QUOTE(butke @ 2015 02 19, 10:48)
Sveikos kažkaip buvau papratus kad mano vidurinysis daug priaugdavo nu bet ne visi vaikai vienodi
Gyditoja apžiūrėjo dantenas Justuko sako procesas vyksta tai lauksim dantukų
Dar sakė kraujo tyrima reikia padaryti šešių mėnesiu bet aš tikriausiai anksčiau darysiu nes šešių mėnesių dar ir skiepija bus per daug durimų o jums ar siūlė padidaryti?
O dėl primaitinimo tai mano mažius pradėjo po šaukštą bulvių ir morkų tyrelės sumaišytų su mano pienu valgyti kitą savaite žadu dar moliūgo dadėti žiūrėsim ar patiks nes dabar tai labai skaniai kerta
Gyditoja apžiūrėjo dantenas Justuko sako procesas vyksta tai lauksim dantukų
Dar sakė kraujo tyrima reikia padaryti šešių mėnesiu bet aš tikriausiai anksčiau darysiu nes šešių mėnesių dar ir skiepija bus per daug durimų o jums ar siūlė padidaryti?
O dėl primaitinimo tai mano mažius pradėjo po šaukštą bulvių ir morkų tyrelės sumaišytų su mano pienu valgyti kitą savaite žadu dar moliūgo dadėti žiūrėsim ar patiks nes dabar tai labai skaniai kerta
Labas is ryto,
Mums nesiule kraujo tyrimo. O del ko jums ji daro? Siaip?
O jus tyrele perkat ar patys darzoves verdat? Man iskilo klausimas del grudines koses - gyd.sake pirkti uzpilamas, bet as nenoriu. Manau spes vaikas tos sintetikos prisivalgyti. Zadu virti normalia kose ir sutrinti. Taigi nuo kokio grudo zadat pradeti? Grikio?