu as virtuves siaip, tai man ten kuo maziau norisi uzsibut ax.gif
O del auginimo ar padejimo augti, mano vyresnelis neleidzia jo auginti, mes tik priziurim kad galvos nenusisuktu. Nezinau kas bus paauglystej, bet dabar jau susikaunam su beveik keturmecio nuomone ivairiais gyvenimo klausimais.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Padangėle už viską imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
aš irgi neseniai labai kosijau tai man padėjo pikis 4u.gif
kaip šiandien nuotaikos nėra net nežinau nereikėjo ant svarstykliu lipt juk žinau kad jos man ne draugės bet jaučiausi lengvesnė nes mankštą pradėjau daryti o jos tau špyga rodo ai nustosiu maitinti sėsiu ant dietos
Atsakyti
Padangele, užjaučiu, ir dėl ligų, ir dėl gydytojos..

mes irgi sergam. Visi. Vėl. Tiesiog tobula.
Atsakyti
labos mamos rolleyes.gif

aš galvojau kad čia niekas nebešneka kad i fb visos išejo ,bandžiau ir aš bet ten tempai tai ne man doh.gif

matau čia dar yra gyventoju tai ir mes gryžtam ,turejom rimtu bedu su sveikatele gulejom ligoninej renimacijoj ir dabar dar neaišku ar nebus mum astmos g.gif

o šiaip augam gerai jau visi 9,300 ir 71 cm mano bernuželis rolleyes.gif
Atsakyti
Laba, žiūriu čia dar gyvų yra.. biggrin.gif
Kai paskaitau kiek kiti sveria ir koks ūgis, tai dideli labai. thumbup.gif Mes sau žygiuojam lentelėse ant vidutinių ir nesuku aš sau galvos. Mūsų ir svoris tik 6700 g.
Baigiu aš jau maitinti pati, nes pieno vaikui nebeužtenka, primaitinu mišinuku. Labai nenoriu tos chemijos duoti, bet ką padarysi. Mes ragaujam ir bulvę, morką, bananą, obuolį. Laukiu greičiau 6 mėnesių, kai jau daugiau visko galėsiu duoti smile.gif

Atsakyti
Sveikos, ir sveikatos drinks_cheers.gif
Baisu per sezoną kelis kartus sirgti, sveikit!

Buvom šiandien pas gydytojją, pasvėrė, mažokai priaugo, bet ne kritiškai. Pasiūlė košes įvesti, kaip ir numaniau, bet dar neskubam. Ragauja šio to, bando, bet aš tingiu irgi su visais virtuvės rakandais po gaminimo užsiimti, tai dar ir su košėm rimtai neprasidedam. Dar net nesidomėjau, kaip čia tą primaitinimą įvesti.

Mano dama veiklos trokšta, pageidautina vertikaliai. Viena pažaidžia kelias minutes ir viskas, šaukiasi kompanijos. Tai jau žiūriu, kad vėl kaip kadais, neturiu laiko buities darbams, nes gi žaidžiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_no name @ 2015 02 26, 14:13)
  Mūsų ir svoris tik 6700 g.

musu toks pat, bet tas visai nekelia nerimo, visas toks putlutis, zandai pupso, ugis 67.. tai manau visko pakanka smile.gif
Atsakyti
Ramiai su tais svoriais irnesakyk.gif mūsiške praeita mėn ne 6 kg nesvere, idomu, kiek dabar bus, pradėjus primaitinti. Užtat ropoja ir moka atsisesti rolleyes.gif musu ir antras vaikas stiprus buvo, bet sita tai man isvis biski is fantastikos srities:) nors kai pameciukai nelabai speji ir pasidžiaugti daro nedaro, bet viena diena žiuri - o jau pati keturiom eina, nu valio, vis laisvėsnes rankos:)
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2015 02 26, 23:28)
Ramiai su tais svoriais irnesakyk.gif mūsiške praeita mėn ne 6 kg nesvere, idomu, kiek dabar bus, pradėjus primaitinti. Užtat ropoja ir moka atsisesti rolleyes.gif musu ir antras vaikas stiprus buvo, bet sita tai man isvis biski is fantastikos srities:) nors kai pameciukai nelabai speji ir pasidžiaugti daro nedaro, bet viena diena žiuri - o jau pati keturiom eina, nu valio, vis laisvėsnes rankos:)

Labas rytas smile.gif
Oj kaip as laukiu to ropojimo ir sedejimo, nes dabar tai apsivercia ant pilvo, pazaidzia 5 min.ir jau rekia, kad mama padek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2015 02 26, 15:29)
musu toks pat, bet tas visai nekelia nerimo, visas toks putlutis, zandai pupso, ugis 67.. tai manau visko pakanka smile.gif

O musu ūgis tik 66 cm. smile.gif neimu į galvą.
Atsakyti
Man tai keista, pirmagimis viska labai anksti dare, ir vartesi ir ropojo ir siaip aktyvistas buvo, o Oskaras toks is tinginiu pasaulio, apsivercia bet taip..... "nu jei norit tai as apsiversiu, bet man tai ir taip gerai gulet" biggrin.gif
Jau savaite ragaujam koses, viskas sklandziai, jaunuolis jau beveik ir pavalgytu, bet dar po nedaug duodu, del proceso tik. Bulve viena tik mum neitiko, bet pridejus moliugo situacija pasitaise.
O pati toliau sergu, jau net norisi baigt su tuo MP kad tik galeciau normaliu antibiotiku kalti, kriokiu jau visa savaite be atokvepio, durniausia tai kai uzmigt reikia. Vos tik padedu galva ant pagalves ir prasideda kosulio priepuolis, net nera oro kaip ikvept doh.gif Vaikas krupcioja ir prasibunda kai as uzsikoseju. Isgeriau visokiausius jau sirupus kokius tik vaistinej duoda be recepto. Guodziuosi kad viskas laikina ir turi praeiti, bet nesisviecia pagerejimas kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2015 02 28, 21:21)

Sveikatos!

Mes gyvenam gerai, bet nuobodoka, vienodai dienos eina, sakau reik pradet primaitinimą gal vien dėl pramogos biggrin.gif daviau jau bulvės, bet nekas iš pirmo karto smile.gif
Atsakyti